- 15 Kasım 2021
- 6
- 2
- 33
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
Merhabalar! Öncelikle geçmiş olsun, acaba boyunuz ve kg kaç, bende olmak istiyorum ama cc karar veremedim 375 istedim ama doktorum çok büyük olur dedi boy 170- kg 54. Bide doktorunuzun ismini vermeniz mümkün müdür doktor arayışındayım belki sizin doktorunuza da giderim muayeneye.Merhabalar sayfaya yeni üye olabildim .1 ay önce Ankara da güzel ameliyatlara imza atmış bir hekime meme büyütme ameliyatı oldum. göğüs dokum azdı. ben yuvarlak protez istedim ancak doktorum fiziğime ve göğüs yapıma damla protezin daha çok uygun olduğunu söyledi.
mentor 390 cc damla protez oldu. İlk 4 gün yardımsız ne oturarak uyuyabildim nede vc ihtiyacıma gidebildim. Kas altı ameliyat ve ağrı eşiğimin düşük olmasından kaynaklı galiba.
1 hafta sonra işe gidebilcek durumdaydım. Şuan ağrı falan yok fakat aşağı doğru eğilince ayakkabı bağcığı bağlarken falan sağ mememin meme ucuna bir şeyin küt küt düştüğünü hissediyorum. Doktoruma sordum korkma çoğu ameliyatlarda oluyor bu durum vs dedi.
ama ben çok tedirginim. Göğüslerim çok doğal oldu ve iriliği de güzel . Damla protezde üst taraf boş oluyor vs yorumlar okudum. İyiki yuvarlak yapmamış doktorum. Çünkü damlada bile memelerimin üstü dolu dolu. Arkadaşlar protez seçimlerinizde yazlık kıyafetleride düşünün derim. Tüm gözleri memelerine çekmekten çoğu kişi rahatsız olur diye düşünüyorum. Yani ben aşırı seksi aşırı dikkat çekici olmayı sevmedğim için fikrimi paylaşmak istedim.
Ameliyat olup ben gibi memesinin içinde birşey oynayan varsa bana özelden yazabilir mi?
güncelleme yapıyorum. Yukarda aşağı eğilirken mememin içinde bir şey haraket ediyor demiştim. medikal sütyeni çıkartmamla birlikte sorun ortadan kalktı.
Son düzenleme: