Gecmis olsun dileyen butun arkadaslara cok tesekkurler, kizlar resimlerimi evime donunce ekilyebilecegim yurt disinda yasiyorum, ailemin yaninda Izmirdeyim simdi. yarin 4.gun kontrol var bende cok sabirsizlaniyorum sonucu gormek icin insallah sonuc guzel olur. hepinize iyi kandiller.
merhaba beni ekler misiniz?ben de burcak hanımı dusunuyorum :)Yeni memelere geçmiş olsun diyorum
Tatilim başladı, şimdilik sadece foruma bir göz atıp çıkabiliyorum. 10 gün sonra yeni arkadaşları eklicem, hiç merak etmeyin
acılmıyoracemılık ıste :) eklıyorum hemen
Dr Aykut Mısırlıoğlu 1.5.2012 325 cc kasaltı round hıgh profıle Mentor 325 cc http://www.kadinlarkulubu.com/meme-e...ameliyati.html
Merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat uzun bı suredir bu siteyi takip ediyorum gogus diklestirme ve silikon istiyorum yaptıranlar bilgilendirebilir mı lutfen doktor ve ücret olarak ve tabii ki o süreç hakkında bilgi verirseniz mutlu olurum lutfen
Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı
?????????????????????????????????????????
1 Eylül 2012- Dr. Zühtü Demir(Ankara)- Kas altı tekniğiyle- Yarı damla Mentor marka 275cc protez
Selamlar,
Heeeyooo !!!
24 Ekim - Fasya altı - 320 cc - Arion - made by Naci Çelik