Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

ben bi daha ölçeyim bakalım bnmkiler ne kadarcıkmışş geçen bir erkek arkadaşım var kiloluydu zayıfladı 20 kilo fln verdi sarkmış vücudu onun memeleri bile bnmkinde büyüktü

ölçtümmm iyiceee moralim bouldu ztn boyum kısaa 157 cm kilo 47 48 fln. göğüs altı 72 göğüs 79 muş ben 82 fln sanıyordum ölçmüşken belimi fln da ölçtüm bel 65 kalça 91 göğsüm 90 a yakın olsun isterim şahsen o zmn tam kıvamın da olur 88 90 arası ama sizlerin kalça bel fln ölçüleriniz nasıl uyumlu olmalı bence öle daha iyi durur

baktım canımmm senin memen yine varmışşş bende bu kdr olsa belki düşünmezdim de bilmiyorum.. ama iyi ki olmuşsunnnnn yaa şimdikilerrr süper ondan sana o kdr yakışmış dokun olmasa belki yapay duracaktı bilmiyorum daa çok hoş büyüklüğü flnnn

Evet canım..Meme dokum vardı.B cup tım ben ameliyattan sonra D cup oldum Vardı vardı ama sarkık duruyordu.. Kıyafetlerin altından sürekli sütyen takmak zorunda kalıyordum.Yoksa dümdüz bir görüntü Tabiki iyiki olmuşum,şimdi sütyen bile takmıyorum ohh dünya varmış vallahi Meme dokum olmasaydı yöntemim farklı olurdu bence,büyüklügü ayarlardı yine doktorum

bnmde en büyük halim desteksiz sütyen takmak hatta şu yarım atlet denilenlerden bile takabilirim. bıktım yaa gece bile çıkarmıyorum yatınca yok oluyooo... dr çok güzel ayarlamış senin vücuduna süper gitmişş ..

hihihihi ben gördümm bencedee şimdikileree bakınn çok süperler aman naza değmesinn maşşallahh tü tüttü tüü

o muhteşem değişime şahitlik yapmam lazım amaaaaaa......

mailimi özele attım canım benim :))))))

Sekerim ben kendi onceki halimle kıyaslayacagim. Kendi resmim iki tane o da sutyenli doktorumdan istedim o da vermiyoo. Seninkiler nasilmis acaba??? Benimkinden iyi durumda oldugunu dusunuyorumSen de msn de ekliyim zaten...

Sekerim ben kendi onceki halimle kıyaslayacagim. Kendi resmim iki tane o da sutyenli doktorumdan istedim o da vermiyoo. Seninkiler nasilmis acaba??? Benimkinden iyi durumda oldugunu dusunuyorumSen de msn de ekliyim zaten...

Tamam canım,sanada gönderirim Ama artık kimse istemesin önceki fotomu..Müsait olduğumda ameliyat öncesi çekilmiş bikinili bir fotomu albüme eklerim ....

Sevgili Zeynep merhabalar,
epey olmus operasyonun gercekleseli gule gule saglicakla kullan:). iki haftadir doktor arastirmasi yapiyorum. hasan findikla gorustum toplam on dakika surdu surmedi gorusmemiz. aklim karisik bir suru soru isareti vardi kafamda. Senin operasyonu hangi doktor gerceklestirdi yazabilir misin? belirtmissindir belki ama gözden kacirmis olabilirim. Arkadaş olarak eklersen fotoğraflarin varsa gorme imkanim da olur sakincasi yoksa tabi:) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…