Ameliyat olalı 4 ay oluyor, hala burnum yamuk gibi:(

Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum, bilenler bilir:)

Ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

Benzer bir problem yaşayan, düzelen düzelmeyen kimler var acaba forumda?

Ve sizce şişlik olabilir mi?

ne oldu sonuç çok merak ettim bende aynı durumdayım

arkadaşlar doktorlarınız kim?
ve ne dediler bu durumu öğrenince??
beni ekler msiniz bende bakayım resimlere

Ameliyat olduktan 7 ay sonra tam şeklini alacaktır,yorum yapmak için daha erken..sıkıntı yapma bende ilk aylarda tedirgin olmuştum ama şekli tam oturunca kalem gibi oldu çok memnunum.. burun masajlarını ihmal etme ama (:

puccacık senin fotoları görmedim,ama flaşlı çekimlerde benim burnumu görsen korkup kaçarsın,seni anlıyorum ama düzelebilir.benimkinde çok ciddi bozukluklar oluştu.fotoğraflarda dahada kötü çıkıyor,

Doktorlarınızın isimlerini de yazsanız...tüm ameliyat olanlar için söylüyorum...biz ameliyat olacaklar için referans oluyor :)

merhaba bende ameliyat olacağım. burnumun üstündeki kemik bir darbeden dolayı sol'a Kaydı nereden ve kaç tl ye amliyat ola bilirim ?

merhaba bende ameliyat olacağım. burnumun üstündeki kemik bir darbeden dolayı sol'a Kaydı nereden ve kaç tl ye amliyat ola bilirim

Back