merhaba kızlar,
bende aylardır ondan bundan meme fotografı dilenen garibanlardan biriyim.. cuma günü ankaraya gidiyorum, 2 hafta kalacagım ve gitmişken ctesi günü zühtü demir e muayene olacagım. arastırmalarım sonucunda daha önce onep te çalıstıgı, bir sürü bilimsel makalesi ve calısması oldugu, forumda okudugum kadarıyla hastalarının memnun oldugu bir doktor zühtü demir. ctesi muayenede hersey yolunda giderse, 28 subat sabahı ameliyat oluyorum kızlar !! sadece 9 gün...
Son derece gerginim. çok istiyorum olmayı ama kafamda milyon tane soru var, ya güzel olmazsa, ya çok agrı çekersem ya ikinci ameliyat gerekirse... falan falan. ameliyattan tam 10 günsonra iş bası yapacagım masabası işim oldugundan herhalde zorlanmam. Ankara da zühtü demire ameliyat olmus arkadaşlara sesleniyorum,umarım mesajımı görürler bana ulasırlar, moral verirler, doktorlarını anlatırlar. okudugum kadarıyla oldukça ilgili içten bir doktor zühtü bey. umarım kafama dort dortluk yatan doktor o olur ve 1 mart a yeni memişlerimle uyanırım...
kızlar rapor konusunu çok takıyorum kafama ben meme operasyonu falan yazılsın istemiyorum, kesin anlaşılır küçük bir yerde yasıyorum. Ankara da 10 gün rapor almak zorundayım senelik iznim yok
aranızda memur olup rapor konusunda yardımcı oldugunu bildiğiniz dr varmı? zühtü beyin asistanı ancak meme kist operasyonu falan yazabiliriz dedi, sonra da dr la görüşemedim akay hastanesinden rapor ayarlayabilr mi diye... olan arkadaşlar bu rapor işini nasıl hallettiler? benim için çok önemli
bana da dua edin kızlar.. son derece gerildim. yarın tahlillerimi yaptırıcam gitmeden, ultrason vs çekilecek. o bile gerdi beni kendimi sedyede o yeşil kıyafetle falan düşünemiyorum
sanki şimdiden kollarım kalkmıo psikolojikman