Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhaba kızlar bugün 4. günüm sabah kontrole gittim gayet iyiyim. Hiç agrim olmadı desem yeridir. Hastaneden çıktığım günden itibaren kendi kendime yatıp kalkabildim yemeğimi kendim yedim tuvalete gidip çamaşırımı kendim çektim. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Sporcu sutyenine rağmen muhteşem görünüyor

Harika haber

Ameliyat ile ilgili detayları yazar mısınız?
Kime oldunuz, nasıl bi implant hangi yöntemle takıldı, ameliyat fiyatı ne kadar?

Başka bi yerde yazdıysanız link verebilir misiniz?
Ay çook merak ettim

Mersinde Volkan Beden e oldum canım. Meme başı kesisi ile kasustu kas zari alti 350 cc mentor marka moderate profil silikon kullanıldı . Meme büyütme 5000 tl ben ayrıca vajina daraltma da yaptırdım tahlillerle felan 5.750 tl tuttu.
Bugün akrabaya gezmesine gittim "biraz belim ağrıyor "dedim bel fitigimda var biliyorlar kimse bişey anlamadı

Canım normal hayatıma döndüm şükür koltukaltı olduğu halde, giyinip soyunuyorum rahat rahat araba da sürüyorum , inşallah bi sıkıntı olmaz .
Ohhh maşallah sana arkadaşım çok kısa bir süre sıkıntı oluyor sonra da normale dönüyorsun yada proteze alışıyorsun, vücut da alışıyor . O alışma sürecinde normal ağrılar baskılar.. Ama sonuç çok önemli, sen dayanılmaz ağrılar da çekseydin senin sonucuna değerdi çokk güzel oldular yahu biliyordum güzel olacağını da bukadarını ben bile düşünememiştim dr un ellerine sağlık

Canım çok sağol şuanda biri daha büyük gibi , ve sertler ama napiiiim geçicek hepsi eskiden bu da yoktu

Kızlar bende 9.gundeyım baya rahatladım. .göğüs aram sapsarı dr ödem var dedi.orasıda inde daha da çıkar mı acaba ortaya daha küçülür ler mi acaba küçülme sini istemiyorum suan 75 d kom un toparlayın o sutyen hafif bol gelıyor. Site küçülür mü daha?Birde bişe dıkkat ettım kızlar bu sutyen çıkarınca daha buyuk duruyor tişört te sutyen sıkıyor toparlayıcı o ya acaba ondan mı küçük geliyor gözüme biri 325 biri 300 dual plane high profile.küçülürse moralim cok bozuluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…