Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

bende çok aman aman büyük istemiyorum zaten istersen şu anki halimi ekledim bakabilirsin.Orta düzey yeterli benim için ama dediğin gibi 250 de çok küçük beaa

merhaba kızlar, konuyla ilgili bilgi alışverişini lütfen ilgili konularda yapın, bu başlıkta ameliyat olacak arkadaşlara bilgi olması için sadece ameliyatla ilgili bilgileri yazıyoruz. mesela arska, eğer ameliyat bilgilerinin ilk sayfadaki listemize eklenmesini istiyorsan buradan bilgilerini verebilirsin, ben de listeye eklerim. sevgiler

24 Aralık 2012 Dr.Hakan Gence (esteworld)300-350 cc high profil kas altı mentor

bende 19 ocak cumartesi, Dr. Ercan Karacaoğlu memorial kas altı ve yuvarlak olacak.. 275-325 cc arası denemeler sonucu karar verecek... inşallah allahımdan bi aksilik çıkmazsa...görüşmeler randevular tamam.çok heyecanlı bi süreçti görüşme dönemide ama bi sağlıkçı olarak ve yine doktor beyin ameliyatında sıkça bulunan anestezi teknikeri arkadaslarımın tavsiyesiyle ercan beyi seçtim... gayet ilgili ve bilgili bir doktor.. ve göğüsaltı kesisiyle diil koltukaltı kesisiyle... doktor beyin bu farkıda beni cezbedsici bi unsur oldu.ömür boyu göğüs altı izindense koltukaltı kesisi bana çok mantıklı geldi...

görüşmelere devam eden arkadalara tavsiye ederim.. ben karar sürecinde Dr.Hasan fındık ve Dr. Deniz küçükkaya nın görüşmelerindede çok memnun kaldım..toplam 9 doktorla görüştüm ve elemeler sonucu en içime sinen 3 doktorum arasında ercan beye karar verdim görüşmede bulunacak arkadaşlara biraz ışık tutarsam bu anlamda ne mutlu

ha birde görüştüğüm doktorları asla eleştirmiyorum hepsi kendi alanlarında çok çok başarılıydı dediğim gibi bi saglık calısanı olarak hastane içi istihbaratlarımda baya kuvvetliydi ama kiminin ameliyatı yapacagı hastanenin uzak olusu kiminin fiyatı uzaklaşmama sebep oldu... ve hakkımda hayırlısının bu seçim olması ümidiyle kararımı verdim.sevgiler saglıklı gunler arkadaslar

Hayırlı uğurlu olsun doktorun benimde doktorum meme dalında (büyütme küçültme ) özelikle uzmanlaşmış bir doktor

teşekkür ederimmmm jelesec sen ne zaman oldun ameliyatını ve koltukaltımıydı seninde?? :)

Ben meme küçültme bacak düzeltme lipo oldum kombine ameliyat sırada karın germe var nasipse

doktorun başlığında olan bir arkada var yeni meme büyütme ve burun oldu çok memnundu sonucundan darısı başına olsun sürecini yazarsın artık merakla takip edeceğim

sağol canım benim şu 15 gun geçsin asıl macera o zaman baslayacak:))) paylasacagım her detayı

merhaba, listeye 2013'ün ilk ameliyatı olarak eklendin
ameliyat sonrasında detayları verirsen onları da ekleyelim, şimdiden bol şanslar

Ebrum07 03.01.2012 mentor high profile 300cc gogus ucu dr.kemal islamoglu Antalya

15 ocak 2013 salı kas altı 300 cc değişebilir ölçü meme ucu kesisi mentor ogü tıp fak. doç.dr. Yakup Karabağlı

5 Aralık tarihinde öksürük yüzünden iptal olan ameliyatım nihayet 10 Ocak'ta gerçekleştiiiiiii :) Listeye beni de ekleyebilirsinizzzzz...
Barış Çakır - 250 cc Natralle Damla protez meme altı kesisi ile kas zarı altına yerleştirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…