Merhaba ben 1,5 ay once Fuat Yuksrle ameliyat oldum.Benim kadar korkamazsin herhalde:) bence 1gece kal agri kesici yapiyorlar hastanede. Benimkiler guzel oldu:)izlerde gayet iyi durumda.Doktor olarak olsun insanligi olsun gonlun rahat ona ameliyat olabilirsin. 3 gun agrin olacak yatip kalkmada zorlanicaksin kas alti yapiyor kendisi yaninda biri olsun bana annem yardimci olmystu sirtimdan destekledi sagolsun.Sormak istedigin birsey olursaburalardayim:) bence dogru karar vermissin
Öncelikle teşekkür ederim, o kadar çok ihtiyacım vardı ki desteğe :) Benimki biraz gizli olcak dolayısı ile kimseye söylemedim ama artık olmak da istiyorum.fuat beyin çok güven verici bi yanı var kalamazsan sorun yok ama eve gidip yat dedi, gece çıkıcam son ağrı kesicimi gece yapacaklar eve gidip yatıcam 2. gün nasıl oluyor bir de şişlikler inince küçğk görünüyor mu?bazı yazılar var işte nefes alamıyorum hareket edemyorum inanılmaz bir acı falan o kadar korkunç mu gerçekten.sakıncası yoksa bana fotoğraf atar mısın? Çok merak ediyorum nasıl olacak küçük istemiyorum olmuyor değil mi :) Çok soru soruyorum ama deneyimi olan birinden duymak önemli çünkü insan hayal bile edemiyor ben hayatımda ilk kez ameliyat olacağım :)