Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kızlar bende 9.gundeyım baya rahatladım. .göğüs aram sapsarı dr ödem var dedi.orasıda inde daha da çıkar mı acaba ortaya daha küçülür ler mi acaba küçülme sini istemiyorum suan 75 d kom un toparlayın o sutyen hafif bol gelıyor. Site küçülür mü daha?Birde bişe dıkkat ettım kızlar bu sutyen çıkarınca daha buyuk duruyor tişört te sutyen sıkıyor toparlayıcı o ya acaba ondan mı küçük geliyor gözüme biri 325 biri 300 dual plane high profile.küçülürse moralim cok bozuluyor ya

Canım peki senin geçmişte dokun var mıydı hiç? Ölçülerin nasıldı göğüs üstü ve altı? Cm olarak?

Ankara da Cemal Aytemiz'e ameliyat olan veya ismini duyan kimse yokmudur bilgi rica ediyorum çok tedirginim :KK34:

Canım peki senin geçmişte dokun var mıydı hiç? Ölçülerin nasıldı göğüs üstü ve altı? Cm olarak?
Çok az bir dokum vardı altta üst tamamen boşalmış tı emdirmekten ..75 c çift dolgulu sutyen le bişeye benziyordu asla bir sutyeni dolduracak kadar değildi küçük tü ve de sarkık. .ölçülerine hiç bakmadım. Suan 75 d sutyen toparlayıcı olan kom un kullanıyorum.inşallah daha inmez

Çok az bir dokum vardı altta üst tamamen boşalmış tı emdirmekten ..75 c çift dolgulu sutyen le bişeye benziyordu asla bir sutyeni dolduracak kadar değildi küçük tü ve de sarkık. .ölçülerine hiç bakmadım. Suan 75 d sutyen toparlayıcı olan kom un kullanıyorum.inşallah daha inmez

İnşallah :)
Galeri açıcak mısınız burda sizinkilere de bakalım birbirimizi izleyip. Ben de 2 hafta sonra oluyorum ameliyat. Öncesi sonrası fotoğraf yükler misiniz? Benim de before fotolarıma bakın.

Canım albüm açamıyorum eşim den dolayı. Benım merak ettigim 75 d takıyorum suan toparlayıcı sutyen ya sımdı benım bedenim 75 d mı olacak yoksa daha düşecek mi.ne zaman ben bikini felan alacam sutyen alacam ..o gun penti de soyle bıktım bıkını lere ama 38 felan beden göğsüme küçük k kalıyor ve aştı bıle denk gelmiyor. .inşallah daha küçülmez çektığımız acılara deger

Canım albüm açamıyorum eşim den dolayı. Benım merak ettigim 75 d takıyorum suan toparlayıcı sutyen ya sımdı benım bedenim 75 d mı olacak yoksa daha düşecek mi.ne zaman ben bikini felan alacam sutyen alacam ..o gun penti de soyle bıktım bıkını lere ama 38 felan beden göğsüme küçük k kalıyor ve aştı bıle denk gelmiyor. .inşallah daha küçülmez çektığımız acılara deger

Ay inşallah :KK70:
Benim albümde görürsünüz before fotoları. Benimki kadar dokunuz var mıydı? yazarsanız sevinirim :)

Kızlar merhaba. Bugün 35. günüm. Sıcaklardan mı bilmiyorum ama kesi izinin yeri kaşınmaya ve kızarmaya başladı. Endişelenmeli miyim? Meme altı kesisi benim. Desteksiz sutyen kullanmaya başlamıştım. Sutyen takmasam nolur evin içinde? Belli bir süre sutyen takma zorunluluğu var mı?

Kızlar bir de ameliyattan ne kadar sonra yüzebilir, güneşlenebiliriz? Sizin doktorunuz, size ne demişti bu konuda?

Yarin buyuk gun meme buyultme ameliyati oluyorum Bezmialem uni prof dr ethem guneren yapicak 350 cc puturlu yuvarlak protez konulcak kas ustu meme dokum var sarkma yok goguslerimde fotograf paylasicam profilimde ameliyat oncesi ve sonrasi bna sans dileyin kizlar korkuda var heyecanda bensz birgun gecrmk zirunda kalan 1.5 yasinda bi kizim o yuzden daha zor

Yarin buyuk gun meme buyultme ameliyati oluyorum Bezmialem uni prof dr ethem guneren yapicak 350 cc puturlu yuvarlak protez konulcak kas ustu meme dokum var sarkma yok goguslerimde fotograf paylasicam profilimde ameliyat oncesi ve sonrasi bna sans dileyin kizlar korkuda var heyecanda bensz birgun gecrmk zirunda kalan 1.5 yasinda bi kizim o yuzden daha zor
Canım Sağlıkla atlat :KK66:

Ameliyatimi oldum agrilar skica sarili bandaj sicakta hic cekilmio kizima sarilamiyorum kucagima alamiorum sevemiyorum :'((( bgun 3. Gunum hala biraz agri ve baski var gogsumde yarin ins bandajim alinmis olur kontrolum var 350 cc takildi boyutu gayet guzel duruyo her ne kadar bandajlardan net goremesemde sonunda btti Kucuk cocugunuz olunca sanirim cok daha zor oluyo annem olmasa napardm bilmiorum ikimizede bakiyor iyiki varlar haklari odenmez

Gecmis olsun cnm. Cocukla zor oluyor benimde 4.5 yasinda kizim var. Hepsi gecicek benim 12.günüm ve agrilarim azaldi diyebilirim. Kalkarken hala sikinti var oda iyi olucak. Hangi doktorda yaptirdin cnm damla mi yuvarlakmi?

Ameliyatimi oldum agrilar skica sarili bandaj sicakta hic cekilmio kizima sarilamiyorum kucagima alamiorum sevemiyorum :'((( bgun 3. Gunum hala biraz agri ve baski var gogsumde yarin ins bandajim alinmis olur kontrolum var 350 cc takildi boyutu gayet guzel duruyo her ne kadar bandajlardan net goremesemde sonunda btti Kucuk cocugunuz olunca sanirim cok daha zor oluyo annem olmasa napardm bilmiorum ikimizede bakiyor iyiki varlar haklari odenmez
Geçmiş olsun :KK66: Sağlıkla atlat İnşsllah :KK66: benim de 2 tane var, biri 9 biri 4 yaşında :KK66: 20. Günüm. Her geçen gün iyileşeceksin merak etme :KK66:

Gecmis olsun cnm. Cocukla zor oluyor benimde 4.5 yasinda kizim var. Hepsi gecicek benim 12.günüm ve agrilarim azaldi diyebilirim. Kalkarken hala sikinti var oda iyi olucak. Hangi doktorda yaptirdin cnm damla mi yuvarlakmi?
Canım nasıl oldun? Cuma kontrolüm var. Sağ kolumun hareketlerinde bi sıkıntı yok. Ama sol koltukaltım geriliyor . Bu yüzden çok zorlamıyorum o kolumu. Kesi yerleri hergün değişiyor. Ilk günler sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyordu . Ama her geçen gün küçülüyor ve normalleşiyor. Iz kalmayacağına inanıyorum:KK71:Ama sabır gerekiyor :KK66:

Sagol canim sanada aynen cocukla zor valla yuvarlak prof dr.ethem guneren yapti ameliyatimi bezmialem universitesinde oldu ameliyatim gayet basarili ve sorunsuzdu kolay ayildm cok cok agrim olmadi yarin kontrolum var umarim bandajlarimi alip dus alabilirsin der doktor bna :21:

X