Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Gecmis olsun dileyen butun arkadaslara cok tesekkurler, kizlar resimlerimi evime donunce ekilyebilecegim yurt disinda yasiyorum, ailemin yaninda Izmirdeyim simdi. yarin 4.gun kontrol var bende cok sabirsizlaniyorum sonucu gormek icin insallah sonuc guzel olur. hepinize iyi kandiller.

sonuc cok guzel maşallah..dik ve dolgun olmuşş..
ben cok begendım..
amelıyat olan tum arkadaslarda inşallah bızler gıbı guzel sonuclar alırlar..

Yeni memelere geçmiş olsun diyorum

Tatilim başladı, şimdilik sadece foruma bir göz atıp çıkabiliyorum. 10 gün sonra yeni arkadaşları eklicem, hiç merak etmeyin
merhaba beni ekler misiniz?ben de burcak hanımı dusunuyorum :)

Yaprakcım nihayet listemize seni de ekledik, sağlıkla kullan inşallah

eee temmuzdan beri kimse ameliyat olmadı mı? yada listeye girmek isteyen yok mu???

kitty_ , 26.09.2012 Dr.Akın Demiralay kas altı mentor, boyutu belli değil 275cc ve üstünü ameliyat sırasında deneyecek.

Merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat uzun bı suredir bu siteyi takip ediyorum gogus diklestirme ve silikon istiyorum yaptıranlar bilgilendirebilir mı lutfen doktor ve ücret olarak ve tabii ki o süreç hakkında bilgi verirseniz mutlu olurum lutfen

öncelikle hoşgeldin, konumuzun ilk mesajında sitede ameliyat olan arkadaşlarımızın doktor ve ameliyat bilgileri ile ameliyat sürecinin anlatıldığı konu linkleri var. ameliyat fiyatları da doktora göre değişiyor, yine bu linklerde fiyatları da bulabilirsin.

1 Eylül 2012- Dr. Zühtü Demir(Ankara)- Kas altı tekniğiyle- Yarı damla Mentor marka 275cc protez

Selamlar,

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

bu konu göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşların ameliyat tarih ve bilgilerini içeriyor. burun için burun estetiği başlıklarına bakarsan bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım alabilirsin.

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

?????????????????????????????????????????

1 Eylül 2012- Dr. Zühtü Demir(Ankara)- Kas altı tekniğiyle- Yarı damla Mentor marka 275cc protez

Selamlar,

Alexus, Kas altı yazmışım, yeni farkediyorum, dual plane olacak, artık ne düşünüyoduysam :)

Gerekli değişikliğin yapılmasını rica ederim

merhaba kızlar, nemutlubana sen de listemize eklendin, şimdiden güle güle kullan diyorum.
listemizde ayrıca biraz düzenleme yaptım, bilgilerde eksik veya yanlışlık varsa beni uyarın lütfen. ayrıca son ameliyat olan arkadaşlardan listemize girmek isteyenler, siz de mesaj atın, ekleyelim

Heeeyooo !!!
24 Ekim - Fasya altı - 320 cc - Arion - made by Naci Çelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…