günaydın kızlar, son zamanlarda aramıza katılan bir çok arkadaşımız var. aranızdan listemizde yer almak isteyenler lütfen ameliyat detaylarını konumuza eklerseniz ben de listeyi düzenleyeyim
Konu sabit hale getirilmiştir, bu konuya ek olarak şu konuları da sabit yapalım dediğiniz konu var ise lütfen bana bildirin.
teşekkürler
Konu sabit hale getirilmiştir, bu konuya ek olarak şu konuları da sabit yapalım dediğiniz konu var ise lütfen bana bildirin.
teşekkürler
24 Aralık 08:30 kas altı meme altı kesisi 300 cc ve katları :) Hakan gence esteworld!!! Bekle beniiiiiiiiii
Çok teşekkür ederiiimmm alexusAdını listeye ekledim. Ameliyat sonrası detayları verirsen onları da ekleriz. Şimdiden geçmiş olsun. Çok başarılı bir ameliyat diliyorum.
01.12.2012 325cc mentor yuvarlak kas-üstü op.dr.cenk tokat.
benide ekleyin kızlar az kaldıııı
Hastaneden bildiriyorum kızlarsağ 350 cc sol 300 cc kas altı mentor marka protez kullanıldı. Harıka hissedıyorum
E ağrı sızı var mı ne durumdasın??
arkadaşlar ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız paylaşırmısınız?
Üst kısmı önden düğmeli bir pijama takım ve atlet,parfüm,koltuk altı için roll-on,tarak,ıslak mendil ve diş fırçası ve macunu bana bunlar yettı canım
canım çokk teşekkür ederim inan senin heyecanını yaşıyorum benimde çok az zamanın kaldı seni yakından takip ediyorum
Sana kaç cc takılacak canım? Çok mutluluk verici bir şey senın içinde en iyi ve ağrısız sonucu diliyorum tatlım
bana doktorum 250 dedi kabul etmiyorum 280 diye diretiyorum bakalım net değil heniz ama benim dediğim olacak sanırım :)