Kızlar şimdi çıktı buz konpresi yapıldı ağrım baya fazla
Ya çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canımSlm çok cok gecmis olsun şimdi nasilsin nasil oldun taburcu oldunmu hastaneden bir hafta biraz sabirli olmak gerekiyor sonrasi kolay artik onemli olan ameliyatti simdi iyleşmek hergun biraz daha iyi olacaksin
Geçiyor geçiyor hiç merak etmeyin,hepimizin ki geçti sonuçta,,sadece biraz zaman ve sabırYa çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canım
Oluşan baskıdan dolayı dikişlerin acıdı mı? Nefesini doğru düzgün alabilmiş miydin? 2 Ağrı kesici içtim bana mısın demediGeçiyor geçiyor hiç merak etmeyin,hepimizin ki geçti sonuçta,,sadece biraz zaman ve sabır
Ne verdiler ağrı kesici??tabii kii ilk 3-5 gün bunları yaşadım ama geçecek merak etme,,Allah başka komplikasyon vermesin..mesela benim dikişlerim çok aktı,,pansumanla çok uğraştım ama sonuçta hepsi geçip gidiyor,,unutuyorsun hatta merak etme..Oluşan baskıdan dolayı dikişlerin acıdı mı? Nefesini doğru düzgün alabilmiş miydin? 2 Ağrı kesici içtim bana mısın demedi
Canım sende benim gibi çok sancılı ve ağrılı geciriyor sun. Ama merak etme hızlı bir iyileşme dönemi var. Arkan i bol yastıkla destekle.dik otur. Sürekli evin içinde dolaşmaya bak. Benim Direnlerim 5 gün kaldı. Bi de aynı zamanda Bacaklarımdan da yağ alındı. Senden daha kötü durumdayım anlayacağın. Ama geçiyor. Sabır sabır sabır.Ya çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canım
Ya çok zorlanıyorum şuan çok ağrım var ve geçmiyo yürüyemiyorum kalkamıyorum. Geçer inşallah diye bekliyorum nefesim kesiliyo iyi değilim şuan canım
Canımm sabah 6 da çok fena karın ağrısıyla uyandım üşütmüşüm farkında olmadan gögsümle birleşince tabi ağlamaya başladım annem babam başımda durdu ağrım geçene kadar şimdi uyandım ağrılarım hafiflemiş kendimi zorlamadığımda hiç ağrım YokNe verdiler ağrı kesici??tabii kii ilk 3-5 gün bunları yaşadım ama geçecek merak etme,,Allah başka komplikasyon vermesin..mesela benim dikişlerim çok aktı,,pansumanla çok uğraştım ama sonuçta hepsi geçip gidiyor,,unutuyorsun hatta merak etme..
Bana diren takılmadı ayağa kalktığımda aşağı düşüyolar gibi bi his oluşuyo işte o çok canımı yakıyo ama bugün daha iyiyim düne göre sabır sabır bakalım ki canı tatlı biri değilimdir doktorum bugün duş alabileceğimi söyledi ama ben daha pijamamı bile çıkaramıyorumCanım sende benim gibi çok sancılı ve ağrılı geciriyor sun. Ama merak etme hızlı bir iyileşme dönemi var. Arkan i bol yastıkla destekle.dik otur. Sürekli evin içinde dolaşmaya bak. Benim Direnlerim 5 gün kaldı. Bi de aynı zamanda Bacaklarımdan da yağ alındı. Senden daha kötü durumdayım anlayacağın. Ama geçiyor. Sabır sabır sabır.
Çok saol canım benim belki biraz büyük olduğundan da yaşıyo olabilirim bunları her bünye farklıdırÇok üzgunum senin adina ama biraz sabirli ol haklisin ilk gunler agrin olacak ama bunlarin hepsi gececek canim tekrar cok cok gecmiş olsun
Gün gün çok daha iyi olacaksın,,antibiyotiğini ,ağrı kesicini düzenli kullan,beslenmene dikkat et,,çok hareket etme oturur pozisyonda yat,hatta kollarının altına yastık koy,bir hafta sonra bile çok daha iyi olacaksın hiç merak etme,bu arada ağlama,psikolojini yüksek tutCanımm sabah 6 da çok fena karın ağrısıyla uyandım üşütmüşüm farkında olmadan gögsümle birleşince tabi ağlamaya başladım annem babam başımda durdu ağrım geçene kadar şimdi uyandım ağrılarım hafiflemiş kendimi zorlamadığımda hiç ağrım Yok
Geçmiş olsun hasta olmamaya çalış ama. Allah korusun...Canımm sabah 6 da çok fena karın ağrısıyla uyandım üşütmüşüm farkında olmadan gögsümle birleşince tabi ağlamaya başladım annem babam başımda durdu ağrım geçene kadar şimdi uyandım ağrılarım hafiflemiş kendimi zorlamadığımda hiç ağrım Yok
Canım İnan’ın sizin yorumlarınızı okudukça burda moral buluyorum iyiki varsınızGün gün çok daha iyi olacaksın,,antibiyotiğini ,ağrı kesicini düzenli kullan,beslenmene dikkat et,,çok hareket etme oturur pozisyonda yat,hatta kollarının altına yastık koy,bir hafta sonra bile çok daha iyi olacaksın hiç merak etme,bu arada ağlama,psikolojini yüksek tutgeçmiş olsun canım güzel günler seni bekler,buna odaklan..Sevgiler
Saol canım Ağrı var biraz ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnşallah geçicekGeçmiş olsun hasta olmamaya çalış ama. Allah korusun...
Antibiyotik kullanıyorsundur muhakkak,o hasta olmana engel olacaktır biraz. Ağrı kesicilerinide düzenli kullan bitir ilaçlarını.
Beslenmene dikkat et,aç kalma.. Bol su iç.
Mahmut Ulvi Kayali var Lara tarafinda.Eger Antalyada olsaydim ona ameliyat olacaktim gorusmeye gittim cok tatli bir insan sizi dinler ve yapabileceklerinden bahseder.Internet uzerinden bilgilerine ulasip mutlaka gorusun derim.Antalyada doktor bulamiyorummmmm icime sinen,lutfen Antalyada ameliyat olanlar varsa oneride bulunabilir mi ?!
Tesekkurler sanirim gorusmeye gidicem,zaten fazla bir secenek yok burada,ya hic taninmamis ya fiyati cok yuksek doktorlar var,arasi yok bu memleketteMahmut Ulvi Kayali var Lara tarafinda.Eger Antalyada olsaydim ona ameliyat olacaktim gorusmeye gittim cok tatli bir insan sizi dinler ve yapabileceklerinden bahseder.Internet uzerinden bilgilerine ulasip mutlaka gorusun derim.
Kızlar dün bi panik atak yaşadım kendimi hastanenin acilinde buldum ekg falan çekildi ama bugün çok daha iyiyim hiç ağrı kesici içmedim hızla iyileşiyorum
Defos’um saol canım anlamadım bende şişkinlik gerginlik derken öğrendim ki anksiyete başlangıcı varmış bende geçe film serederken mide bulantım başladı sonra kalbim hızlı atmaya başladı gözlerim karardı hemen acile gittik yeni ameliyat olduğumu söyledim ekg çekildi hava verildi Sabaha karşı çıktık işteAaa hayirdir insallah ne oldu