Ameliyat oldumm

Çok geçmiş olsun benimde bugün ameliyatan sonraki 14. Günüm kas altı oldu benim de gerçekten çok ağrılı geçti bende hafife almıştım ameliyatı ama misliyle burnumdan geldi uyumaya çalış drenler çıkana kadar fazla gidip gelmemeye çalış benim drenler 6. Günde alındı ama eziyet gibiydi merak etme çabucak geçiyor
Bana dren takılmadi hep konuşuluyordu hicte istememistim çok şükür. Sizde çok durmuş 6 gun

Bana dren takılmadi hep konuşuluyordu hicte istememistim çok şükür. Sizde çok durmuş 6 gun
Benim de neredeyse 2. aya yaklaştım. Kas altı oldu ameliyatim diren takılmadi .ilk 1 hafta 10 gün çok pişman oldum. Burada yorumlarım da var. Ama sonra hepsi geçip gidiyor dantelli sutyenlere kavuşunca unuttum hepsini.
Darısı başına canım. Sabret biraz daha çok yeni

Ağrı cok demissiniz ya ürktüm benimki 28 mart

Hayir korkmayiin dedikleri gbi herkeste ayni olmuyor agri bnm bildigin erkek gogsu gbiydi bide corse yani en yuksek dolgunluk takildigi icin ister istemez acim oldu birde regly donemime denk geldi cok hassastm ama 4. Gunden sonra hizla gecti agrilarim. Umarim ameliyat surecinde sonucunda istedigin gibi olur:)

Benim de neredeyse 2. aya yaklaştım. Kas altı oldu ameliyatim diren takılmadi .ilk 1 hafta 10 gün çok pişman oldum. Burada yorumlarım da var. Ama sonra hepsi geçip gidiyor dantelli sutyenlere kavuşunca unuttum hepsini.
Konu sahibi için yazmıştım yanlış olmuş sanırsam :KK35:

Benimki mentor değil. Yarin bakim kartina. Markasini unutdum. Moderate profile, yuvarlak ve pütürlü.
Kas altına yerleştirildi.
Cok cok doğal ve güzel oldu.

Ay cok sevindim canim senin adina:) Damla dogal duruyor demislerdi ama baya arastirdim yuvarlak olmasi hem ortadaki bosluk icin hemde durus olarak cok daha iyi:)

Ay cok sevindim canim senin adina:) Damla dogal duruyor demislerdi ama baya arastirdim yuvarlak olmasi hem ortadaki bosluk icin hemde durus olarak cok daha iyi:)

Galiba vücut formuyla alakali. Bana doktorum direk yuvarlak dedi. Şuanda cok güzel bir dekoltem var. Ortadaki boşluk cok doğal duruyor ve yuvarlak protez olmasina ragmen top gibi asla durmuyor.
Bu konuda doktora güvenmek en iyisi

Degil mi ya bende hic gecmicek sandim agrilar ama bugn 7. Gunum iyiym Allah a sukur sadece biraz zorlamisim kanama olmus ama dikislerimde bi sorun yokmus agrimda sukur ki az:) diren dedigine suan baktim iyiki taktirmamissin biraz can yakici gbi.. normal surecinde gitmesi dha iyi:) ben bugun kontrole gittim donuste sutyenlere baktimm 1 ay sonra telsiz desteksiz sutyenler almaya baslayabilirsin dedi doktorum onlari gorunce bile heyecanlandiim:))

Galiba vücut formuyla alakali. Bana doktorum direk yuvarlak dedi. Şuanda cok güzel bir dekoltem var. Ortadaki boşluk cok doğal duruyor ve yuvarlak protez olmasina ragmen top gibi asla durmuyor.
Bu konuda doktora güvenmek en iyisi

Kesinlikle bende doktoruma biraktim dogru duzgun konusamamistm bile ameliyat gunu verdiginde heyecandan o kendisi ayarlamsti round olmasini sukur bunu da atlattik:)

Degil mi ya bende hic gecmicek sandim agrilar ama bugn 7. Gunum iyiym Allah a sukur sadece biraz zorlamisim kanama olmus ama dikislerimde bi sorun yokmus agrimda sukur ki az:) bugun kontrole gittim donuste sutyenlere baktimm 1 ay sonra telsiz desteksiz sutyenler almaya baslayabilirsin dedi doktorum onlari gorunce bile heyecanlandiim:))
Sütyen almak hastalık oluyor bir zaman sonra ben bir dolu aldım. Telli de alıp tellerini çıkarıyorum.
Önceden çok sıkılırdim sütyen alırken şimdi çok zevkli

Hayir korkmayiin dedikleri gbi herkeste ayni olmuyor agri bnm bildigin erkek gogsu gbiydi bide corse yani en yuksek dolgunluk takildigi icin ister istemez acim oldu birde regly donemime denk geldi cok hassastm ama 4. Gunden sonra hizla gecti agrilarim. Umarim ameliyat surecinde sonucunda istedigin gibi olur:)
Inşallah canim benim regl e denk gelmio neyseki

Sütyen almak hastalık oluyor bir zaman sonra ben bir dolu aldım. Telli de alıp tellerini çıkarıyorum.
Önceden çok sıkılırdim sütyen alırken şimdi çok zevkli

Sormaa sormaa boyle arkadaslar alip gosterirdi bnndolabimdakileri nasil sakliycagmi sasirirdim hepsk double destek ki ortada bisi de yok dedigm gibi erkek gibiydi bir de aksi gbi etrafimdaki kizlarn hep buyuk gogusleri vardi sinir bi sekildee... neyse ki bitti kabusum

Inşallah canim benim regl e denk gelmio neyseki

Onun agrisiyla iyice cekilmez oluyo birde o gunler gogusler dha gergin oldugu icin belki cc sayimi bile etkilemis olabilir. Ben 400den asagi istemiyodum 380 yapti doktorum simdi biraz oturmalarini bekliyorum suan baya buyukler insallah sninde gonlundeki gbi olur:)

X