Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kızlar şimdi çıktı buz konpresi yapıldı ağrım baya fazla

Slm çok cok gecmis olsun şimdi nasilsin nasil oldun taburcu oldunmu hastaneden bir hafta biraz sabirli olmak gerekiyor sonrasi kolay artik onemli olan ameliyatti simdi iyleşmek hergun biraz daha iyi olacaksin

Slm çok cok gecmis olsun şimdi nasilsin nasil oldun taburcu oldunmu hastaneden bir hafta biraz sabirli olmak gerekiyor sonrasi kolay artik onemli olan ameliyatti simdi iyleşmek hergun biraz daha iyi olacaksin
Ya çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canım

Ya çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canım
Geçiyor geçiyor hiç merak etmeyin,hepimizin ki geçti sonuçta,,sadece biraz zaman ve sabır

Oluşan baskıdan dolayı dikişlerin acıdı mı? Nefesini doğru düzgün alabilmiş miydin? 2 Ağrı kesici içtim bana mısın demedi
Ne verdiler ağrı kesici??tabii kii ilk 3-5 gün bunları yaşadım ama geçecek merak etme,,Allah başka komplikasyon vermesin..mesela benim dikişlerim çok aktı,,pansumanla çok uğraştım ama sonuçta hepsi geçip gidiyor,,unutuyorsun hatta merak etme..

Canım sende benim gibi çok sancılı ve ağrılı geciriyor sun. Ama merak etme hızlı bir iyileşme dönemi var. Arkan i bol yastıkla destekle.dik otur. Sürekli evin içinde dolaşmaya bak. Benim Direnlerim 5 gün kaldı. Bi de aynı zamanda Bacaklarımdan da yağ alındı. Senden daha kötü durumdayım anlayacağın. Ama geçiyor. Sabır sabır sabır.

Çok üzgunum senin adina ama biraz sabirli ol haklisin ilk gunler agrin olacak ama bunlarin hepsi gececek canim tekrar cok cok gecmiş olsun

Canımm sabah 6 da çok fena karın ağrısıyla uyandım üşütmüşüm farkında olmadan gögsümle birleşince tabi ağlamaya başladım annem babam başımda durdu ağrım geçene kadar şimdi uyandım ağrılarım hafiflemiş kendimi zorlamadığımda hiç ağrım Yok

Bana diren takılmadı ayağa kalktığımda aşağı düşüyolar gibi bi his oluşuyo işte o çok canımı yakıyo ama bugün daha iyiyim düne göre sabır sabır bakalım ki canı tatlı biri değilimdir doktorum bugün duş alabileceğimi söyledi ama ben daha pijamamı bile çıkaramıyorum

Çok üzgunum senin adina ama biraz sabirli ol haklisin ilk gunler agrin olacak ama bunlarin hepsi gececek canim tekrar cok cok gecmiş olsun
Çok saol canım benim belki biraz büyük olduğundan da yaşıyo olabilirim bunları her bünye farklıdır

Gün gün çok daha iyi olacaksın,,antibiyotiğini ,ağrı kesicini düzenli kullan,beslenmene dikkat et,,çok hareket etme oturur pozisyonda yat,hatta kollarının altına yastık koy,bir hafta sonra bile çok daha iyi olacaksın hiç merak etme,bu arada ağlama,psikolojini yüksek tutgeçmiş olsun canım güzel günler seni bekler,buna odaklan..Sevgiler

Geçmiş olsun hasta olmamaya çalış ama. Allah korusun...
Antibiyotik kullanıyorsundur muhakkak,o hasta olmana engel olacaktır biraz. Ağrı kesicilerinide düzenli kullan bitir ilaçlarını.
Beslenmene dikkat et,aç kalma.. Bol su iç.

Arkadaşlar selam. ben de 23.12.17 yani 8 gün sonra Cihan Uçar'a ameliyat olacağım. ama sitede Cihan Beyle ilgili pek yorum bulamadım bana bi hastam tavsiye etmişti ama o dolgu ve botoxu için gidiyormuş dolguda ve botoxda çok iyi ama göğüsü bilemem demişti. görüşmeye gittiğimde gayet tatlıydı içime o sindi onda karar kıldım. yalnız bana medikal sütyen falan demedi sporcu atleti getir dedi. Yani kendimi Cihan Beyin ellerine bıraktım bakalım göreceğiz umarım güvenim boşa çıkmaz...

Canım İnan’ın sizin yorumlarınızı okudukça burda moral buluyorum iyiki varsınız şimdi voltaren içtim ağrımı anca kesti yatıp aşkı memnu izliyorum

Saol canım Ağrı var biraz ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnşallah geçicek

Kızlar dün bi panik atak yaşadım kendimi hastanenin acilinde buldum ekg falan çekildi ama bugün çok daha iyiyim hiç ağrı kesici içmedim hızla iyileşiyorum

Antalyada doktor bulamiyorummmmm icime sinen,lutfen Antalyada ameliyat olanlar varsa oneride bulunabilir mi ?!
Mahmut Ulvi Kayali var Lara tarafinda.Eger Antalyada olsaydim ona ameliyat olacaktim gorusmeye gittim cok tatli bir insan sizi dinler ve yapabileceklerinden bahseder.Internet uzerinden bilgilerine ulasip mutlaka gorusun derim.

Mahmut Ulvi Kayali var Lara tarafinda.Eger Antalyada olsaydim ona ameliyat olacaktim gorusmeye gittim cok tatli bir insan sizi dinler ve yapabileceklerinden bahseder.Internet uzerinden bilgilerine ulasip mutlaka gorusun derim.
Tesekkurler sanirim gorusmeye gidicem,zaten fazla bir secenek yok burada,ya hic taninmamis ya fiyati cok yuksek doktorlar var,arasi yok bu memlekette

Aaa hayirdir insallah ne oldu
Defos’um saol canım anlamadım bende şişkinlik gerginlik derken öğrendim ki anksiyete başlangıcı varmış bende geçe film serederken mide bulantım başladı sonra kalbim hızlı atmaya başladı gözlerim karardı hemen acile gittik yeni ameliyat olduğumu söyledim ekg çekildi hava verildi Sabaha karşı çıktık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…