Aynen bende öyleydim ilkinde aptal gibiydim anlamıordum ikincide kalbim cıkcaktı ama cok kolay olmuştu 2. Si o yüzden rahatla öyle olacak seninkisideNiyeyse ilk ameliyatta bu kadar heyecanli degildim.belki de basima ne gelecegini nasil olacagini bilmediğinden.simdi heyecandan geberiyorum.
Insallah arzumcum.ameliyattan cok sonuctan memnun olup olmama endisesi var suan.bakalim nasil olucak.gerci sargi yaparlarsa goremem sanirim birkac gun ama napayim.girdik bu yola bir kereGüzel haberlerini bekliyorum canım
Sagol cnm.valla moral verdiniz bana.cc konusunda cok kararsizim.birkac resim indirdim netten.yarin doktora gostericem ama cok buyuk istemiyorum.agri yapiyo cok buyuk protez bende.doktor 380-410 dedi ama ben buyuk olur diye dusunuyorum.bir yandan da simdi fazla deri alinacak.diklescek ve kas altina konucak diyorum.acaba 325 de cokmu kucuk olur kiAynen bende öyleydim ilkinde aptal gibiydim anlamıordum ikincide kalbim cıkcaktı ama cok kolay olmuştu 2. Si o yüzden rahatla öyle olacak seninkiside
Benim fotolarıma bak 350-375 idi 2. Si ilkinede bak 2 amelyat farkı görcenSagol cnm.valla moral verdiniz bana.cc konusunda cok kararsizim.birkac resim indirdim netten.yarin doktora gostericem ama cok buyuk istemiyorum.agri yapiyo cok buyuk protez bende.doktor 380-410 dedi ama ben buyuk olur diye dusunuyorum.bir yandan da simdi fazla deri alinacak.diklescek ve kas altina konucak diyorum.acaba 325 de cokmu kucuk olur ki
Hemen bakiyorum cnm.sende benim fotolara bak.komple vucut resimleri var.bi fikir olsunBenim fotolarıma bak 350-375 idi 2. Si ilkinede bak 2 amelyat farkı görcen
Bakıyorum hemenHemen bakiyorum cnm.sende benim fotolara bak.komple vucut resimleri var.bi fikir olsun
Fotolara baktım cok sexy olmakla beraber ever büyük ve sarkık ama cok küçültme sakın mutsuz olursun eski dokunu bilemediğim için yanlış yorum yapabilirim dikleştirme yapılırkende dokundan gidecek küçülecek kendi dokunda bu yüzden en az 375 yaptır derim eğer göğsünü doldrmazsa protez bu sefer bombe olmaz aşağıda sarkık kalabilir yine doktoruna bırak büyüklüğü göster şukadar istiorm diye çıplak foto göster ona bırakHemen bakiyorum cnm.sende benim fotolara bak.komple vucut resimleri var.bi fikir olsun
Cnm resimlerine baktim hemen.ikinci ameliyattan sonraki durumunu cok begendim.ilki de guzel cok dogal ama suanki hali daha iyi.sutyensiz de kiyafetlerde gostermis kendini.bende oyle istiyorum.cok hantal durmasin fit goruneyim.ama sutyensiz de giyindigimde belli olsunBakıyorum hemen
Birkac resim indirdim zaten yabanci siteden.ciplak gorunumde.325 bana da ufak geldi.ben en iyisi 350-380 arasi diyim doktora.cunku gogus altim zayif 72 cm.bel de ince.cok abarti olmasinFotolara baktım cok sexy olmakla beraber ever büyük ve sarkık ama cok küçültme sakın mutsuz olursun eski dokunu bilemediğim için yanlış yorum yapabilirim dikleştirme yapılırkende dokundan gidecek küçülecek kendi dokunda bu yüzden en az 375 yaptır derim eğer göğsünü doldrmazsa protez bu sefer bombe olmaz aşağıda sarkık kalabilir yine doktoruna bırak büyüklüğü göster şukadar istiorm diye çıplak foto göster ona bırak
Cok tşk ederim. Evet aynen dediiin gibi ben hiç sütyen takmıorm ve kendini cok net belli ediyor sütyen yok dediiimde inanamıolar el atası gelio milletinCnm resimlerine baktim hemen.ikinci ameliyattan sonraki durumunu cok begendim.ilki de guzel cok dogal ama suanki hali daha iyi.sutyensiz de kiyafetlerde gostermis kendini.bende oyle istiyorum.cok hantal durmasin fit goruneyim.ama sutyensiz de giyindigimde belli olsun
Benimde göğüs altım 78 civarıydı amelyat girerken aynen 350-375 cok uygun olur sana eski dokun nasıldı var mıydı memeBirkac resim indirdim zaten yabanci siteden.ciplak gorunumde.325 bana da ufak geldi.ben en iyisi 350-380 arasi diyim doktora.cunku gogus altim zayif 72 cm.bel de ince.cok abarti olmasin
Iyiki 2.ameliyati olmuşsun.ben sutyen takmaktan nefret eden bir insanim.sutyensiz durusu da kendini belli etsinki bir daha sutyenle sekil vermek zorunda kalmiyim.ameliyattan once dokum azdi.full destekli sutyenlerle buyuk gorunsun diye ugrasirdim.simdi kocaman oldu.ben buyuk olsun demistim.demistim de bu kadar da buyuk dememistim.simdi de buyuk oldugu icin sutyenle topluyorum.yani şu sutyenlerden bi kurtulamadim.ameliyattan sonra sutyen kullanmak istemiyorumCok tşk ederim. Evet aynen dediiin gibi ben hiç sütyen takmıorm ve kendini cok net belli ediyor sütyen yok dediiimde inanamıolar el atası gelio milletinilki dediğin gibi cok dogaldı güzeldi ama ben okadar dogal olsun istemedim benim cok az dokum vardı 350-375 high yuvarlak takıldı 2. De ilkide 300-325 moderate plustı fark böyle oldu
Ameliyattan once full destekli b cup kullaniyordum.suan d cup.meme ucundan ölctugum zaman 93 cm geliyor.ben 85 olsa yeterli diyorum ama bakicaz artikBenimde göğüs altım 78 civarıydı amelyat girerken aynen 350-375 cok uygun olur sana eski dokun nasıldı var mıydı meme
Aynen evet yeter benimde 78 e 94 falandı 2. Amelyattan sonra tabi kilo alınca değişti :)Ameliyattan once full destekli b cup kullaniyordum.suan d cup.meme ucundan ölctugum zaman 93 cm geliyor.ben 85 olsa yeterli diyorum ama bakicaz artik
İnşallah istediğin giibi olur ya fotolarını dört gözle bekliyorumIyiki 2.ameliyati olmuşsun.ben sutyen takmaktan nefret eden bir insanim.sutyensiz durusu da kendini belli etsinki bir daha sutyenle sekil vermek zorunda kalmiyim.ameliyattan once dokum azdi.full destekli sutyenlerle buyuk gorunsun diye ugrasirdim.simdi kocaman oldu.ben buyuk olsun demistim.demistim de bu kadar da buyuk dememistim.simdi de buyuk oldugu icin sutyenle topluyorum.yani şu sutyenlerden bi kurtulamadim.ameliyattan sonra sutyen kullanmak istemiyorum
Aynen cnm.simdi dogru duşa.ama ben uyuyabilecegimi sanmiyorum.gece calistigim icin genelde sabah 7 den once uyumuyorum.bunye alisti tabi.simdi uyu uyuyabilirsenİnşallah istediğin giibi olur ya fotolarını dört gözle bekliyorumyavaş yavaş duşuna gir yatmaya hazırlan uyumaya calış ki sabah olsun biran önce
Allah yardımcın olsun bir an önce olsun bitsin gözümü açtığında mis gibi Memiş'lerin olsun inş :)Aynen cnm.simdi dogru duşa.ama ben uyuyabilecegimi sanmiyorum.gece calistigim icin genelde sabah 7 den once uyumuyorum.bunye alisti tabi.simdi uyu uyuyabilirsen
Sagolasin cnm.insallah ikinci kez ameliyat masasina yattigima degerAllah yardımcın olsun bir an önce olsun bitsin gözümü açtığında mis gibi Memiş'lerin olsun inş :)
Hersey gonlunce olur insallah canim strese girme lutfen iyi dusun iyi olsun dedigin gibi insallah ikinci kez ameliyat masasina yatmana deger dualarim seninle canimSagolasin cnm.insallah ikinci kez ameliyat masasina yattigima deger