Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Benim de ameliyat bilgilerim değişti biliyorsunuz :)
5 Şubat,Barış Çakır,250 cc Natrelle 510 fx,high profil,kas zarı altı.

canım cok sevindim. demekki o gün gelmiş ilk başlarda ertelenmesine çok üzülmüştün ama nihayet geldi çattı o gün. sağlıkla kavuş inş cicişlerine :KK16::KK16:

teşekkür ederim evet az kaldı biran önce ameliyatımı olmak istiyorum bide şu heyecanımı bastırabilsem :):)

ne güzel bekleyeceğin sadece 2 günün var :)) fiziğin nasıl boy kilo gögüs dokun falan hangi yöntemi uygulayacak kas altı kas üstü ???

canım cok sevindim. demekki o gün gelmiş ilk başlarda ertelenmesine çok üzülmüştün ama nihayet geldi çattı o gün. sağlıkla kavuş inş cicişlerine :KK16::KK16:

Çok teşekkürler canım,evet kavuştum çok şükür.Hayırlısı böyleymiş,her işte bir hayır var gerçekten.Darısı tüm isteyenlere olsun.:KK16:

ne güzel bekleyeceğin sadece 2 günün var :)) fiziğin nasıl boy kilo gögüs dokun falan hangi yöntemi uygulayacak kas altı kas üstü ???

çarşamba gününne az kaldı evet canım 1.60 boy 47 kiloyum 26 yaşındayım biraz küçük yapılıyım göğüs dokum biraz varmış doktorum 250 yada 275 cc mentor profil dual plan yöntemini uygulayacak yani yarı kas altı yarı kas üstü olucak ..

merhaba kızlar,
bende aylardır ondan bundan meme fotografı dilenen garibanlardan biriyim.. cuma günü ankaraya gidiyorum, 2 hafta kalacagım ve gitmişken ctesi günü zühtü demir e muayene olacagım. arastırmalarım sonucunda daha önce onep te çalıstıgı, bir sürü bilimsel makalesi ve calısması oldugu, forumda okudugum kadarıyla hastalarının memnun oldugu bir doktor zühtü demir. ctesi muayenede hersey yolunda giderse, 28 subat sabahı ameliyat oluyorum kızlar !! sadece 9 gün...
Son derece gerginim. çok istiyorum olmayı ama kafamda milyon tane soru var, ya güzel olmazsa, ya çok agrı çekersem ya ikinci ameliyat gerekirse... falan falan. ameliyattan tam 10 günsonra iş bası yapacagım masabası işim oldugundan herhalde zorlanmam. Ankara da zühtü demire ameliyat olmus arkadaşlara sesleniyorum,umarım mesajımı görürler bana ulasırlar, moral verirler, doktorlarını anlatırlar. okudugum kadarıyla oldukça ilgili içten bir doktor zühtü bey. umarım kafama dort dortluk yatan doktor o olur ve 1 mart a yeni memişlerimle uyanırım...
kızlar rapor konusunu çok takıyorum kafama ben meme operasyonu falan yazılsın istemiyorum, kesin anlaşılır küçük bir yerde yasıyorum. Ankara da 10 gün rapor almak zorundayım senelik iznim yok :KK43: aranızda memur olup rapor konusunda yardımcı oldugunu bildiğiniz dr varmı? zühtü beyin asistanı ancak meme kist operasyonu falan yazabiliriz dedi, sonra da dr la görüşemedim akay hastanesinden rapor ayarlayabilr mi diye... olan arkadaşlar bu rapor işini nasıl hallettiler? benim için çok önemli
bana da dua edin kızlar.. son derece gerildim. yarın tahlillerimi yaptırıcam gitmeden, ultrason vs çekilecek. o bile gerdi beni kendimi sedyede o yeşil kıyafetle falan düşünemiyorum :KK43: sanki şimdiden kollarım kalkmıo psikolojikman :KK14::KK36:

ben zühtü beye sadece muayene olmuştum hakkında hayırlısı olsun canım... nerden Ankara ya geliyorsun?

sen neden zühtü beye ameliyat olmadın peki, kime oldun ?? hayırlısı cnm içime sinerseolucam. g.dogudan geleceğim

merhaba kızlar,
bende aylardır ondan bundan meme fotografı dilenen garibanlardan biriyim.. cuma günü ankaraya gidiyorum, 2 hafta kalacagım ve gitmişken ctesi günü zühtü demir e muayene olacagım. arastırmalarım sonucunda daha önce onep te çalıstıgı, bir sürü bilimsel makalesi ve calısması oldugu, forumda okudugum kadarıyla hastalarının memnun oldugu bir doktor zühtü demir. ctesi muayenede hersey yolunda giderse, 28 subat sabahı ameliyat oluyorum kızlar !! sadece 9 gün...
Son derece gerginim. çok istiyorum olmayı ama kafamda milyon tane soru var, ya güzel olmazsa, ya çok agrı çekersem ya ikinci ameliyat gerekirse... falan falan. ameliyattan tam 10 günsonra iş bası yapacagım masabası işim oldugundan herhalde zorlanmam. Ankara da zühtü demire ameliyat olmus arkadaşlara sesleniyorum,umarım mesajımı görürler bana ulasırlar, moral verirler, doktorlarını anlatırlar. okudugum kadarıyla oldukça ilgili içten bir doktor zühtü bey. umarım kafama dort dortluk yatan doktor o olur ve 1 mart a yeni memişlerimle uyanırım...
kızlar rapor konusunu çok takıyorum kafama ben meme operasyonu falan yazılsın istemiyorum, kesin anlaşılır küçük bir yerde yasıyorum. Ankara da 10 gün rapor almak zorundayım senelik iznim yok :KK43: aranızda memur olup rapor konusunda yardımcı oldugunu bildiğiniz dr varmı? zühtü beyin asistanı ancak meme kist operasyonu falan yazabiliriz dedi, sonra da dr la görüşemedim akay hastanesinden rapor ayarlayabilr mi diye... olan arkadaşlar bu rapor işini nasıl hallettiler? benim için çok önemli
bana da dua edin kızlar.. son derece gerildim. yarın tahlillerimi yaptırıcam gitmeden, ultrason vs çekilecek. o bile gerdi beni kendimi sedyede o yeşil kıyafetle falan düşünemiyorum :KK43: sanki şimdiden kollarım kalkmıo psikolojikman :KK14::KK36:

mrb bn yenı oldum ama uzgunum sana yardımcı olamıycam şimdılık burun oldum 3.gunum ama ıyıleişiyım memede olacam işallah sen görüşüp kararını ver kımsenın etkısınde kalma bnde sorup soruştrm kendım karar verdım içime sındı umarım sendede ole olur bn yarın kontrole gıdcem işallah ıyı sonçlanır herşey

mrb bn yenı oldum ama uzgunum sana yardımcı olamıycam şimdılık burun oldum 3.gunum ama ıyıleişiyım memede olacam işallah sen görüşüp kararını ver kımsenın etkısınde kalma bnde sorup soruştrm kendım karar verdım içime sındı umarım sendede ole olur bn yarın kontrole gıdcem işallah ıyı sonçlanır herşey

dr a karar ver gerısı hıkaye narkozlu ohh mıs gıbı deryalarda dolaşırsın :) bnde çok korkuyodum vazgeçıyodum hatta hemen oldum kurtuldum çok şükür ıyıyım şimdılık sonuçta memnun ederse işallah memede olucam seneye ayrıca ole yeşil falan degıl onluk gayet şirın onluk vede herşey yolunda gıdıyo hiç merak etme korkmada

bugun kan tahlillerimi, meme ultrasonumu çektirdim. maşallah hersey yolunda :nazar: bilmiyorum ben kan verirken baygınlık geçirdim bugun kan dokundu sanırım, ameliyat fikri o an çok korkunç gözüktü gözüme :/ inşallah doktora çok güvenirim, gösterdiği resimleri de begenirim umarım. Bu arada ankara da rapor alabileceğim 10 günlük, bildiğiniz kolay rapor veren bir özel hastane varmı? teşekkürler

sen neden zühtü beye ameliyat olmadın peki, kime oldun ?? hayırlısı cnm içime sinerseolucam. g.dogudan geleceğim

ben daha ameliyat olamadım canım beklemedeyim yani. benim irtibatta olduğum bi dr um var zaten fakat emin olamadığım bazı seyler vardı zühtü beye muayene olmak istedim ama kendi dr la birebir aynı şeyleri söyleyince (cc ölçüleri önereceği yöntem sarkma yok demesi falan ) kafamdaki bi çok soru işareti kalktı bende beklemeye aldım canım...

Merhaba arkadaşlar

Ben 4 ay önce meme dikleştirme+büyütme ameliyatı oldum. Öncesinde bu forum sayfalarını çok okudum ve çok faydalandım. Benim de başkalarına faydam olur umarım.

Ben Ankara'dayım. Uzun araştırmalar sonucu Ferruh Bingül'de karar kıldım. İyi ve ilgili bir dr. Ücretleri de makul, uçuk rakamlar istemiyor. ameliyat düşündüğümden daha zor ve acılı bir ameliyatmış. zaten zorluk açısından en zoru dikleştirme+büyütme imiş. sonra küçültme, en son da büyütme diyor dr.lar. Sonrasında %100 beklentim karşılandı mı, hayır. Ama %90 evet.

Ben bu konuyu "sorun" olarak yaşayan herkese ameliyatı tavsiye ederim. Sonuçta acısa da geçiyor ve unutuluyor. Ben şöyle diyorum: acı geçer güzellik kalır:KK9:

Yaptırın, göğsünüzü gere gere gezin:KK34:

Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

Benden olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum calışıyorum ve iş yerinden en fazla 4 gün izin alabilirim.Dinlenmem için bu yeterlimidr.Birde evet cok uçuk rakamlar isteniyor.siz ne kadara yaptırdınız.Birden karar veremiyorum hangi yöntem daha iyi ???

Kızlar ameliyatımı oldum şu an hala hastanedeyim drenler çıkartilana kadar burda olucam biraz fazla kanamam olduğundan gözetim altında tutuluyorum göğüslerim şu an iii daha fazla yazamıyorum ağrılarım var eve gidince detaylı anlatırım

Kızlar ameliyatımı oldum şu an hala hastanedeyim drenler çıkartilana kadar burda olucam biraz fazla kanamam olduğundan gözetim altında tutuluyorum göğüslerim şu an iii daha fazla yazamıyorum ağrılarım var eve gidince detaylı anlatırım

canım çok geçmiş olsun günler çok cabuk geçiyo emin ol bak benim iki aya yaklaştı şu an durumun zor ama endişelenme bir kaç güne zımba gibi olursun ben 6.günümde eğlenmeye gittim düşün yani :KK34:

merhaba kızlar, hepinize geçmiş olsun.

bu konu sadece ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgilerini paylaşmak için, lütfen bilgi alışverişini ilgili konularda yapmanızı rica ederim. sevgiler.

bende meme küçültme ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu. ilk hafta sargılı kaldım daha sonrasında sargılar açıldı ve sporcu sütyenine geçtim ve hala sporcu sütyeni kullanıyorum. doktorum ne kadar takacağımı söylemedi sadece ben söyleyene kadar baska sütyen takmak yok dedi. neyse ki kış olduğu için sporcu sütyeni sorun yaratmıyor kıyafetlerde. doktorum sık sık kontrole çağırarak kontrol ediyor. şimdilik her sey yolunda his kaybım yok. dikişlerim eriyen dikiş olduğu için alınmadı. bu hafta dikiş izlerim için contractubex kullanmaya başladım. tek sıkıntı yaratan krem çünkü sabah akşam masaj yaparak kullanıyorum ve üşeniyorum hergün hergün:) ağrımsa olmadı. sadece ilk üç gün direnler olduğu için rahatsız hissediyordum. direnlerin çıktığı akşam biraz ağrım oldu ama ağrı kesiciler hallediyor. sonrasında ağrı kesici içmeyi de bıraktım. şimdi hiç bir sorunum yok. çok memnunum sanki hep bu büyüklükteymişler gibi hissediyorum büyük bir ağırlıktan kurtulmuş gibiyim. bazen doktorumla şakalaşıyorum bu seferde fazla mı küçük oldu acaba diye:KK70: 18 yaşındaki genç kız memesi yaptım taş gibi taş ideali bu diyor doktorumda:)

X