- 8 Kasım 2007
- 214
- 0
- 37
250 çok ufak yaben 350 takıldığını öğrendiğim anda şok oldum ama görüncede bunlar küçük ama dedim :) doktorum 1 ay içinde aşağı inip normal görüntüye geleceklerını söyledi o yüzden merakla şu 1 ayın geçmesini beklıyorum.. Bencede 280 konusunda diretmelisin
merhaba kızlar, konuyla ilgili bilgi alışverişini lütfen ilgili konularda yapın, bu başlıkta ameliyat olacak arkadaşlara bilgi olması için sadece ameliyatla ilgili bilgileri yazıyoruz. mesela arska, eğer ameliyat bilgilerinin ilk sayfadaki listemize eklenmesini istiyorsan buradan bilgilerini verebilirsin, ben de listeye eklerim. sevgiler
bende 19 ocak cumartesi, Dr. Ercan Karacaoğlu memorialkas altı ve yuvarlak olacak.. 275-325 cc arası denemeler sonucu karar verecek... inşallah allahımdan bi aksilik çıkmazsa...görüşmeler randevular tamam.çok heyecanlı bi süreçti görüşme dönemide ama bi sağlıkçı olarak ve yine doktor beyin ameliyatında sıkça bulunan anestezi teknikeri arkadaslarımın tavsiyesiyle ercan beyi seçtim... gayet ilgili ve bilgili bir doktor.. ve göğüsaltı kesisiyle diil koltukaltı kesisiyle... doktor beyin bu farkıda beni cezbedsici bi unsur oldu.ömür boyu göğüs altı izindense koltukaltı kesisi bana çok mantıklı geldi...
Hayırlı uğurlu olsun doktorun benimde doktorummeme dalında (büyütme küçültme ) özelikle uzmanlaşmış bir doktor
teşekkür ederimmmmjelesec sen ne zaman oldun ameliyatını ve koltukaltımıydı seninde?? :)
bende 19 ocak cumartesi, Dr. Ercan Karacaoğlu memorialkas altı ve yuvarlak olacak.. 275-325 cc arası denemeler sonucu karar verecek... inşallah allahımdan bi aksilik çıkmazsa...görüşmeler randevular tamam.çok heyecanlı bi süreçti görüşme dönemide ama bi sağlıkçı olarak ve yine doktor beyin ameliyatında sıkça bulunan anestezi teknikeri arkadaslarımın tavsiyesiyle ercan beyi seçtim... gayet ilgili ve bilgili bir doktor.. ve göğüsaltı kesisiyle diil koltukaltı kesisiyle... doktor beyin bu farkıda beni cezbedsici bi unsur oldu.ömür boyu göğüs altı izindense koltukaltı kesisi bana çok mantıklı geldi...
merhaba, listeye 2013'ün ilk ameliyatı olarak eklendin
ameliyat sonrasında detayları verirsen onları da ekleyelim, şimdiden bol şanslar
hayııır ilk ameliyat beniimm 8 ocak inşallaahh
hayııır ilk ameliyat beniimm 8 ocak inşallaahh