Ameliyat oldumm

Benim de neredeyse 2. aya yaklaştım. Kas altı oldu ameliyatim diren takılmadi .ilk 1 hafta 10 gün çok pişman oldum. Burada yorumlarım da var. Ama sonra hepsi geçip gidiyor dantelli sutyenlere kavuşunca unuttum hepsini.
Darısı başına canım. Sabret biraz daha çok yeni
O dantellileri 4 gözle bekliyorum :)

Onun agrisiyla iyice cekilmez oluyo birde o gunler gogusler dha gergin oldugu icin belki cc sayimi bile etkilemis olabilir. Ben 400den asagi istemiyodum 380 yapti doktorum simdi biraz oturmalarini bekliyorum suan baya buyukler insallah sninde gonlundeki gbi olur:)
Inşallah benimkiler de büyük olur şuan deriden ibaret

Insallah bugn aksama dogru biraz dha iyi hissettim bi an once gecer de sutyen secerm artk ins kac beden oldgumu bile bilmyorum henuz ustume takilan korse 80b aslnda ama bilmyorum sze ne kadar takildi
Ben dün ameliyat oldm çok ağrım var birde sanki sıcak süzinkide öyle oldu mu bana da 325 takılacaktı normaldr bir göğsüm diğerinden büyük olduğundan birinine 300 diğerine 350 takmış dengelemek için umarım sorun yoktur çünkü boynumu oynatınca bile ağrıyo ve sıcak sanki

Kizlar gogus ameliyati oldum sonunda. Doktorum senin vucudunun alabilecegi sekilde en buyugunu ve sagliklisini taktim dedi biri 350 biri 380 inceleyemedim henuz cunku agrim cok var. Fakat acikcasini soylemek gerekirse bu kadar agrili bir surec olacagi aklimin ucundan gevmezdi. Nefes alip verirken bile canim aciyo. Kollarimi oynatamyorum hareket edemiyorum. Bugun 2. Gunum gerci ama bilmiyorum onerebileceginiz birsey var mi gercekten birinin yardimi olmadan hareket bile edemiyorum yataymmi yoksa biraz zorlayaym mi kendimi canm oyle tatli degildir ama cidden cok agriyo
Bende dün ameliyat oldum benimde farklı farklı takıldı bende aynı senin gibiyim aynısı boynumu çevirirken bilr ağrıyo birde göğüslerimin ortası da çekiçle vurulmuş gibi kisme olmadna kalkamıorum ve sanki sıcak gibi senin dr öyle mi

Bende dün ameliyat oldum benimde farklı farklı takıldı bende aynı senin gibiyim aynısı boynumu çevirirken bilr ağrıyo birde göğüslerimin ortası da çekiçle vurulmuş gibi kisme olmadna kalkamıorum ve sanki sıcak gibi senin dr öyle mi
Aynen öyle olur. Daha çok yeni bende 3 gün yardımsız kalkamamistim. Yemek kendim yiyememistim. Sonra hepsi azalacak iyi olacaksın. Allah'ın izniyle

Arkadaşlar şuan gecenin bir körü ve ben hastanedeyim 2 gün oldu olalı Direnlerden fazla kan geldiği için birgün daha kal dediler. Ağrım Yok mu var tabiki ama İnanın dayanılır ağrılar geceleri zorluyor ama yinede dayanıyorsun. Ben 400 cc taktırdım yuvarlak kas altı hiç kare falan değiller dolgun ve füze gibi duruyorlar. Acayip hoşuma gitti sadece arasında ki ayrık fazla geldi oda zamanla yakınlaşıyormuş öyle dediler. Onun dışında çok başarılı bir ameliyat geçirdim Dr seçimi çok önemli bence.

Arkadaşlar şuan gecenin bir körü ve ben hastanedeyim 2 gün oldu olalı Direnlerden fazla kan geldiği için birgün daha kal dediler. Ağrım Yok mu var tabiki ama İnanın dayanılır ağrılar geceleri zorluyor ama yinede dayanıyorsun. Ben 400 cc taktırdım yuvarlak kas altı hiç kare falan değiller dolgun ve füze gibi duruyorlar. Acayip hoşuma gitti sadece arasında ki ayrık fazla geldi oda zamanla yakınlaşıyormuş öyle dediler. Onun dışında çok başarılı bir ameliyat geçirdim Dr seçimi çok önemli bence.
Çok büyük geçmiş olsun şekli güzelse ne mutlu sütyenle düselecektir merak etme onun dışında kanama oluyomuş benim akrabam da yaptırmıştı kanaması olmuştu 3 4 gün sonra acil sağlık ocağına gitmişlerdi hallettiler merak etme bana dren hiç takılmadı kanama da olmadı dikişten sürecim iyi akşamlarınsadece çok yorunca ağrıyo benim de tek derdim şekil bakalım 3 hafta sütyen takılıyo anımsadığım kadarıyla dr kontrolüne gidince anlaiılacak

Kızlar haftaya ben de olacağım inşallah. Hoca basta 275 demisti sonra ben dedim 300 diye. sol gogsume 300, saga 325 cc mentor marka yüksek profilli yuvarlak kas zarı altı teknigiyle dedi. Sizce 325e 350 mi istesem cok kararsiz kaldim yuksek profil ve kas zarı alti oldugu icin 300/325 mi 325/350 mi

Çok büyük geçmiş olsun şekli güzelse ne mutlu sütyenle düselecektir merak etme onun dışında kanama oluyomuş benim akrabam da yaptırmıştı kanaması olmuştu 3 4 gün sonra acil sağlık ocağına gitmişlerdi hallettiler merak etme bana dren hiç takılmadı kanama da olmadı dikişten sürecim iyi akşamlarınsadece çok yorunca ağrıyo benim de tek derdim şekil bakalım 3 hafta sütyen takılıyo anımsadığım kadarıyla dr kontrolüne gidince anlaiılacak
Şeklinde ne var ki tatlım nesinden rahatsızsın.

Kızlar haftaya ben de olacağım inşallah. Hoca basta 275 demisti sonra ben dedim 300 diye. sol gogsume 300, saga 325 cc mentor marka yüksek profilli yuvarlak kas zarı altı teknigiyle dedi. Sizce 325e 350 mi istesem cok kararsiz kaldim yuksek profil ve kas zarı alti oldugu icin 300/325 mi 325/350 mi
Kilo ve boyuna göre bakmak lazım ama 350 altı küçük geliyor bana

X