Ameliyat olalı 4 ay oluyor, hala burnum yamuk gibi:(

anladım ben seni canım merak etme :) günışığında çok belli olmuyosa o kadar dert etme o zaman hele ki aynı doktora ameliyat olmuş arkadasların var ve aynı aşamalrdan gecmişse hiç hiç korkma sanırım aynı dönemlerde ameliyat olduk daha 1 ay bile gecmedi mutlaka bi değişim bi düzelme olacaktır doktoruna da güveniyosan daha ne olsun eminim 2 ay gecince fln bi problemin kalmaz korkma ahh şu 2 ay da hemen gecse de bi rahat etsek :/

bugün 22 gün oldu

Aynı gun ameliyat olmuşuz sanırım sen ben ve cevrimdışı.. Dediğin gibi bir çkıntı var diğer tarafında ama çıkıntın küçük olduğu için geçeceğine inanıyorum, senin gibi küçük çıkıntısı olan birkaç kişi hatırlıyorum forumda onların bu problemleri bir sure sonra kaybolmuştu. İnşallah seninde kaybolur, inşallah hepmizin kaybolur.. Bu arada doktorunun tavrı da çok guzel, eğer biraz şüphesi olsaydı o tavrı sergilemezdi, gececektir senin hiç uzulme..

Anladım canım, inşallah herşey yolundadır, duyacakların guzel şeyler olsun..

Benim aklımdan gecenleri sormuşsun bu kadar olur :) Teşekkür ederim :) Evet aynı problem bende de var ama daha buyuk ebatlarda malesef :) Bendeki geçerse herkesteki geçer ve geçerse buradan bizden sonra ameliyat olanlara moral vereceğim bende..

aynı sorun bende de var malesef....
sağ tarafımdaki ameliyat öncesi şişlik aynen devam ediyor... sol tarafım iyi görünüyor ama sağ taraf için altı ayın dolmasını bekliyorum ne yazık ki...

evet canım o kadar topik okudum ki herkeste bi orantısızlık bi tümsek fln benim de moralim bozuluyor bi süre sonra bu işi hiç mi bilmiyolar yani ?? neyse bakalım bu gün doktorumla görüşmem var aklımdaki herşeyi sorucam kemik eğriliği düzelir mi fln umarım istediğimiz gibi sonuçlanır yaa

aynı şeyi yaşıyorum bende 15 gün oldu benimde aynada bende anlamıyorum ama fotoraflarda belli oluyo yamukluk sağ kanat daha şiş yamuk görünüyo delikler farklı görünüyo.. ne oldu canım senin geçti mi bu sorun 4 ay çok uzun süre geliyor ama geçmesi için benimde mi öyle olacak(

kizlar ayni sorun bendede var daha 1 ay olmadi ameleyat olali ama burnum sola dogru yamuk ve sol ucunda sislik var eski burnumdan daha kotu gibi geliyor bazen resimlerde ozellikle cok sinirim bozuldu

Selam siz ameliyat olali 4 yil olmus acaba sikayetleriniz duzeldimiki cok merak ettim. Su an bende ayni sikayeyleri yasiyorumda

Merhaba herkese,bende 1ay once deviasyon ameliati oldum. eskiden egrilik olan tarafa burnumun asagisi egri hala.burun kemerim gayet duz guzel yandan bakincada beyeniyorum burnumu.doktoruma sordum duzelcek dedi ama icime kurt dusuyor iste.(((bu durumda olup duzelen varmi acaba?

Buraya daha önceden bu sorunu yaşayanlar son durumlarını yazabilirler mi ? Şuanda bu durumda olan bizler gibileri aydınlatabilirler mi??

Buraya daha önceden bu sorunu yaşayanlar son durumlarını yazabilirler mi ? Şuanda bu durumda olan bizler gibileri aydınlatabilirler mi??

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?
contractubex i baska bi ameliyat sonrası kullanmıstım. biraz kasıntı yapar. .sabırla uzun sure kullanmak gerek. kırmızı iz kalmadı,beyaz kaldı biraz. o da rahatsız etmeyecek duzeyde. ama bende kızarıklık yapmamıstı baska bir yerine sur dene kremi alerjin olabilir.

Merhabalar. Problem yaşayanların problemleri ne durumda acaba? Uzun vadade ne gibi değişiklikler oldu acaba?

Fotolara nereden bakıyoruz

Merhabalar. Problem yaşayanların problemleri ne durumda acaba? Uzun vadade ne gibi değişiklikler oldu acaba?
Merhaba, biraz gec bir cevap oldu ama.. Evet hala burnuma sola dogru egrilik var. Sol uc kisminda da mercimek tanesi gibi sislik duruyor. Eski burnumu cok ozledim. Boyun sirtim da nasil desem ay gibi (kaydirak diyelim) oyle idare ediyorum ama sanirim dolgu ile duzeltilebiliyormus biraz insallah deneyecegim dolgu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…