Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

5 Aralık tarihinde öksürük yüzünden iptal olan ameliyatım nihayet 10 Ocak'ta gerçekleştiiiiiii :) Listeye beni de ekleyebilirsinizzzzz...
Barış Çakır - 250 cc Natralle Damla protez meme altı kesisi ile kas zarı altına yerleştirildi :KK9:

Cihilekçiğim....hayırlı uğurlu olsun....güle güle kullan..İnşallah herşey istediğin gibi olacaktır ....Aramıza H.G.!!!

5 Aralık tarihinde öksürük yüzünden iptal olan ameliyatım nihayet 10 Ocak'ta gerçekleştiiiiiii :) Listeye beni de ekleyebilirsinizzzzz...
Barış Çakır - 250 cc Natralle Damla protez meme altı kesisi ile kas zarı altına yerleştirildi :KK9:

Hayirli ugurlu olsun canim,guzel ve saglikli gunlerde kullan ins.:nazar:

hangı durumlarda amelıyat ertelenıyor bu konuda sımdı tedırgın oldum ben gercı meme amelıyatı olmuycam karın germe yaptırcam ama bende sınuslerım kapalı bu yuzden ertelenebılırmı?

arkadaşlar 17.012013 tarihinde yani 3 gün önce ameliyat oldum ve bu konuda deneyimlerimi aktarmak isterim sırf bu yüzden üye oldum.sorulan sorulara en detaylı şekilde yanıt vermek isterim..

alexus canımcım benide ekleyebilirsin 25 ocak 2013 boğaziçi tıp merkezi necdet uçar 315 cc damla nagor dualplane. fiyatını merak edenler için 3500tl

son 1-2 haftadır çok sayıda yeni ameliyatımız var :KK9:
öncelikle hepinize geçmiş olsun.
konumuza yazıp listeye adı eklenenlerden bilgileri eksik olan arkadaşlarımız var, ben bulduklarımı ekledim ama herkes kendini kontrol edip eksikleri bildirirse daha sağlıklı bir listemiz olur.
teşekkürler, sevgiler.

6 gun önce de ben oldum. 245 cc damla. mentor medium profile. kas altı. gögus altı kesisi ile. ellerine saglik canım doktorum özhan çelebiler yaptı.

çok geçmiş olsun canım, umarım çok mutlu olursun ameliyat sonucundan. ameliyatı hangi şehirde olduğunu da belirtirsen onu da ekleyeyim.

6 gun önce de ben oldum. 245 cc damla. mentor medium profile. kas altı. gögus altı kesisi ile. ellerine saglik canım doktorum özhan çelebiler yaptı.

hepinize geçmiş olsun ark. denryimleriniz sayesinde fikir sahibi oluyoruz güle güle kullanın :)))

ben de 2 gün önce oldum ameliyatımı 275 cc dual plane mentor marka high profil kondu bana da.doktorum mesut özcan listeye ekleyebilirsiniz:KK3:

kızlar meraba listeye benide ekleyebilirsiniz :)

19 Şubat 2013 Salı günü medstar yıldız Antalya op.Dr. Mehmet Arif Karagöz 225cc-250 cc mentor high profil
şimdilik bu kadar cumartesi günü son bi kez daha kontrole gidicem detayları peylaşırım sizinle kızlar :)

Son düzenleme:
kızlar bugün doktorumla son bi kez daha görüştüm .ameliyatım birgün daha ertelendi doktorum çok yoğunmuş Salı günü oyüzden Çarşamba günü olucam ameliyatımı .Yeni tarihim 20 şubat 2013 Medstar yıldız Antalya Op.Dr Mehmet Arif Karagöz 250cc yada 275cc arası hangisi uygun olursa mentor high profil dual plan yöntemi uygulayacak .

Benim de ameliyat bilgilerim değişti biliyorsunuz :)
5 Şubat,Barış Çakır,250 cc Natrelle 510 fx,high profil,kas zarı altı.

kızlar meraba listeye benide ekleyebilirsiniz :)

19 Şubat 2013 Salı günü medstar yıldız Antalya op.Dr. Mehmet Arif Karagöz 225cc-250 cc mentor high profil
şimdilik bu kadar cumartesi günü son bi kez daha kontrole gidicem detayları peylaşırım sizinle kızlar :)

Esmerim umarim insallah hersey gönlünce olur :KK66: simdiden gecmis olsun..

X