Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

günaydın kızlar, son zamanlarda aramıza katılan bir çok arkadaşımız var. aranızdan listemizde yer almak isteyenler lütfen ameliyat detaylarını konumuza eklerseniz ben de listeyi düzenleyeyim :KK9:

Konu sabit hale getirilmiştir, bu konuya ek olarak şu konuları da sabit yapalım dediğiniz konu var ise lütfen bana bildirin.

teşekkürler

Teşekkürler, konumuz gerilerde kalıyordu genelde, sabit olması daha iyi oldu.

Konu sabit hale getirilmiştir, bu konuya ek olarak şu konuları da sabit yapalım dediğiniz konu var ise lütfen bana bildirin.

teşekkürler

Yada" Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar" konusu sabit konuya taşınabilir.Sonuçta bilgi vermek amaçlı açılan bir konu ve birçok kişiye bilgi veriyor :KK66:

24 Aralık 08:30 kas altı meme altı kesisi 300 cc ve katları :) Hakan gence esteworld!!! Bekle beniiiiiiiiii:KK55:

Adını listeye ekledim. Ameliyat sonrası detayları verirsen onları da ekleriz. Şimdiden geçmiş olsun. Çok başarılı bir ameliyat diliyorum.

24 Aralık 08:30 kas altı meme altı kesisi 300 cc ve katları :) Hakan gence esteworld!!! Bekle beniiiiiiiiii:KK55:

Hastaneden bildiriyorum kızlar :KK66: sağ 350 cc sol 300 cc kas altı mentor marka protez kullanıldı. Harıka hissedıyorum :KK66:

Hastaneden bildiriyorum kızlar :KK66: sağ 350 cc sol 300 cc kas altı mentor marka protez kullanıldı. Harıka hissedıyorum :KK66:

:nazar::nazar: çok sevindim bu habere:KK31: arada bakıyordum haber var mı diye:KK31: bundan sonraki sürecide sıkıntısız geçirmen dileğiyle arkadaşım sevgiler

E ağrı sızı var mı ne durumdasın??

Evet var malesef ağrım :KK43: çok gergin göğüs kafesim destekle kalkıyorum yataktan fılan... Taş gibi memelerim :)) sağ göğsüm çok ufaklı ona 350 cc koyuldu bu yüzden onun ağrısı daha fazla :KK43:

arkadaşlar ameliyata giderken nasıl bir çanta hazırladınız paylaşırmısınız?:KK4:

Üst kısmı önden düğmeli bir pijama takım ve atlet,parfüm,koltuk altı için roll-on,tarak,ıslak mendil ve diş fırçası ve macunu bana bunlar yettı canım :KK34:

Üst kısmı önden düğmeli bir pijama takım ve atlet,parfüm,koltuk altı için roll-on,tarak,ıslak mendil ve diş fırçası ve macunu bana bunlar yettı canım :KK34:

canım çokk teşekkür ederim inan senin heyecanını yaşıyorum benimde çok az zamanın kaldı seni yakından takip ediyorum:KK55:

canım çokk teşekkür ederim inan senin heyecanını yaşıyorum benimde çok az zamanın kaldı seni yakından takip ediyorum:KK55:

Sana kaç cc takılacak canım? Çok mutluluk verici bir şey senın içinde en iyi ve ağrısız sonucu diliyorum tatlım:KK66:

Sana kaç cc takılacak canım? Çok mutluluk verici bir şey senın içinde en iyi ve ağrısız sonucu diliyorum tatlım:KK66:

bana doktorum 250 dedi kabul etmiyorum 280 diye diretiyorum bakalım net değil heniz ama benim dediğim olacak sanırım :):KK9:

bana doktorum 250 dedi kabul etmiyorum 280 diye diretiyorum bakalım net değil heniz ama benim dediğim olacak sanırım :):KK9:

250 çok ufak ya :KK43: ben 350 takıldığını öğrendiğim anda şok oldum ama görüncede bunlar küçük ama dedim :) doktorum 1 ay içinde aşağı inip normal görüntüye geleceklerını söyledi o yüzden merakla şu 1 ayın geçmesini beklıyorum.. Bencede 280 konusunda diretmelisin :KK66:

X