Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Benim neredeyse bir ay oldu çook mutluyumm çok şükür. 400 cc kasaltı takıldı. Ödemler gidince haliyle küçüldüler umarım çok fazla küçülmezler. Hayatımda verdiğim en doğru karar:21:

Arkadaslar foruma yeni uye oldum benimde acilen yaptirmam lazim goguslerimi iki ay evvel olu dogum yaptim malesef 😭 sutum kesilsin diye ictim ilaclari iyice icleri bosaldi. 2 yasinda bi oglum var onuda emzirdigimden iyice bitik haldeyim. Nuri soysal hakkinda bilgisi olan varmi acaba??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese merhaba 15 martta kas altı 220 cc olarak esin aksungurla ameliyatımı gerçekleştiirdim bugün ilk konrolümü oldum benim gözüme çok büyük geliyolar umarım gün geçtikçe biiraz ufalırlar malum alışkın olmayınca :)
öncelikle ameliyat öncesi ve sonrasında verdiği moral destek ve bilgi için arzuma çok teşekkür ederim.. daha sonra tecrübelerini paylaşarak bu işi yaptırmayı düşünen herkese destek olduğu için tanıdığım tanımadığım herkese sonsuz teşekkürler... :)

Kizlar 156 boya 40 kiloyum damla ve kas alti protez kucuk bir gogus istiyorm kac cc uygundur nisanda ameliyat olacagim🙈

herkese merhaba 15 martta kas altı 220 cc olarak esin aksungurla ameliyatımı gerçekleştiirdim bugün ilk konrolümü oldum benim gözüme çok büyük geliyolar umarım gün geçtikçe biiraz ufalırlar malum alışkın olmayınca :)
öncelikle ameliyat öncesi ve sonrasında verdiği moral destek ve bilgi için arzuma çok teşekkür ederim.. daha sonra tecrübelerini paylaşarak bu işi yaptırmayı düşünen herkese destek olduğu için tanıdığım tanımadığım herkese sonsuz teşekkürler... :)

220cc kas alti gozune buyuk mu geliyor bende 3 hafta sonrasina gun aldim 200cc damla kas alti gibi dusunuyoruz gorebilme sansim var mi? Memnunmusun ve daha once gogsun varmiydi hic? Cok tesekkur ederim gecmis olsn hizla iyilesmen dilegiyle

Kizlar 156 boya 40 kiloyum damla ve kas alti protez kucuk bir gogus istiyorm kac cc uygundur nisanda ameliyat olacagim🙈

canım bende salı gunu amelıyat gununu bellı edecegız sen nerde olacaksın amelıyatını ... ben buyuk dolgun ıstıyorum high profil :) amelıyatın ne zaman ?

Bana kas alti 300cc den asagi olmaz dedi doktor 167 77 kiloyum :) kas alti korkutuyo ama agrili oluyomus okuduklarim kadariyla :KK43:((

İleride süt verebilmem için kas altı olması gerekiyormuş öyle dedi. Ama sen bana göre irisin ben 156 yım 40 kiloyum o yüzden büyük bir memeden çok korkuyorum :KK43:

220cc kas alti gozune buyuk mu geliyor bende 3 hafta sonrasina gun aldim 200cc damla kas alti gibi dusunuyoruz gorebilme sansim var mi? Memnunmusun ve daha once gogsun varmiydi hic? Cok tesekkur ederim gecmis olsn hizla iyilesmen dilegiyle

öncelikle teşekkür ederim :)
öncesinde hiç göğsüm yoktu yani meme dokum yoktu hiç olmadığı için gözüme büyük geldi ama zamanla şişlikler azaldığında sanırım tam bedenime uygun bi boyuta gelicek :)

ben 42 kilo 14-15 yaş ebatlarında birisiyim o yüzden bana kyabilceği en büyük uydu ama senin ölçülerin ve meme dookun nedir blemediğim için bir şey diyemiyorum :S

öncelikle teşekkür ederim :)
öncesinde hiç göğsüm yoktu yani meme dokum yoktu hiç olmadığı için gözüme büyük geldi ama zamanla şişlikler azaldığında sanırım tam bedenime uygun bi boyuta gelicek :)

ben 42 kilo 14-15 yaş ebatlarında birisiyim o yüzden bana kyabilceği en büyük uydu ama senin ölçülerin ve meme dookun nedir blemediğim için bir şey diyemiyorum :S

Bende öyle 40 kiloyum 156 yım o yüzden büyüklük konusunda çok endişe ediyorum :) kaçıncı gunun oldu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, haftaya fuat yüksele ameliyt olacağım kas altı göğüs başı kesisi olacak. Aranızda fuat bey e ameliyat olan var mı? Çok korkuyorum.akşam çıkabileceğimi söyledi, ben çıkmak istiyorum sabah erken saatte olacağım.nasıl olacak bilmiyorum.yardım eder misiniz?

Merhaba, haftaya fuat yüksele ameliyt olacağım kas altı göğüs başı kesisi olacak. Aranızda fuat bey e ameliyat olan var mı? Çok korkuyorum.akşam çıkabileceğimi söyledi, ben çıkmak istiyorum sabah erken saatte olacağım.nasıl olacak bilmiyorum.yardım eder misiniz?

Merhaba ben 1,5 ay once Fuat Yuksrle ameliyat oldum.Benim kadar korkamazsin herhalde:) bence 1gece kal agri kesici yapiyorlar hastanede. Benimkiler guzel oldu:)izlerde gayet iyi durumda.Doktor olarak olsun insanligi olsun gonlun rahat ona ameliyat olabilirsin. 3 gun agrin olacak yatip kalkmada zorlanicaksin kas alti yapiyor kendisi yaninda biri olsun bana annem yardimci olmystu sirtimdan destekledi sagolsun.Sormak istedigin birsey olursaburalardayim:) bence dogru karar vermissin

Benimki biraz gizli olcak dolayısı ile kimseye söylemedim ama artık olmak da istiyorum.fuat beyin çok güven verici bi yanı var kalamazsan sorun yok ama eve gidip yat dedi.bazı yazılar var işte nefes alamıyorum hareket edemyorum inanılmaz bir acı falan o kadar korkunç mu gerçekten.sakıncası yoksa bana fotoğraf atar mısın? Çok merak ediyorum nasıl olacak küçük istemiyorum olmuyor değil mi :)

X