Çok geçmiş olsun canım ..öncekine nasıl gözün alıştıysa buna da alışır elbette.. Hem ağrı cekmiyceksin inşallah bu daha önemli dimi rahat ediceksinSagolasin cnm.suan bisey belli degil.nasil bir 420 cc ise bu oncekinin yarisi kadar gibi duruyo.buyuk olmasindan cok korkuyordum ama suan iyi gorunuyor.cumartesi sargilar açılacak. Gorucem o zaman sonucu. Foto atarim hemen.gerci foto da atamiyorum.sorun olustu diyo.bakicaz artik çaresine
Sagolasin cnm.tabi agirliktan kurtuldum.ama kas alti ameliyat zormus kas ustune göre.bayagi zorladi beni.Çok geçmiş olsun canım ..öncekine nasıl gözün alıştıysa buna da alışır elbette.. Hem ağrı cekmiyceksin inşallah bu daha önemli dimi rahat ediceksin
çok geçmiş olsun canım kas altı biraz zor olabilir ama sabit durma böyle ufaktan kollarını oynat sabit kalırsan kasların tutulur cok ağrın olurSagolasin cnm.tabi agirliktan kurtuldum.ama kas alti ameliyat zormus kas ustune göre.bayagi zorladi beni.
cok sagol cnm.kas ustu ameliyat hicbiseymis valla kas altinin yaninda.dolasiyorum evin icinde.ufaktan is yapiyorum.sirtim hamladi yatmaktan.yân tarafa da donemiyorum.zormus yaçok geçmiş olsun canım kas altı biraz zor olabilir ama sabit durma böyle ufaktan kollarını oynat sabit kalırsan kasların tutulur cok ağrın olur
bünyeden bünyeye değişiyo sadece sırt sorunsa kolay yine ben anajezikli kas gevşeticili merhemler sürüyordum sende öyle yap istersencok sagol cnm.kas ustu ameliyat hicbiseymis valla kas altinin yaninda.dolasiyorum evin icinde.ufaktan is yapiyorum.sirtim hamladi yatmaktan.yân tarafa da donemiyorum.zormus ya
Cikan protezleri verdiler.anam dedim ben nasil tasimisim bunlari.simdi yarisi kadar gibi duruyor.o yüzden bende agirlik ve baski hissi yok.sadece gogsumde ve sirtimda kas agrisi var.yarın 2 bucukta randevum var.bandajlar acilacak.o zaman bende ilacliycam sirtimi.bünyeden bünyeye değişiyo sadece sırt sorunsa kolay yine ben anajezikli kas gevşeticili merhemler sürüyordum sende öyle yap istersen
ay bi de ilk zamanlar ağırlık yüzünden bi garip hissediyordum seninkiler hafiflemiştir artık :) oldu bitti üç beş güne daha iyi olursun canım
Ben demiştim sanaSagolasin cnm.suan bisey belli degil.nasil bir 420 cc ise bu oncekinin yarisi kadar gibi duruyo.buyuk olmasindan cok korkuyordum ama suan iyi gorunuyor.cumartesi sargilar açılacak. Gorucem o zaman sonucu. Foto atarim hemen.gerci foto da atamiyorum.sorun olustu diyo.bakicaz artik çaresine
Ben suan boyuttan memnunum gibi.cok basik duruyor.bi de sargilar var.tam anlayamadim bisey ama onceki haline gore cok iyi tabikiBen demiştim sanaFazla doku alındığı için muhakkak daha ufak olmuştur.. Sorunsuz olsun,inşallah boyutta seni tatmin ederse Ağrı'lar sızılar geçici nede olsa
Cok sevindim canim begenmene insan korkunca kendini en kotusune hazirliyo ama en azindan hayal kirikligi olmuyor ... Bende kendimi hazirlamistim oyle.. Neyseki guzelmis ilk gundenKizlar klinikten geldim simdi.bandajlar acildi.nasil rahatladim anlatamam.pansuman yapildi.katater cikarildi.meme uclarimi ve dikislerimi gordum.cok sasirdim.muhtesem olmus.hic belli bile degil dikis oldugu.meme uclarini gayet muntazam küçültmüş.cok sevindim.bekledigimden cok cok daha guzel bir sonucla karsilastim.cok sukur morarma sararma hicbirsey yok.sadece ödem var.dikis yerlerimi bantladi doktorum.banyo izni verdi.persembe tekrar randevu verdiler.bu arada doktorum dikis yerlerine lazer uyguliycaz dedi.sasirdim.boyle bir uygulama yapilacagini bilmiyordum.
Valla dikisleri bilmiyorum cnm.sormadim.cok ufak minicik dikisler.gorunce sasirdim.persembe gunu randevum var.o zaman sorayim.banyayo girerken strec filmle sar goguslerini dedi.daha az su deger diye.bugun banyo yapicam artik.dedigin gibi fön tutayim cnm.lazer olayini bende bilmiyorum.o kadar doktor gezdim ilk defa duydum.sanirim belli bir iyilesme surecinden sonra yaparlar lazeriCok sevindim canim begenmene insan korkunca kendini en kotusune hazirliyo ama en azindan hayal kirikligi olmuyor ... Bende kendimi hazirlamistim oyle.. Neyseki guzelmis ilk gundenbanyo yaparken dikkat et canim bantlari islak birakma fonle kurut uzaktan ..
Ay bu lazeri merak ettim ne guzel dr hemen cagresini bulmus .. Hemen uygulamaz heralde sanirim dikisler eriyen dikis dimi canim ?
Iyi fikir strec film hic aklima gelmemistiValla dikisleri bilmiyorum cnm.sormadim.cok ufak minicik dikisler.gorunce sasirdim.persembe gunu randevum var.o zaman sorayim.banyayo girerken strec filmle sar goguslerini dedi.daha az su deger diye.bugun banyo yapicam artik.dedigin gibi fön tutayim cnm.lazer olayini bende bilmiyorum.o kadar doktor gezdim ilk defa duydum.sanirim belli bir iyilesme surecinden sonra yaparlar lazeri
Senin izlerin gayet iyi durumda zaten.ama rahatsiz oluyosan denemeye deger cnm.Iyi fikir strec film hic aklima gelmemistibakalim o lazeri bende yaptirabilirim silinmezse
Simdilik iyi gidiyo daha yeni sayilir bir sene bekliyelim bakalim tabi o zamana kadar tekrar ameliyat olmazsam :))Senin izlerin gayet iyi durumda zaten.ama rahatsiz oluyosan denemeye deger cnm.
Sen bu gidisle onu da caktirmadan cikarirsin aradan gibime geliyorSimdilik iyi gidiyo daha yeni sayilir bir sene bekliyelim bakalim tabi o zamana kadar tekrar ameliyat olmazsam :))
Belkide lazere gerek kalmaz. İzler iyi iyileşmezse,iz rahatsız ederse genelde lazer yaparız diyor doktorlar. Banada demişti karnım için ama gerek kalmadı şükürValla dikisleri bilmiyorum cnm.sormadim.cok ufak minicik dikisler.gorunce sasirdim.persembe gunu randevum var.o zaman sorayim.banyayo girerken strec filmle sar goguslerini dedi.daha az su deger diye.bugun banyo yapicam artik.dedigin gibi fön tutayim cnm.lazer olayini bende bilmiyorum.o kadar doktor gezdim ilk defa duydum.sanirim belli bir iyilesme surecinden sonra yaparlar lazeri
Bende merakla bekliyorum.gogsum cok şiş.bayagi bir zaman alicak sanirim sekil almasi.normal meme goruntusuyle alakasi yok.girintili cikintili gibi.izlerden daha simdiden memnunum.ama iyilesme surecinde ne olur bilmiyorum.bir an once iyilesmek istiyorum cnmBelkide lazere gerek kalmaz. İzler iyi iyileşmezse,iz rahatsız ederse genelde lazer yaparız diyor doktorlar. Banada demişti karnım için ama gerek kalmadı şükür
Benim ayağım alçıda iken çöp poşeti geçirip streçe sarıyordum bacağı banyo yaparken. Islanmasın diyeeğer su değmesin dediyse streçe sarabilirsin tabi
Hadi bakalım. Ödemler geçsin,göğsünün tam şekli şemali ortaya çıksın.. Merakla değişimi görmek istiyorum
Kas altı olduğu içimin ilk başta şekilsiz ve Şiş olur canım. Bu normal bir durum. Sabırlı olmak lazım tabi. Acil şifalar olsun.. Sorunsuz süreçler olsun canım..Bende merakla bekliyorum.gogsum cok şiş.bayagi bir zaman alicak sanirim sekil almasi.normal meme goruntusuyle alakasi yok.girintili cikintili gibi.izlerden daha simdiden memnunum.ama iyilesme surecinde ne olur bilmiyorum.bir an once iyilesmek istiyorum cnm
Tesekkur ediyorum cnm.insallah herkes sorunsuz surecler yaşar.Kas altı olduğu içimin ilk başta şekilsiz ve Şiş olur canım. Bu normal bir durum. Sabırlı olmak lazım tabi. Acil şifalar olsun.. Sorunsuz süreçler olsun canım..