- 27 Mayıs 2011
- 437
- 7
hayır düşünemiyorlar galiba ,içi boşalmış memeye soğuk su değil buz koysan yine sıkılaşmaz dikleşmez.zaten ameliyat düşünen insanda bu tür bir şeye kolay karar veremez .
ama dediğin gibi saygı duymak lazım düşüncelere.
haklısınız hanfendı ama herkesın memesı sızınkı gıbı ıcı bosalmıs degılkı benım kızdıgım nokta goguslerı normal olupta doogallıgı bozup oldugundan iri göguslere sahıp olmak ısteyen bayanlar sonra pısman oluyorlar ama ıs ısten gecıyor bıze az dava gelmıyor dr dava acıyorlar baslarına gelenlerden dolayı ama artık dava acmakta mumkun olmayacak operasyona gırmeden once ımza attırıyorlar .ama sız yaptırmalısınız bencede .
suclu olan savunma yapar ama sız nefsı mudafa yapıyorsunuz bilmiyorsun ,fikir özgürlüğünden bahsediyorsun ama sureklı yazılarımı formatlıyorsun nedır bu paradoks anlamıs degılım nıye ustune alınıyorsun herseyı bırak herkes saygı cercevesınde fıkrını beyan etsın sen boyle yaptıkca asıl ınsanlar yanlıs anlar acaba bır sorunmu var dıye rahat ol bence ısın pozıtıf yanlarından bahset madem ayrıca benım goguslerım buyuk kucuk olmasını bıle ısterdım ama esetık kaygısı yok bende begeen boyle begensın ben evlenıcegım zaman esımın burnunu begenmedım dıyelım adam bana hos gorunmek ıcın burnunu yaptırsa :)))
arkadaşım madem karşısın burada ne işin var o zaman.kızıyorsan görüşlerini bitkilerle meme büyütme kısmına paylaş.yanlış konudasın.burada hiç kimse araştırmadan ameliyat olmuyor.ihtiyacı olmayan oluyorsa onu bilemem.zaten sana savunma yapmak zorunda da değiliz.ayrıca buradaki arkadaşları düşünmen güzel yanlış değil ama hem avukat olduğunu ima ediyorsun ,hemde herkesin fikrinde özgür olduğunu bilmiyorsun.bu da güzel.
suclu olan savunma yapar ama sız nefsı mudafa yapıyorsunuz bilmiyorsun ,fikir özgürlüğünden bahsediyorsun ama sureklı yazılarımı formatlıyorsun nedır bu paradoks anlamıs degılım nıye ustune alınıyorsun herseyı bırak herkes saygı cercevesınde fıkrını beyan etsın sen boyle yaptıkca asıl ınsanlar yanlıs anlar acaba bır sorunmu var dıye rahat ol bence ısın pozıtıf yanlarından bahset madem ayrıca benım goguslerım buyuk kucuk olmasını bıle ısterdım ama esetık kaygısı yok bende begeen boyle begensın ben evlenıcegım zaman esımın burnunu begenmedım dıyelım adam bana hos gorunmek ıcın burnunu yaptırsa :)))
katılıyorum estetık ınsanı dogallıktan uzaklastırıyor ayrıca pılates yapmak goguslerı sıkılastırıyor amelıyat yerıne dogal secenekler kullanılarak bu sorunlardan kolayca kurtulabılırız mesela her banyodan sonra soguk su kompresı goguslerın sarkmasına engel oluyor .
nihayet evdeyim kızlar ameliyat çok ii geçti herşey çok güzel. yarın direnlerim alınacak en zor kısım bana göre bu. inşallah o da kolay geçer...
nihayet evdeyim kızlar ameliyat çok ii geçti herşey çok güzel. yarın direnlerim alınacak en zor kısım bana göre bu. inşallah o da kolay geçer...
çok geçmiş olsun.. ağrın sızın var mı
aslında ben iğneden de çok korkuyorum ama yarın teklif edicem. çok sağol =)bynaz benımde en buyuk korkum direnlerin çıkmasıydı.doktoruma çok korktuğumu söyledım çıkarmadan önce iğneyle uyuşturdu hiç acı hissetmedim.sende bu şekilde yaptırabilirsin.
buarada çok çok geçmiş olsunn