• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat izi( Sezaryen izi gibi)

Upsmila

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
316
816
103
Iyi akşamlar herkese
Ben ufacık bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık 1.5 ay önce içimden dev bir yumurtalık kisti alındı(35cm). Ameliyat sonrası sezaryen kesiği gibi bir kesigim var. Acaba ameliyat izi için tavsiye edebileceğiniz kremler ya da faydalı dediginiz karışımlar vs var mı? Ya da hiçbir şey yapmayıp oluruna mı bıraksam? Şuan kıpkırmızı durumda

Zamanla geçer kırmızıliklar kabariksa iner hem ilerde doğum yaptığında yine izin olacak sezaryen yaparsan tabi kafaya takmaya değmez bile

Zamanla geçer kırmızıliklar kabariksa iner hem ilerde doğum yaptığında yine izin olacak sezaryen yaparsan tabi kafaya takmaya değmez bile
Kafaya takmıyorum da etki edecek bir şey var midir onu merak ettim. Yoksa şükürler olsun ameliyat oldum 😂

180 derece karin germe amekiyat izim var ( dikisli) 6 sene gecti uzerinden artik belli beliriz. Ki cilt iyilesme kakitesii iyii olan biri degilim. Yaralarim cok gec iyilesir, karin dikisimin bir kismi 6 ay sonra tuttu, dusunun.

180 derece karin germe amekiyat izim var ( dikisli) 6 sene gecti uzerinden artik belli beliriz. Ki cilt iyilesme kakitesii iyii olan biri degilim. Yaralarim cok gec iyilesir, karin dikisimin bir kismi 6 ay sonra tuttu, dusunun.
Cevabınız için teşekkür ederim :) sizin adınıza sevindim

Sezeryan doğum sonrası dokturum Contractubex vermişti.Bebeğim yüzünden çokda düzenli kullanamadım bile.Ama şuan iz nerdeydi diye ben bile zor görüyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Pahalı bir krem.2 boyu var.Biz büyük olanı almışız fazlasıyla yetti arttı bile.

gecmis olsun

sezeryan sonrasi hicbirsey kullanmadigim halde suan yerini bulamiyorum bile.ilk zamanlar kirmiziydi ama 1 yil sonunda tamamen kaybolmustu... zamana birakin kendi kendine gececektir

Merhaba arkadaşlar. Benimde aklıma takılan birşey var.1 hafta önce sol yumurtalığım ve kistim alındı. Sezeryan gibi oldum aynı. Görünüşte ve dikişlerde hiç bir sıkıntı yok fakat dikisin sol tarafına elimi koydugumda,içerde bir sertlik var.Normalmidir acaba?

Merhaba arkadaşlar. Benimde aklıma takılan birşey var.1 hafta önce sol yumurtalığım ve kistim alındı. Sezeryan gibi oldum aynı. Görünüşte ve dikişlerde hiç bir sıkıntı yok fakat dikisin sol tarafına elimi koydugumda,içerde bir sertlik var.Normalmidir acaba?
Baya geçmiş konunun üzerinden ama çok normal. Skar dokusu dediğimiz şey bu. Zaten şuan kalmamıştır büyük ihtimal

Iyi akşamlar herkese
Ben ufacık bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık 1.5 ay önce içimden dev bir yumurtalık kisti alındı(35cm). Ameliyat sonrası sezaryen kesiği gibi bir kesigim var. Acaba ameliyat izi için tavsiye edebileceğiniz kremler ya da faydalı dediginiz karışımlar vs var mı? Ya da hiçbir şey yapmayıp oluruna mı bıraksam? Şuan kıpkırmızı durumda
Ben iki doğum yaptım 17 ay arayla şuan ilk ameliyatımın izi yok ikincisi de hafif Bi belirginlik var yapıştırma olunca kalmıyor ama

Back
X