- 7 Eylül 2016
- 121
- 85
- 32
Canim.merhaba sonunda 330 cc olan buldumMerhaba benim 2,5 hafta oldu. Esteworld etilerde dr. Engin ocal operasyonu gerceklestirdi. kas alti 330cc mentor high profile damla tip implant takildi. 6,500tl odedim.
Beni de izlemeye alırsan görebilirsin albümü mi.canım 330 cc kas altı benimdeBen albümü nasıl yapicam telden ameliyat olmadım daha ve album yok diye kimse haklı olarak foto gostermiyor sadece papatya saolsun gördüm ama fikir almam lazim görüp album nasıl yapcam ki telden bi foto çekip koysam beceremedim
Ayy ikisi zor olmaz mi?Merhaba
Ben de uzun zamandır düşünüyordum nihayet kararımı verdim ctesi gidiyorum görüşmeye. Ankara'da Dr. Uğur Kılıç'a gideceğim. Doğal görünen orta büyüklükte istiyorum. Aynı zamanda karın gerdirme de yaptırmak istiyorum.. offfff nasıl olacak?? İkisini bir arada yaptıran arkadaşlar var mı??
Benim bugun 23 gun oldu. Suan boyutundan cok memnunum. Doktor B-C arasi demisti suan C gorunuyo. Galiba vucut yapisiyla ilgili, 240 cc gayet buyuk olduMrb aynı boydayız ben 46 kg 345 cc takıldı doktorum 250 ve 300 cc denedi ben 250 olmasın üzeri olsun deyince amaliyattan çıktığımda 345 cc taktım dedi. Memenin almasıda önemliymiş aldı ve güzel çok abartı degil menmunum yani olmuşken büyük olsun . Okadar sıkıntı çekiyoruz benim 3 aya yaklaştı:)
Evet zor olacak ama 2 çocuktan sonra kalan göbekte sorun Gitmiyor birtürlü. Girmişken hepsi hallolsun istiyorumAyy ikisi zor olmaz mi?
oğuz kılıç ve kubilay özdil benim önerebileceğim.ama arkadaşım eğer memede sarkıklık asimetri meme başı çevresi eşitsilziği bunu mutlaka ameliyatla düzeltilmesini iste.dikiş izi falan fian korkma.protezle düzelmiyor sonra piişman oluyorsunuz.bir de eğer dokunuz hiç kalmamış ve deriniz de ince ise protezi kas altına koydurun.Haldun Kamburoğlu,Ferruh birgülMerhaba ben de yaptırmak istiyorum ama bazı çekincelerim var burayı okuduktan sonra üye olup sizden fikir ve cesaret almak istedim. 75b göğüs ölçüm var ve azıcık sarkık duruyor. Ankarada önerebileceğiniz bir doktor var mı? yapay durmasından korkuyorum biraz da tedirginim çok bilgim yok. Güzel olsun yeter ki başka şehirlere gidip yaptıradabilirim
Çok geçmiş olsun.. inşallah bir tedavisi vardır.. haklısın böyle doktorları ifşaa edelim ki daha dikkatli olsunlar, bahsettiğimiz insan hayatı beceremiyorsan yapma..Ameliyat olmayin diyecegim bir ismi paylasmak istiyorum benim cektiklerimi bir bilseniz......
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. koltukalti meme buyutmede bu kadar rahat olamaz bir dr.Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??
Dava acacagim ve ocagina incir agaci dikecegim. Evraklarimi toparliyorum.Çok geçmiş olsun.. inşallah bir tedavisi vardır.. haklısın böyle doktorları ifşaa edelim ki daha dikkatli olsunlar, bahsettiğimiz insan hayatı beceremiyorsan yapma..
Canim kim haklisi mi var senin suçun olmadığı belli. Çok yazık nasıl dr a kendimizi emanet ediyoruz. Biran önce görevden alınsın. Sizde en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmamız dilegiyleAmeliyat olmayin diyecegim bir ismi paylasmak istiyorum benim cektiklerimi bir bilseniz......
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. koltukalti meme buyutmede bu kadar rahat olamaz bir dr.Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??
Tabiki dava acicam siniz göz ardı edilemez bizim sagligimiz basit mi ya ayıpDava acacagim ve ocagina incir agaci dikecegim. Evraklarimi toparliyorum.
Ameliyat olmayin diyecegim bir ismi paylasmak istiyorum benim cektiklerimi bir bilseniz......
Hadi hayırlı kararların olsun inşallah tatlımBugün gün aldim artık nerdeyse 1 senedir karar verememistim iz istemiyordum umarım hersey güzel olurtakoe beyazpapatya33 Tiramisu35 arzum77 askkitabi prensespinar
Bugün gün aldim artık nerdeyse 1 senedir karar verememistim iz istemiyordum umarım hersey güzel olurtakoe beyazpapatya33 Tiramisu35 arzum77 askkitabi prensespinar
9 nisan pazar gününe karar verdik bugün. Kasüstü meme başından diklestirme yaparak meme başı kuculterek yerine yerlestiricek uclari mentor marka yüksek profil en doğal durup hangisi memeyi dik toparlarsa ona göre cc koyacak çünkü benim dokum var ve meme dokusu üstüne yapılacağı için bu yöntem olcak. Ben iz istemiyorum o yüzden bu yöntemi istedimHadi hayırlı kararların olsun inşallah tatlım
Ne karar verdi,nasıl olacak yöntem falan?