- 9 Ağustos 2009
- 218
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide ekleyin 16 ekim kas üstü 350 cc yuvarlak mentor
canım doktorunun adını da verir misin?
31 ekim 2012 teoman doğan kas zari alti 285cc mentor damla
Canım benide ekleyebilirsin
300-325cc yarı damla. dual plan, mentor. Gögüs altı kesisi. Doktorum Zühtü demir
19 ekim 2012 naci celik 295cc damla arion kas zari alti meme alti kesisi
Bu mesajı okuduğunda büyük ihtimalle ameliyatı atlatmış olursun. Şimdiden geçmiş olsun, sağlıklı ve güzel sonuçlar diliyorum.[/QUOTE
dogru tahmin ettin bgun 5.gunum:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, insallah saglikli ve guzel sonuclari sabredip gorecegim.
Sen yokmuymuşsun ya listede? Ben ufak bir tatilcik yaptım, yarın gece dönüyorum, eve geçer geçmez eklerim ikinizi de.
arkadaşlar bu sayfayı açtığınız çok iyi oldu . Forumları takip ederken karıştırıyordum :) ben 21 şubat salı Dr . Can Çınar a ameliyat olacagım . Dual plan 295 cc damla protez takılacak . Giriş meme ucundan olacak ve ayrıca meme ucu küçültme de yapılacak . Çok stresliyim , sürekli youtube dan yabancı video izliyorum . Amerikada bazı doktorlar var hastaları video koymuş ameliyattan 24 saat sonra kollarını kaldırıp indiriyorlar. Ben nasıl olucam cok merak ediyorum ..Aranızda dual plan olacak var mı ?
ameliyat fiyatları ne kadar
Alexus canim gozume carpti fairtale ameliyatinin detayini yazmis buraya ama listede yok
gözümden kaçmış herhalde ama yine bulamadım bakmaya devam. kendi konusuna mı yazmış buraya mı?