- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
neden izliyorsun çıkart izlemeden@Kazen @EstetikEditör BU HESAP Bİ ERKEK TARAFİNDAN ACİLMİS MESAJLA RAHATSİZ EDİYO BENİ. USTELİK ERKEK OLDUGUNU DA İTİRAF ETTİ. HESABİNİ KAPATİR MİSİNİZ LUTFEN @rumple123
Ya kusura bakmayın, "animasyon nasılsa gerçek değil" diye paylaştım öyle, keşke bir uyarı yazsaydım
iyi misiniz şimdi?
Canım çok güzel bi paylaşım olmuşBi video buldum epey aydınlatıcı, "dual plan" ile "kas altı"nın farkını da anlatıyo
Göz atın kızlar
http://www.oceanclinic.net/breast-augmentation-enlargement/silicone-implants-3d-simulator.php
Hallettik canimneden izliyorsun çıkart izlemeden
Canım çok güzel bi paylaşım olmuşadım adım çok güzel anlatmış
Merhaba kızlar bugün 4. günüm sabah kontrole gittim gayet iyiyim. Hiç agrim olmadı desem yeridir. Hastaneden çıktığım günden itibaren kendi kendime yatıp kalkabildim yemeğimi kendim yedim tuvalete gidip çamaşırımı kendim çektim. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Sporcu sutyenine rağmen muhteşem görünüyor
Mersinde Volkan Beden e oldum canım. Meme başı kesisi ile kasustu kas zari alti 350 cc mentor marka moderate profil silikon kullanıldı . Meme büyütme 5000 tl ben ayrıca vajina daraltma da yaptırdım tahlillerle felan 5.750 tl tuttu.Harika haber
Ameliyat ile ilgili detayları yazar mısınız?
Kime oldunuz, nasıl bi implant hangi yöntemle takıldı, ameliyat fiyatı ne kadar?
Başka bi yerde yazdıysanız link verebilir misiniz?
Ay çook merak ettim
Canım çok geçmiş olsun 1 haftayi da atlattin toparlamissindir kendini22 Temmuz 2015- Ankara -100. Yıl hastanesi- 325cc/yuvarlak/ high profil /Natrelle - koltukaltı kesisi-Dual plan- dr. Volkan Tayfur.Memnuniyet= Maksimum
Canım normal hayatıma döndüm şükürCanım çok geçmiş olsun 1 haftayi da atlattin toparlamissindir kendini
30 Temmuz 2015 Cenk Tokat 375cc high profil kas altı meme altı kesisi
Canım çok geçmiş olsun hayırlı ugurlu olsun ameliyatın
Sargılı sargısız hiç farketmez yeni fotolarını bekliyoruz
Benıde izler mısın canımSagol canımm benımmm bu aksam koycam daha sargılı tabı ama olsun
Ohhh maşallah sana arkadaşımCanım normal hayatıma döndüm şükürkoltukaltı olduğu halde, giyinip soyunuyorum rahat rahat araba da sürüyorum , inşallah bi sıkıntı olmaz .
Canım çok sağolOhhh maşallah sana arkadaşımçok kısa bir süre sıkıntı oluyor sonra da normale dönüyorsun yada proteze alışıyorsun, vücut da alışıyor . O alışma sürecinde normal ağrılar baskılar.. Ama sonuç çok önemli, sen dayanılmaz ağrılar da çekseydin senin sonucuna değerdi çokk güzel oldular yahu biliyordum güzel olacağını da bukadarını ben bile düşünememiştim dr un ellerine sağlık
Canım geçmiş olsun, az baskılı bi dönem diliyorum. Benim bu sabah itibariyle, baskı bitti gibi, 12. GünümSagol canımm benımmm bu aksam koycam daha sargılı tabı ama olsun
Daha 12 gün oldu ohooo şimdiden böyleler 3 ay sonrasını düşün bi... Eşitlenir zamanla ama dikkat et kendine bu dönemdeCanım çok sağolşuanda biri daha büyük gibi , ve sertler ama napiiiim geçicek hepsi eskiden bu da yoktu
Volkan hoca da aynısını dedi, 100 gün sonra gör onları dediDaha 12 gün oldu ohooo şimdiden böyleler 3 ay sonrasını düşün bi... Eşitlenir zamanla ama dikkat et kendine bu dönemde