- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Benim ki alerji gibi 2 kabartı , boyum da uzun değnek gibiyim yaniAynen ya varla yok arası var gibi de yok gibide kötü görüntü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki alerji gibi 2 kabartı , boyum da uzun değnek gibiyim yaniAynen ya varla yok arası var gibi de yok gibide kötü görüntü
Çok hoşsunBenim ki alerji gibi 2 kabartı , boyum da uzun değnek gibiyim yani
bnmde lk ve son hali var bakablrsnÇok hoşsun
Ben var ya yabancı doktorların ropörtajlarını da dinledim.kafayı yiyecektim bi ara.Ama artık bıraktım araştırmayı.Doktor ne dese lafı ağzına tıktım görüşmede , sonra sustum Evet hocam dinliyorum demem bi 15 dk fln sonraydıSussane be kızım, adam 6 yıl tıp okumuş, 4 yıl uzmanlık yapmış, bilmem kaç tane makale yazmış , onlarca ameliyat yapmış, bilmem kaç tane kongrede sunum yapmış ... Ama susamadım bi türlü...inan gel sen otur bu koltuğa ben dinliiim seni diyecekti neredeyseYanliz var ya bu kadar bilgiye yakinda etrafimizdaki kucik memelilere yat sen suraya bakiiiim bi silikon takayim sana diiicez ondan korkuyorum
Sen yine biseyler sormussun konusmussun nen adamin suratina bön bön baktim yaaa adam bana heyecenli misin diyo ben iiihhh dedim adam 3 kere sordu walla hepsinde ayni cevap sormayi birakti :)Ben var ya yabancı doktorların ropörtajlarını da dinledim.kafayı yiyecektim bi ara.Ama artık bıraktım araştırmayı.Doktor ne dese lafı ağzına tıktım görüşmede , sonra sustum Evet hocam dinliyorum demem bi 15 dk fln sonraydıSussane be kızım, adam 6 yıl tıp okumuş, 4 yıl uzmanlık yapmış, bilmem kaç tane makale yazmış , onlarca ameliyat yapmış, bilmem kaç tane kongrede sunum yapmış ... Ama susamadım bi türlü...inan gel sen otur bu koltuğa ben dinliiim seni diyecekti neredeyse
Eeee sonra ne oldu????Sen yine biseyler sormussun konusmussun nen adamin suratina bön bön baktim yaaa adam bana heyecenli misin diyo ben iiihhh dedim adam 3 kere sordu walla hepsinde ayni cevap sormayi birakti :)
Canım bu arada sen fotolarını kaldırdın mı yoksa beni izlemeyi mi bıraktınSen yine biseyler sormussun konusmussun nen adamin suratina bön bön baktim yaaa adam bana heyecenli misin diyo ben iiihhh dedim adam 3 kere sordu walla hepsinde ayni cevap sormayi birakti :)
Ustume yazdi cizdi...15 dk sonra ameliyata hazirlayin didi :)))) ki dr u ilk gorusumdu :) ay deli cesareti varmis bende.doktorla sadece telefinda gorustuk...hic bisey soramadim bileEeee sonra ne oldu????
Kaldirdim :) yarin telefonum sarj olabilirse eger ki olmazsa firlatip aticam yenilerini yuklicem :)Canım bu arada sen fotolarını kaldırdın mı yoksa beni izlemeyi mi bıraktın
Canım kimdi Dr un?Ustume yazdi cizdi...15 dk sonra ameliyata hazirlayin didi :)))) ki dr u ilk gorusumdu :) ay deli cesareti varmis bende.doktorla sadece telefinda gorustuk...hic bisey soramadim bile
Ali kizilkaya cnm izmirdenCanım kimdi Dr un?
Resim attim silmeden bakkkkk :))))Ama ben de Drla ilk görüşmemde hemen ameliyat olmalıyım dedim.o kadar etkilemişti beni.
Çok iyi iş çıkarmış bence, çok doğallarResim attim silmeden bakkkkk :))))
İnşallah inşallah. .Canım gerçekten bu Forumdaki arkadaşları da görünce HIÇ DE YAPAY DURMUYO diyorum.Bunu diyenlere kapak olsun biz de silikonlu doğallardan olacağız