- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
canım nasıl oldunMerhaba kızlar ben ameliyat oldum. 9 da girdim 12 de çıktım. Ağrım yok sadece sonda ve tampon koymuşlar o rahatsız ediyor. Saat 6 da su icebilirmisim bogazim kup kuru suan .350 cc meme başı kesisi kasustu kas zarı altı. Bende atlattim şükür darısı olmak isteyenlere
C
canım nasıl oldun
Iz kalmaması açısından meme başını tercih ettim. His şu an var .umarım ilerde sorun çıkmaz.Darısı başıma, ne güzel atlattınız.
Neden meme başı kesisi tercih ettiniz?
Bu kesinin avantajlı bir tarafı var mı acaba? Bir de his konusunu çok merak ediyorum. Eskisi gibi hissedilebilir inşallah. Olmazsa çok fena gerçekten. Sanırım en büyük korkum bu. Meme başı kesisi ile sanki daha tehlikeli gibi geliyor bana.
Canım iyiyim agrim yok biraz baskı var .birazdan taburcu olacağım. Gece yürütmek için kaldırdılar. Basım döndü gözüm karardı. Ama sabah gayet iyiydim. Şimdi de iyiyim ummadigim kadar hatta. Ben daha kötüsüne hazırlamıştım kendimi. Inşallah sonradan çıkmaz acısıC
canım nasıl oldun
Bi video buldum epey aydınlatıcı, "dual plan" ile "kas altı"nın farkını da anlatıyo
Göz atın kızlar
http://www.oceanclinic.net/breast-augmentation-enlargement/silicone-implants-3d-simulator.php
fazla ingilizce o kadar bilmiyorum neymiş farkıBi video buldum epey aydınlatıcı, "dual plan" ile "kas altı"nın farkını da anlatıyo
Göz atın kızlar
http://www.oceanclinic.net/breast-augmentation-enlargement/silicone-implants-3d-simulator.php
Benim ilk düşündüğüm doktor oydu, mail falan attım hiç dönmedi. Ben de Sakaryada İlsun Aka ya ameliyat oldum.tonguç beye burun ameliyatı olan var mı acaba :)=) çok çok yeniyimde
memnun musun peki. bi de benim için fiyatta önemliBenim ilk düşündüğüm doktor oydu, mail falan attım hiç dönmedi. Ben de Sakaryada İlsun Aka ya ameliyat oldum.
fazla ingilizce o kadar bilmiyorum neymiş farkı
Ay ben ilk defa meme ameliyatı izledim beni kan tutar şuan başım dönüyor
Ne zor bir ameliyatmış ya. O acıları neden çekiyoruz anladım şimdi.
Ben eğitim araştırmada oldum 5200 ödedim. O zamandan bu zamana arttı mı bilemem. İlsun hanım kendi özel yerini açtı ama fiyatları devletle aynı tutacağım diyordu. Ben çok çok memnunum gerçekten, hiçbir sıkıntım yok çok şükür..memnun musun peki. bi de benim için fiyatta önemlikendim karşılayacağım için
Bu videoda bişi yok ki, bir de bunun ameliyatı senin yaptığın versiyonu var, onu da yapmıştım benAy ben ilk defa meme ameliyatı izledim beni kan tutar şuan başım dönüyor
Ne zor bir ameliyatmış ya. O acıları neden çekiyoruz anladım şimdi.
çok şükür ne güzel .sizinki de rinoplasti mi oldu acaba? benim sorunum küçükken düşmüştüm bu nedenle kıkırdak yerinden oynamış hem içten de sorun var dıştan da şekil bozukluğu oluştu işte zamanla. ama 5.200 bana çok geldi yaa kaç ayda biriktiririm max 3.000 diyordum kendi kendimeBen eğitim araştırmada oldum 5200 ödedim. O zamandan bu zamana arttı mı bilemem. İlsun hanım kendi özel yerini açtı ama fiyatları devletle aynı tutacağım diyordu. Ben çok çok memnunum gerçekten, hiçbir sıkıntım yok çok şükür..
Yalnız burası meme estetiği forumu siz yanlış gelmişsinizçok şükür ne güzel .sizinki de rinoplasti mi oldu acaba? benim sorunum küçükken düşmüştüm bu nedenle kıkırdak yerinden oynamış hem içten de sorun var dıştan da şekil bozukluğu oluştu işte zamanla. ama 5.200 bana çok geldi yaa kaç ayda biriktiririm max 3.000 diyordum kendi kendime
hıı evet pardon yabugün ilk defa mesaj yazdım estetik görünce meme estetiği olacak arkadaşlar çok geçmiş olsun dilekleriyle ben ilgili konu ya gideyim
benim kas altı ama Dr altta kas yok diyordu sanırım alt açık kalıyor"kas altı"nda implant tamamen kasın altına yerleştiriliyomuş, dual plan'de üst kısmı kasın altına yerleştiriliyomuş alt kısmı meme dokusunun altına..
videoda, 3.32. saniyede başlayan "particial submuscular" dual plan oluyor.
3.49. saniyede başlayan "complete submuscular" da "kas altı" oluyor.