Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Canım benide ekleyebilirsin:KK52:
300-325cc yarı damla. dual plan, mentor. Gögüs altı kesisi. Doktorum Zühtü demir

Bu mesajı okuduğunda büyük ihtimalle ameliyatı atlatmış olursun. Şimdiden geçmiş olsun, sağlıklı ve güzel sonuçlar diliyorum.[/QUOTE

dogru tahmin ettin bgun 5.gunum:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, insallah saglikli ve guzel sonuclari sabredip gorecegim.

arkadaşlar bu sayfayı açtığınız çok iyi oldu . Forumları takip ederken karıştırıyordum :) ben 21 şubat salı Dr . Can Çınar a ameliyat olacagım . Dual plan 295 cc damla protez takılacak . Giriş meme ucundan olacak ve ayrıca meme ucu küçültme de yapılacak . Çok stresliyim , sürekli youtube dan yabancı video izliyorum . Amerikada bazı doktorlar var hastaları video koymuş ameliyattan 24 saat sonra kollarını kaldırıp indiriyorlar. Ben nasıl olucam cok merak ediyorum ..Aranızda dual plan olacak var mı ?

295 cc hangi marka?

inan kendi kendime not etmeye çalıştıgım karmakarısık doktor ve isimleri duzenlemiş oldun:)cansın ya süper:KK66:

01.12.2012 325cc mentor yuvarlak kas-üstü op.dr.cenk tokat.
benide ekleyin kızlar az kaldıııı :21:

günaydın kızlar, son zamanlarda aramıza katılan bir çok arkadaşımız var. aranızdan listemizde yer almak isteyenler lütfen ameliyat detaylarını konumuza eklerseniz ben de listeyi düzenleyeyim :KK9:

X