B ByNaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 48 0 36 29 Mayıs 2011 Konu Sahibi ByNaz #61 gizeml .!.: hayırlı ve cook gecmiş olsun canım.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Gizem çok çok çok sağol
gizeml .!.: hayırlı ve cook gecmiş olsun canım.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Gizem çok çok çok sağol
O oozzllmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2009 135 1 38 29 Mayıs 2011 Konu Sahibi ByNaz #62 geçmiş olsun byNAZ iyi olmana sevindim.inşallah bundan sonraki sürecin de sorunsuz geçer. darısı bizim başımıza :)
geçmiş olsun byNAZ iyi olmana sevindim.inşallah bundan sonraki sürecin de sorunsuz geçer. darısı bizim başımıza :)
B ByNaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 48 0 36 29 Mayıs 2011 Konu Sahibi ByNaz #63 oozzllmm .!.: geçmiş olsun byNAZ iyi olmana sevindim.inşallah bundan sonraki sürecin de sorunsuz geçer. darısı bizim başımıza :) Genişletmek için tıkla... amin canım inşallah en kısa sürede sende olursun. Ben asıl bundan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum. Hediye kıyafetler bile gelmeye başladı. Heyecan dorukta :79::80::81:
oozzllmm .!.: geçmiş olsun byNAZ iyi olmana sevindim.inşallah bundan sonraki sürecin de sorunsuz geçer. darısı bizim başımıza :) Genişletmek için tıkla... amin canım inşallah en kısa sürede sende olursun. Ben asıl bundan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum. Hediye kıyafetler bile gelmeye başladı. Heyecan dorukta :79::80::81:
G gulnur1982 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2011 35 1 30 Ağustos 2011 Konu Sahibi ByNaz #64 dr kimdi canım bende korkudan olamıyorum