Ameliyat oldumm

Hanimablaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
66
33
28
Kizlar gogus ameliyati oldum sonunda. Doktorum senin vucudunun alabilecegi sekilde en buyugunu ve sagliklisini taktim dedi biri 350 biri 380 inceleyemedim henuz cunku agrim cok var. Fakat acikcasini soylemek gerekirse bu kadar agrili bir surec olacagi aklimin ucundan gevmezdi. Nefes alip verirken bile canim aciyo. Kollarimi oynatamyorum hareket edemiyorum. Bugun 2. Gunum gerci ama bilmiyorum onerebileceginiz birsey var mi gercekten birinin yardimi olmadan hareket bile edemiyorum yataymmi yoksa biraz zorlayaym mi kendimi canm oyle tatli degildir ama cidden cok agriyo

Bu youtube da falanda izledigm insanlar nasil oyle videolar cekilyolr 2. Gun faln diye hic anlamadim zaten bn ayaga dahi kalkamiyorum.

Ben de yaptirdim yillar once ama hic de bu dediginiz sekilde agrilarim olmamisti. Gecmis olsun size

Bende ameliyat oldum hic agrim
Sizim olmadi bende bu kadar basit olcani tahmin edemezdim
Demekki bünye meselesi :)
Gecmis olsun size hemen agrilariniz gecer insallah

Gözün aydın canım, hemen iyileşmen dileğiyle ❤️
Protezin nereye koyulduğunu göre ağrılar değişir. Örneğin kas zarının altına veya kasın üstüne koyulduysa kasın arkasına koyulmuş gibi ağrılar hissetmesin. Sanırım seninki kasın arkasında koyuldu. Kasın yırtıldığı için ilk günler ağrın çok ve birilerine ihtiyacın oluyor

Gözün aydın canım, hemen iyileşmen dileğiyle ❤️
Protezin nereye koyulduğunu göre ağrılar değişir. Örneğin kas zarının altına veya kasın üstüne koyulduysa kasın arkasına koyulmuş gibi ağrılar hissetmesin. Sanırım seninki kasın arkasında koyuldu. Kasın yırtıldığı için ilk günler ağrın çok ve birilerine ihtiyacın oluyor

Evet canm kas altı oldu bnm cnku hic dokum yoktu. Birde ben buyuk cc istemstm acikcasi 400den asagi olmasn demstm ama doktorum en fazla bunun olabildigni soyledi buyuk ccninde payi olabilir bu agrida

Bende ameliyat oldum hic agrim
Sizim olmadi bende bu kadar basit olcani tahmin edemezdim
Demekki bünye meselesi :)
Gecmis olsun size hemen agrilariniz gecer insallah

Insallah bugn aksama dogru biraz dha iyi hissettim bi an once gecer de sutyen secerm artk ins kac beden oldgumu bile bilmyorum henuz ustume takilan korse 80b aslnda ama bilmyorum sze ne kadar takildi

Insallah bugn aksama dogru biraz dha iyi hissettim bi an once gecer de sutyen secerm artk ins kac beden oldgumu bile bilmyorum henuz ustume takilan korse 80b aslnda ama bilmyorum sze ne kadar takildi
Benimde kas alti 385cc takildi korsem 80bedendi suan 80c kullaniyorum öncedende cok dokum yoktu

Benimde kas alti 385cc takildi korsem 80bedendi suan 80c kullaniyorum öncedende cok dokum yoktu

Benimde korsem 80 canim. Ben acikcasi hep 85 istedim ama 80le 85 arasi pek fark yok zannediyorum birde demi full corse dye bi sıralaması var bunlarn doktorum corse kullandi snin o konuda bir bilgin varm?

Su listeyi bana gostermislerdi benim aklim karisti acikcasi corse 350 full 400 gbi ölcüleri bana da corse takildi normal 350lerden 1 tik buyukmu olacak. Bu konuda bilgisi olan varmi

Eklentiler

• Motiva-Implant-Matrix-Round.png
    Motiva-Implant-Matrix-Round.png
    471,9 KB · Görüntüleme: 101
Benimde korsem 80 canim. Ben acikcasi hep 85 istedim ama 80le 85 arasi pek fark yok zannediyorum birde demi full corse dye bi sıralaması var bunlarn doktorum corse kullandi snin o konuda bir bilgin varm?
80 veya 85 beden senin kilonlan alakali durum ki bende sonradan ögrendim
Önemli olan b c cup bedeni yani memenin buyüklügü ben ameliyat öncesi b takiyodum ama tam destekli oda doldurmuyodu bile suan 80c takiyorum

Kizlar gogus ameliyati oldum sonunda. Doktorum senin vucudunun alabilecegi sekilde en buyugunu ve sagliklisini taktim dedi biri 350 biri 380 inceleyemedim henuz cunku agrim cok var. Fakat acikcasini soylemek gerekirse bu kadar agrili bir surec olacagi aklimin ucundan gevmezdi. Nefes alip verirken bile canim aciyo. Kollarimi oynatamyorum hareket edemiyorum. Bugun 2. Gunum gerci ama bilmiyorum onerebileceginiz birsey var mi gercekten birinin yardimi olmadan hareket bile edemiyorum yataymmi yoksa biraz zorlayaym mi kendimi canm oyle tatli degildir ama cidden cok agriyo
Çok geçmiş olsun benimde bugün ameliyatan sonraki 14. Günüm kas altı oldu benim de gerçekten çok ağrılı geçti bende hafife almıştım ameliyatı ama misliyle burnumdan geldi uyumaya çalış drenler çıkana kadar fazla gidip gelmemeye çalış benim drenler 6. Günde alındı ama eziyet gibiydi merak etme çabucak geçiyor

ben ameliyatdan hemen sonra hastanenin kafeteryasina indim :)
Ücüncü gün alisveris yapmaya AVMye gitdim :)
Doktorum bana bol bol su icmemi ve yürümemi önerdi.
bence kendinizi azcik zorlayin ve temiz havada yürüyüse cikin... bütün gün yatmayin. her ameliyatdan sonra oldugu gibi haraket etmek cok cok önemli.

ben ameliyatdan hemen sonra hastanenin kafeteryasina indim :)
Ücüncü gün alisveris yapmaya AVMye gitdim :)
Doktorum bana bol bol su icmemi ve yürümemi önerdi.
bence kendinizi azcik zorlayin ve temiz havada yürüyüse cikin... bütün gün yatmayin. her ameliyatdan sonra oldugu gibi haraket etmek cok cok önemli.
Bende aynen senin gibi düşünüyordum ve ameliyatımın 3. Gününde bi kafeterya ya gitim mesafe az dı fakat baya etkiledi beni direnin içi kan doldu sabahına muayne etmek için geldiklerinde hiç hareket etmemem gerektiğini söylediler bir hafta yatağa bağımlı kaldım resmen herkeste farklı etkilere yol açıyor sanırım benim vücudum çabuk toparlayamadı kendini

Bende aynen senin gibi düşünüyordum ve ameliyatımın 3. Gününde bi kafeterya ya gitim mesafe az dı fakat baya etkiledi beni direnin içi kan doldu sabahına muayne etmek için geldiklerinde hiç hareket etmemem gerektiğini söylediler bir hafta yatağa bağımlı kaldım resmen herkeste farklı etkilere yol açıyor sanırım benim vücudum çabuk toparlayamadı kendini

Ohh, geçmiş olsun. Bana diren takilmadi.
Bende daha zor atlatirim sanmıştım ama baya cabuk kendime geldim. Her bünye farkli oluyor

80 veya 85 beden senin kilonlan alakali durum ki bende sonradan ögrendim
Önemli olan b c cup bedeni yani memenin buyüklügü ben ameliyat öncesi b takiyodum ama tam destekli oda doldurmuyodu bile suan 80c takiyorum

Evet bnde onu cooook sonra ogrenmisti hatta doktora 75 bile dolmuyo ameliyattan sonra 85 olurmu dedim en fazla 75d olur demisti. Dedim ben yine 75 takicaksam ne anlami var. Sonra arastirdim dedigin gbi cup onemlide benim bahsettigim olay su 80 sutyenin genisligide oluyo 85inde 85 taktigimda biri sagda biri solda olup arasi cok bosluk olmamasi. Ama o kadar sene bekledim artk desteksiz sutyen alacagim icin cok umursamam artk insallah Allah boyle skntisi olan herkese en kisa zamnda dermanini verir cunku psikolojik olarak cok etkiliyo insani

X