Evet canim onun bilincindeyim zaten, iki cocuk emzirdigim icn ne yalan soyleyeyim pek yumusamasini da istemiyorum aslinda. Yillardir yumusak goguse doydum sanirim :) Sadece bikini giyince sagdan soldan sisip tasmasinlar yeter !
Dur bakalim canim hemen panik yapma bekle biraz, benim de henuz iki hafta oldu, ve hep ayni durumdan sikayetbettim ilk hafta, bugun masaja baslatti doktorum ama ben yapamadim o derece sert ve şişler. Zamanla iniyormuş, az sabir.
yeliz76 tekrar ameliyat mı olacaksın kas altımı kas üstümüydü
Kas altiydi.meme basindan girildi.simdi.kucultmek istedigim icin meme ucundan asagiya dogru acip toparlamak zorundaymis
Esmecim sen ilk yazilarinda kucuk buldugunu keske 290 cc takilsaymis die yazmissin simdide kucultmek istiyorum yazmissin anlamadim
Protezinin kıvamı ve içerigi nedir acaba?Sana verilen protez kartında bu bilgiler mevcuttur..Birde yöntemin protez büyüklügünü ögrenebilirmiyim..ayakta durup dokunduğumda sertlik pek belli değil, ama uzandığımda çok sert, mail adresini verirsen gönderirim foto, ama bende seninkileri istiyorum :)
yeliz76 ben de küçülttürmeyi düşünüyorum, ben ameliyat olalı 3 yıl oldu bu zamana kadar fırsatım olmadığı için gidemedim ama büyük geliyor bana da, üstelik çok sertler sanki. henüz doktorla görüşmedim. sen tekrar ameliyat ücreti verecekmisin yoksa sadece silikonların mı ücretini ödeyeceksin. Nasıl anlaştınız doktorla yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?