Ameliyat olalı 4 ay oluyor, hala burnum yamuk gibi:(

söylediğin doğru bu kadar mı bilmiyolar bu işi herkeste aynı problem bıde bana kıkırdak eklendıı..arkadaşlarım ve doktorum zaten benı rahatlatanlar hepsının bu şekildeydi ben onlara teselli oluyodum aynı derde düştüm:) ben 3 ay nasıl dayanaıcam bılmıyorum ama 1 aydan sonra bellı eder aslında hergün belli ediyo değişimi burun ama arkadaşlarımın söylediği burda hiçbişey yok bu geçicek oluyo ben net gör istedim flaşla birlikte çok net çıktı ama gün ışığında aslında o kadar bile yok çünkü anlatamıyorum kendimi flaşı açtımm baya net çıkmış:)

anladım ben seni canım merak etme :) günışığında çok belli olmuyosa o kadar dert etme o zaman hele ki aynı doktora ameliyat olmuş arkadasların var ve aynı aşamalrdan gecmişse hiç hiç korkma sanırım aynı dönemlerde ameliyat olduk daha 1 ay bile gecmedi mutlaka bi değişim bi düzelme olacaktır doktoruna da güveniyosan daha ne olsun eminim 2 ay gecince fln bi problemin kalmaz korkma :Dahh şu 2 ay da hemen gecse de bi rahat etsek :/

bugün 22 gün oldu

Aynı gun ameliyat olmuşuz sanırım sen ben ve cevrimdışı.. Dediğin gibi bir çkıntı var diğer tarafında ama çıkıntın küçük olduğu için geçeceğine inanıyorum, senin gibi küçük çıkıntısı olan birkaç kişi hatırlıyorum forumda onların bu problemleri bir sure sonra kaybolmuştu. İnşallah seninde kaybolur, inşallah hepmizin kaybolur.. Bu arada doktorunun tavrı da çok guzel, eğer biraz şüphesi olsaydı o tavrı sergilemezdi, gececektir senin hiç uzulme..

teşekkürler canım da benim de iki profil farklı yaa öyle aman aman bi fark yok ama bi taraf daha kavisli bi taraf daha düz maalesef :/ işte burnumda hoşnut olmadığım şeyleri sorucam zaten doktor bey de cağırdı beni kontrole gel mutlaka diye

Anladım canım, inşallah herşey yolundadır, duyacakların guzel şeyler olsun..

peki önceden kemer kalıp ta sonradan düzelen arkadasların ne diyor onlarında kemik gibi miymiş acaba ?? inan ki ben de kafayı yicem umarım bunlar gecicidir bi yandan da düşünüyorum sonuçta şehirlerimizdeki en profesyonel insanlara gidiyoruz böyle sacma bi hata yapmazlar heralde ve nouvellelune da bundan şikayetçi kemik var diyor her şikayet eden kemik var diyor belki de herkeste böyledir ve gecicidir

Benim aklımdan gecenleri sormuşsun bu kadar olur :) Teşekkür ederim :) Evet aynı problem bende de var ama daha buyuk ebatlarda malesef :) Bendeki geçerse herkesteki geçer ve geçerse buradan bizden sonra ameliyat olanlara moral vereceğim bende..

aynı sorun bende de var malesef....
sağ tarafımdaki ameliyat öncesi şişlik aynen devam ediyor... sol tarafım iyi görünüyor ama sağ taraf için altı ayın dolmasını bekliyorum ne yazık ki...

Benim aklımdan gecenleri sormuşsun bu kadar olur :) Teşekkür ederim :) Evet aynı problem bende de var ama daha buyuk ebatlarda malesef :) Bendeki geçerse herkesteki geçer ve geçerse buradan bizden sonra ameliyat olanlara moral vereceğim bende..

evet canım o kadar topik okudum ki herkeste bi orantısızlık bi tümsek fln benim de moralim bozuluyor bi süre sonra bu işi hiç mi bilmiyolar yani ?? neyse bakalım bu gün doktorumla görüşmem var aklımdaki herşeyi sorucam kemik eğriliği düzelir mi fln umarım istediğimiz gibi sonuçlanır yaa

Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum, bilenler bilir:)

Ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

Benzer bir problem yaşayan, düzelen düzelmeyen kimler var acaba forumda?

Ve sizce şişlik olabilir mi?
aynı şeyi yaşıyorum bende 15 gün oldu benimde aynada bende anlamıyorum ama fotoraflarda belli oluyo yamukluk sağ kanat daha şiş yamuk görünüyo delikler farklı görünüyo.. ne oldu canım senin geçti mi bu sorun 4 ay çok uzun süre geliyor ama geçmesi için benimde mi öyle olacak:((

Benim burnum da yamuk, düzelir diye bir umut bekliyorum. Yalnız benim daha 1 ay bile olmadı, henüz çok yeni. Aynı senin söylediğin gibi eskisi gibi sol tarafa eğik duruyor:( İnşallah ikimizin sorunu da şişliklerden kaynaklanıyordur...

kizlar ayni sorun bendede var daha 1 ay olmadi ameleyat olali ama burnum sola dogru yamuk ve sol ucunda sislik var eski burnumdan daha kotu gibi geliyor bazen resimlerde ozellikle cok sinirim bozuldu :43::25::50:

Selam siz ameliyat olali 4 yil olmus acaba sikayetleriniz duzeldimiki cok merak ettim. Su an bende ayni sikayeyleri yasiyorumda :(

Merhaba herkese,bende 1ay once deviasyon ameliati oldum. eskiden egrilik olan tarafa burnumun asagisi egri hala.burun kemerim gayet duz guzel yandan bakincada beyeniyorum burnumu.doktoruma sordum duzelcek dedi ama icime kurt dusuyor iste.(((bu durumda olup duzelen varmi acaba?

Buraya daha önceden bu sorunu yaşayanlar son durumlarını yazabilirler mi ? Şuanda bu durumda olan bizler gibileri aydınlatabilirler mi??

Kemik gibi malesef :KK43: İnşallah şişlikler indikçe daha da belirginleşmez :KK43: Senin fotoğraflarını biliyorum bak çok ciddiyim zerre gariplik yok burnunda, hiç de kemik vs belli olmuyor, eski burnuna göre de harika, benimkinde kemer hafif törpülenmiş gibi o kadar. Of bilmiyorum. İnşallah yanılırım.

Buraya daha önceden bu sorunu yaşayanlar son durumlarını yazabilirler mi ? Şuanda bu durumda olan bizler gibileri aydınlatabilirler mi??

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?
contractubex i baska bi ameliyat sonrası kullanmıstım. biraz kasıntı yapar. .sabırla uzun sure kullanmak gerek. kırmızı iz kalmadı,beyaz kaldı biraz. o da rahatsız etmeyecek duzeyde. ama bende kızarıklık yapmamıstı baska bir yerine sur dene kremi alerjin olabilir.

Merhabalar. Problem yaşayanların problemleri ne durumda acaba? Uzun vadade ne gibi değişiklikler oldu acaba?

selam canımm
şimdi fotolarına yine baktım ama ben farketmedim öyle birşeyy?? hem burnun tam oturması için en az 6 ay 1 sene gerekiyormuş biiyorsun..
bende oldum ameliyat bugün 25. günüm bana zaten senin söyledğin şeyler hep oluyor :) yani burnum şiş bi tarafı az bi tarafı çok o sebeple yamuk hisediyorum ama bekleyeceğiz daha çok günümüz var :) sen fazla dert etme zaman herşeyin ilacıdırrr.. :):KK71:
Fotolara nereden bakıyoruz

Merhabalar. Problem yaşayanların problemleri ne durumda acaba? Uzun vadade ne gibi değişiklikler oldu acaba?
Merhaba, biraz gec bir cevap oldu ama.. Evet hala burnuma sola dogru egrilik var. Sol uc kisminda da mercimek tanesi gibi sislik duruyor. Eski burnumu cok ozledim. Boyun sirtim da nasil desem ay gibi (kaydirak diyelim) oyle idare ediyorum ama sanirim dolgu ile duzeltilebiliyormus biraz insallah deneyecegim dolgu ile.

Back