• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olmak istiyorum

minikpatatess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
13
5
16
24
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.

21 yasinda akliniza iyi geliyor boyle seyler😐😂 21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere💞

Bence gizlice ol, nasilsa yetiskin bir insansin,, ikna edemezsin hala bu yasta siddet goruyorsan hele..
Ki neden siddet?
Kız sen yine iyi , hele ben ;Dağlı 😂😂
Ben 33 yaşındayım böyle bir ameliyatın varlığını burdan öğrendim.

Konu Sahibi güzel kuku-çirkin kuku nasıl olur bilmiyorum, ama çok istiyorsanız gizli olun ne diyelim. Ama Allah korusun her ameliyatta olduğu gibi riski vardır illaki, herşeyi de ölçüp tartıp girin bu işe.

21 yasinda akliniza iyi geliyor boyle seyler😐😂 21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere💞

Bence gizlice ol, nasilsa yetiskin bir insansin,, ikna edemezsin hala bu yasta siddet goruyorsan hele..
Ki neden siddet?
Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle :( . Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.

Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle :( . Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
Ha kusura bakma o
Zaman onyargimli
Davrandim..canini acitiyorsa zaten bir saglik problemidir. Yani sagliktan onemli birsey yok zaten, neden izin vermesin annen?

Konu Sahibi güzel kuku-çirkin kuku nasıl olur bilmiyorum, ama çok istiyorsanız gizli olun ne diyelim. Ama Allah korusun her ameliyatta olduğu gibi riski vardır illaki, herşeyi de ölçüp tartıp girin bu işe.
Hahahha olur oyle seyler.. ama arkadasini estetik dursun diye degil canini acitiyormus.. bencede olmali ameliyat

Hahahha olur oyle seyler.. ama arkadasini estetik dursun diye degil canini acitiyormus.. bencede olmali ameliyat
2.yorumda gördüm evet.
Sevgili konu sahibi sağlık iÇin ise ailen niye bir şey desin, ama çok dar giyiyorsanız belki ondan mı acıtıyor. Çünkü ilk söylediğiniz canınızın acısı değil, görüntüsünün psikolojinizi bozduğu.
Ama sonuçta Hayat sizin , karar sizin.

Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle :KK43: . Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.

doktor ameliyat dedi desen?
yada mezun olmayı bekleyeceksin 1 sene daha dişini sık işe girince daha bağımsız olursun.

Ameliyat stresiyle birlikte ailenizin baskılarını kaldırabilecekseniz olun derim. Ancak mahrem bir bölgenizden olacağınız ameliyatın rehabilitasyon sürecinde annenizin rahat duracağını sanmıyorum. Bu sizi her zamankinden çok strese sokup yaralayabilir. Bence mezun olup evinizi ayırdıktan sonra olmanız daha iyi olabilir. İdare edemeyecek gibi misiniz?

Kuzum bende burdan ogrendim😅 arkadasim cok yakin degiliz geçen gun bir araya geldik oda olmus hem daraltma hem kuku guzellestirme olmus. Ben şok hic beklemedigim biriydi bide. Diyorumki kizlara ben yaptirsam sasirmazdiniz demekki estetiginde kimde olduğu belli olmazmis dedim 😂 güldük falan. Ama kesinlikle ihtiyaci olan herkes yani bi kadin neyle mutlu olacaksa onu yaptırsın🥰
Konu sahibi kötüyse eğer yaptirin. Gizli

Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle :KK43: . Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
Bir kaç tanıdığım oldu, iyileşme süreci çok zor ve çok acı verici gizlice olmanızın imkanı yok, yanınızda size yardım edecek biri olmalı.

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
Vajina çirkin bir organ zaten. Güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin de sorun edeceğini sanmıyorum

ben masum masum burun diye okuyorum :halay: seni görünce düştü jeton

Ben konuyu anlayamadım, elinde para var ama sen dayak yediğin yediğin evden kurtulmak için bu parayı kullanmak yerine kimsenin görmediği bir organa gidip parayı yatırmak istiyorsun??? hayatımda duyduğum en aptalca fikir olabilir :KK51: Zaten annem baskıcı dayak atıyor diyorsun, sen eve dikişli, ameliyatlı geldiğinde bu kadın durumu çakmayacak mı, ameliyatı öğrenince sana dayak atmayacak mı? Dikişlerin patlar, hastanelik olursun rezil olursun. Billemedim, parayı IQ yükselten yöntemler varsa onlara yatırmalısın belki de.

Back