Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Cok sevindim kolayca atlatmaniza , gecmis olsun..Kac cc takildi kas alti mi kas üstü mü? :)

Merhaba kizlar 20 gun once Elif eren aydin'a ameliyatimi oldum 400cc lerime kavustum bugunden otibaren sporcu sutyenine gecebilecegimi soyledi bende bi hevesle victoria secret'a gittim. 34c cup olarak olctuler orda denedim aldim ama evde su an biraz sıkı gibi geliyo dogru beden boyle sıkı mı olcak bilemiyorum ameliyat sonrasi sutyeni su an daha rahat geliyo diyim kumasin goguslerimde hafif izi cikacak kadar sıkı napsam acaba fotograf yollasam anlasilir mi?

Selam herkese az bir zamanım kaldı ameliyat için ve panik olmaya başladım artık, öncelikle Bülent Tekerekoğluna ameliyat olan var mı? İlk görüştüğüm doktordu çok da net karar verdim aslında ama galiba son günlerin paniği şu an yaşadığım Anladığım kadarıyla herkesin iyileşme süreci değişiyor ama 2 haftadan uzun süren çok ağrı ve hareket kısıtlaması yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler

Canım İki haftadan fazla sürmez ağrı Ama hareket kisitliligi olabilir. Ben bir gece hastanede yattım. Ertesi gün taburcu oldum ve Evde çorbamı yaptım . Misafir gelecekti Yerleri sildim vb. Üçüncü gün yapamadım tek şey uzanmakti . Bugün 8. Gün halen uzana miyorum dolaplara. Değişkenlik gosterir ağrı ama çok sürmez endişe etme.

Ay çok güzel umarım ben de senin gibi olurum ya komple yatar mıyım diye korkuyorum İşte kımıldayacak halim olmazsa o kötü, ameliyatını kim yaptı acaba :)

Kızlar merhaba ben bu yola 2 senedir baş koymuş fakat bi türlü denkleştirememiş insan olarak Çarşamba günü yani haftaya ameliyatımı oluyorum Dr. Ayşegül sivri hanımda karar kıldım konuştuk şehir dışından geleceğim içinde bi saat öncesi tekrar konuşup son kararı verelim dedi o kadar heyecanlıyım ki daha kaç cc koyulcak size denemesi yapıcak mı bunları sormayı bile unutmuşum bana da dua edin olur mu

Peki operasyon geçirenler ilk günlerde hep önden düğmeli şeyler mi giydiniz kolları kullanamayacağım için giyinirken de sorun olur diye düşünüyorum şu an

Peki operasyon geçirenler ilk günlerde hep önden düğmeli şeyler mi giydiniz kolları kullanamayacağım için giyinirken de sorun olur diye düşünüyorum şu an
Merhaba,evet ilk başlarda özellikle hastahane de ve sonrasındaki 15 günde önden düğmeli,,ya da çok bol anneanne gecelikleri sizin işinizi görür ve rahat edersiniz .

merhaba kızlar ..bende 20 gün önce ameliyat oldum.başka bir başlıkta yazmıştım ameliyat serüvenimi ki sorunsuz bi ameliyattı.kas altı olmasına rağmen çok az ağrım oldu. Ama bende de başka bir sorun oldu.başkasının başınada gelir belki diye paylaşıyorum: dikişlerimde sorun oldu.bi türlü kapanmadılar. az az sıvı sızıyordu pansumanıma. günaşırı doktorum çağırdı sıvı kesilene kadar. sıvı kokusuz ağrısız olduğundan risk yokmuş ama kesilmeyince dağılsın doktorum titiz devamlı kontrol etti. 15 gün banyo yapamadımmm (en zor kısmı buydu)ki 15.gün artık yasak masak dinlemedim.su geçirmez bant alıp yıkandım.doktor akıntı geçene kadar duşu yasaklamıştı.18.gün akıntı çok azaldı ve doktor tamam artık iyleşiyorsun dedi ..ama hala dikişlerim alınmadı bu geç iyileşme yüzünden.işin ilginç yanı herhangi bir sorun yok dikişimde,mikrop kapmadı,görüntüsü güzel,hergün pansuman yapıldı.. Dr bazı kişilerde yüzeysel akıntılar oluyor dedi.ama en uzunu bendeydi:) akıntı yara içinden gelseymiş riskmiş.başka birinin de başına gelirse benim gibi telaşlanmasın diye paylaşmak istedim,ben çok stres yaptım çünkü kapanmayacak hiç diye..neyseki geçti ..

Bide kızlar benim de saten önden düğmeli pijamalarım var ama onlarla rahat edemem sanırım yeni alacağım pijamayı da bi beden büyük mü alsam napsam vakit daraldıkça saçmalıyorum

Bide kızlar benim de saten önden düğmeli pijamalarım var ama onlarla rahat edemem sanırım yeni alacağım pijamayı da bi beden büyük mü alsam napsam vakit daraldıkça saçmalıyorum
Canım saten gecelik değil ... Sakin . Hemşirelerin emekli olduğunda bilegulecegi anların baş kahramanı olursun. Pamuklu önden düğmeli. Ben arkasimdan aldım bir gece kullandım verdim geri. Bu bsogukta dışarıda pijama aramayayim hasta olmaktan korktum da. Sende çarşı Pazar gezme. Enfeksiyon veya soğuk algınlığı ameliyatı erteler önden düğmeli bul birinden .sadece üst Al. Alt ne olursa giyiloyor zaten.Beden aynı . Ben Eski gomleklerime bu şiş halimde bile giriyorum.. yani düğmeler kapanıyor aralıkları açılmıyor. Aynı bedeninde Al . Kolay atlatırsın İnşallah. Dışarılarda gezme hasta olma. Dikkat et . Hastane bir gece ne giysen olur . Şart yok. Kollarını dirsek hizasında kaldırıyorsun ılk gün.. yani düğmeli olmasada giyip soyuna bilirsin.

Arkadaşlar bu ameliyattan sonra kullandığımız medikal sütyen varya... onu 30 derece makineye atabiliyor muyuz. Siz nasıl yaptınız.

Arkadaşlar bu ameliyattan sonra kullandığımız medikal sütyen varya... onu 30 derece makineye atabiliyor muyuz. Siz nasıl yaptınız.
benim de aklıma takılan konuydu şimdi başka sütyende kullanamıcazz bunu da 1 ay kullanmamız gerekiyor. sonuçta yıkanması nasıl olacak ? yıkama kuruması sırasında free mi takılacaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…