Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

saltam1823, 3 Mayıs 2012, Dr. Eser Aydoğdu (İstanbul), Mentor, kas zarı altı, yuvarlak

canım sorma, kimseler eklenmek istemedi listemize

ya sana bi yardımcı olalım, tam yaz gelmeden ol şu ameliyatını artık!!!

canım sorma, kimseler eklenmek istemedi listemize

ya sana bi yardımcı olalım, tam yaz gelmeden ol şu ameliyatını artık!!!

sorma cnm..ben nasıl istiyorum biran önce olmayı bir bilsenburda olmaktan vazgeçtikten sonrada biraz sıkıntılı bi döneme girmiştik napalım erteledik biraz.şuan toparlıyoruz ve öncelik ameliyatımda inşallahhhhhhhhhhhhh.

3 Nisan yazılmış....ameliyatım 3 mayıs ta oldu :)))))

Arkadaşlar...Ameliyat olanlar ameliyat günü alanlar.Lütfen bilgilerinizi ekleyin
Sırada kim varmış bakalım bakalım...:44:

Aslinda herkes ameliyat fiyatini da bildirse ve bu bilgi de eklense hic fena olmaz. Cunku bu da en cok merak edilen konulardan biri. Uzun zamandir takip edenler kimin ne kadara ameliyat oldugunu zaten biliyorama yeni arkadaslar icin? Tabi Alexusun basina is acmis olmiyim ama:)

arkadaslar bugun saat 14:00 da berattı amelıyat gırmıstı..haberlerını aldım.
425 cc kasustu yuvarlak..cenk bey yaptı amelıyatını.
cuma gunu bı aksılık cıkmazsa muayenehanede görüscez,tanıscaz..
alexuscum ekleyebılırsın lısteye

Ohh ohh... Çok güzel bir haber bu,çok sevindim....Maşallah 425 cc kas üstü Eminimki harika olmuştur.Bu gün telefonla arayacaktım ama fırsatım olmadı.Yarın arar konuşurum inşallah.Görürsen benim yerimede öp,çok selam söyle....Biran önce gelsin,anlatsın bize

Yeni memelere geçmiş olsun diyorum

Tatilim başladı, şimdilik sadece foruma bir göz atıp çıkabiliyorum. 10 gün sonra yeni arkadaşları eklicem, hiç merak etmeyin

geldim kizlar benide yazin 22mayis 2012 de izmir cenk bey e ameliyat oldum cok iyi gecti kasustu 425cc yuvarlak protez. cuma gunu gorecegim umarim gizemle de karsilasacagiz:)

geldim kizlar benide yazin 22mayis 2012 de izmir cenk bey e ameliyat oldum cok iyi gecti kasustu 425cc yuvarlak protez. cuma gunu gorecegim umarim gizemle de karsilasacagiz:)

hadı gecmısler olsun kuzu 425 cc muhtesem olmustur, hosgeldııııııııın :))

cnm geçmiş olsun.off 405cc harika olmuştur,sağlıkla kullan inşallah..resimleri büyük merakla bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…