Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Banlanmışsın, arada ne kıyametler koptu bilmiyorum, henüz okumadım ama her şeyşne karışıp akıl verdiğin adamı ameliyat sonrası anasına sepetlemeye de çalışıyorsan bu herifin senin gözünde hiç değeri yok demektir. Boşan bari sen, adam en azından 'karım var' demez. Burun ameliyatı olmuş adamınyqtak odasına kapatıp yarım saatte bir yoklasan ölmezsin. Yatalak hasta değil ki başında nöbet tutasın. Saçmalıyorsun

İster büyük ameliyat olsun ister küçük ameliyat olsun eşine destek olmak istemiyorsan boşanman gerekiyor. Daha bunun yaşlılığı var, belki yeri gelecek birbirinizi tuvalete götüreceksiniz ameliyat olup birbirinizin başında refakatçi olarak kalacaksınız. Daha böyle ufak bir ameliyatta eşine destek olmak istemiyorsan yaşlılıkta ne yapacaksın? Ayrılman senin için en doğrusu olur.

tabii ki sende kalsın eşin sonuçta başka bi odada kalır bi süre. iyi günde kötü günde sonuçta

Bebeğe eğitim ? Hem de uygulamalı olsun diyorsunuz yani normalde sizi severim fakat şuan biraz sacmaladiniz hiç bebek buyutmediginiz çok belli
Ayrı odada tutar eşinizin kapısını kapatırsınız amma büyüttünüz ne var bunda 3 çocuk büyütüyorum ben 3 çocukla birlikte bakarım eşime kimseye bırakmam
Saçmalayan sizsiniz adam felç değil ya

Arkadaşlar banladigim için tek tek cevap veremedim söyle genel cevap vereyim. Niyetimin saflığını hicbirinize kanitlamak zorunda değilim bana gerçekten samimi şekilde çözüm yazanlara teşekkür ederim ama kimse kusura bakmasin gerçek hayatinda olmadığı şekilde burda yorum yapanlar çok belli ediyor kendini yani kocasından dayak yiyip da sesini cikaramayan ve kendisine hizmetçi gibi davranilanlar bile gelip burda ben kocama kendim bakarım reklamı yapıyor ne gerceksiniz ne mantıklı :)

Hemen boşanıyorum canım yarın sabah

Burdan kimi tanıyorsunuz da kocalarının dövdüğünü iddia ediyorsunuz mesela

Benim yengem için ailemle konuşmamı istememe "sanane" demiştin, tabii kocasını umursamayan insan yengenin düşünülmesine nasıl anlam verebilsin di mi

Eğer kocanizin yaninda rahat edemeyip o olmadığı zaman kendinizi özgür hissettiğinizi düşünüyorsaniz tamam gönderin ama en doğrusu ayrılın ama nşa'da olması gereken bir kadının kocasına böylesi bir durumda kendisinin bakmasidir tabi sizin evliliğinizin dinamikleri nasıldır onu siz bilirsiniz.

Benim yengem için ailemle konuşmamı istememe "sanane" demiştin, tabii kocasını umursamayan insan yengenin düşünülmesine nasıl anlam verebilsin di mi
Halen ayni şeyi düşünüyorum senle alakali sanane ? Bu cidden bir soruydu ama sen cevap veremedin

Tamam hastanede kalamazsınız ama bırakın adam evine gelsin. En kötü başka bir odada kalır.

Askolar ancak zaman buldum ve okudum tüm mesajlarınızı bana lanet edenler kocama acıyıp beni hemen bosamasini isteyenler benim kocamı bosamami isteyenler çocuğu bahane ettiğimi savunanlar iyi günde kötü günde kocama bakmadığımi iddia edenler evde sessi sedasız oturup gık çıkarmayan birisi olduğunu söyleyenler ay bir de en komiği kocamın parasını yiyip ona bakmadigimi yazanlar neler neler okudum öncelikle bu kadar nefretinizi kazandığım için şaşkınım . Evliliğimizde sorunlar olduğu ve eşimin titizlik konusunda OKB si olduğunu önceki konularimda yazmıştım. Daha çok zaman geçirmek için talepkar olan da benim . Yani eşimi basimdan atmak veya ondan kurtulmak gibi bir niyetim yok . Çocuğum prematüre ve uzun bir dönemi tamamen steril geçirdik sonra normale döndük bu sene kış boyunca yani Rsv virüsü sezonu devam ettiği sürece hastaneye mecbur olmadıkça girmememiz gerekiyor ben de burun ameliyatı oldum ve tam 1 hafta egilemedim benimki ağır geçti. Burun ameliyatı olanlar bilir ilk etapta darbe alınmaması lazım kızım babasına pek düşkün yani evde onu gördüğü an odanın kapısında ayrılmıyor kucak istiyors doktor ilk 1 hafta hiç ağırlık kaldırma sonra kaldirabilirsin dedi . Konunun başına eşimi hastaneye götürüp ameliyat icin ikna edenin ben olduğumu yazmayı unutmuşum çünkü nefes alamıyor ve geceleri tıkanıyor farkında değildi ben ikna etmek için biraz uğraştım . Burda amacim operasyon sonrası bandaj çıkana kadar 3 gün en azından gerçekten iyi korumakti burnunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…