• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Yanliz var ya bu kadar bilgiye yakinda etrafimizdaki kucik memelilere yat sen suraya bakiiiim bi silikon takayim sana diiicez ondan korkuyorum :KK49::KK76:
Ben var ya yabancı doktorların ropörtajlarını da dinledim.kafayı yiyecektim bi ara.Ama artık bıraktım araştırmayı.Doktor ne dese lafı ağzına tıktım görüşmede , sonra sustum:KK33: Evet hocam dinliyorum demem bi 15 dk fln sonraydı:KK22:Sussane be kızım, adam 6 yıl tıp okumuş, 4 yıl uzmanlık yapmış, bilmem kaç tane makale yazmış , onlarca ameliyat yapmış, bilmem kaç tane kongrede sunum yapmış ... Ama susamadım bi türlü...inan gel sen otur bu koltuğa ben dinliiim seni diyecekti neredeyse:KK70:

Ben var ya yabancı doktorların ropörtajlarını da dinledim.kafayı yiyecektim bi ara.Ama artık bıraktım araştırmayı.Doktor ne dese lafı ağzına tıktım görüşmede , sonra sustum:KK33: Evet hocam dinliyorum demem bi 15 dk fln sonraydı:KK22:Sussane be kızım, adam 6 yıl tıp okumuş, 4 yıl uzmanlık yapmış, bilmem kaç tane makale yazmış , onlarca ameliyat yapmış, bilmem kaç tane kongrede sunum yapmış ... Ama susamadım bi türlü...inan gel sen otur bu koltuğa ben dinliiim seni diyecekti neredeyse:KK70:
Sen yine biseyler sormussun konusmussun nen adamin suratina bön bön baktim yaaa adam bana heyecenli misin diyo ben iiihhh dedim adam 3 kere sordu walla hepsinde ayni cevap sormayi birakti :)

Sen yine biseyler sormussun konusmussun nen adamin suratina bön bön baktim yaaa adam bana heyecenli misin diyo ben iiihhh dedim adam 3 kere sordu walla hepsinde ayni cevap sormayi birakti :)
Canım bu arada sen fotolarını kaldırdın mı yoksa beni izlemeyi mi bıraktın ;)

Ama ben de Drla ilk görüşmemde hemen ameliyat olmalıyım dedim.o kadar etkilemişti beni.

Neyse telefonda sorun oldu tekrar denerim kızlar beniM 36 bedene ve düz bir karna rağmen hafif egildigimde oluşan sarkık deriyi ve tahtaları görmeniz lazım :) yoksa ameliyatın kıymeti bilinmiyo bi de estetik forumlarına girip girip ayyy silikon niye taktiriyorsunuz çok yapayyy iyi diye yorumlar yazan tipler var ne geziyorlarsa estetik forumunda hem de meme estetiği kısmında o da ayrı muamma!

Back
X