Ameliyat olalı 4 ay oluyor, hala burnum yamuk gibi:(

Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum, bilenler bilir:)

Ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

Benzer bir problem yaşayan, düzelen düzelmeyen kimler var acaba forumda?

Ve sizce şişlik olabilir mi?

nasıl oldu burnunn????

yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum, bilenler bilir:)

ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

Benzer bir problem yaşayan, düzelen düzelmeyen kimler var acaba forumda?

Ve sizce şişlik olabilir mi?

şimdi nasıl burnun

Burada bir suru ameliyattan kısa bir sure sonra burnu yamuk ya da kemerli arkadaş var, sizde durumlar nedir cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Uc ay bes ay sonra gecen ya da gecmeyen..

benım bugün 21. günüm her gecen gün burnum şeklini alıyor anlaşılıyor bu ama bı sorun varki içimi kemiriyor.sağdan ve soldan net bı şekilde kemer yok hatta bunun adı çıkıntı ama hafıf öne doğru yan durduğumde yok sol tarafta bı cıkıntı var gibi acaba çok mu acale ediyorum bilmiyorum canım çık sıkılıyo bu duruma :(

benım bugün 21. günüm her gecen gün burnum şeklini alıyor anlaşılıyor bu ama bı sorun varki içimi kemiriyor.sağdan ve soldan net bı şekilde kemer yok hatta bunun adı çıkıntı ama hafıf öne doğru yan durduğumde yok sol tarafta bı cıkıntı var gibi acaba çok mu acale ediyorum bilmiyorum canım çık sıkılıyo bu duruma :(

Aynı dertten muzdaripmişiz :( Benmki kemer gibi ama, tecrübeliler cevap verirse hakikaten nasıl faydalı olur..

bende de var ama benim çok daha sonra şişlikler tamamen inince çıkmıştı ortaya. Benim de sağda çıkıntı var. Çok minik, Bastırınca anlaşılıyor. Yandan dikkatli bakınca da belli oluyor Ama hissedilen kemikse kalır gibi geliyor bana.

Back