Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

cok buyuk yaptrmazsan cok crkn durmaz sanıyorum ama buyudukce gögüs ucları iyice yanlara acılıyor yani gördüklerm üzernden konsuuyorum ama doktor demişse dogru demiştir basta uayrıyor ama bi baska doktorada görun bnce bazen değişebiliyor tavsyeleri

Ca
nım
evet canım aynı şeyden bahsediyoruz, mesela 300 cc moderate yuvarlak daha geniş iken, 300 cc high profil daha dar ama daha yüksek di mi

Evet öyle yapıcam canım kendimde büyük istemiyorum . Çünkü 52 kiloyum boyum 1.68 büyük olmaz göğüs dokumda var 300 olur demişti Dr. Ben kafamda canlandırınca 300 de büyük geliyor zayıfım çünkü.

bende senden daha zzayıfım 325 takıldı dokun varsa high 300 olur tabi hatta kck istiosan 275 bile doğal olur

Canım benim görüştüğüm Dr da öyle dedi, göğüs kafesin dar olduğu için meme uçları dışarı bakar dedi.Ama benim göğüs kafesim80 cm.buradaki arkadaşların çoğundan daha geniş.Anlamadum vallahi, onlarınki niye dışarı bakmıyor ? Demek ki göğüs kafesi bir çok etken var.

Benimkiler damla, izlemeye aliyorum seni.Bakalbilirsin

Benim şimdiki halleride öyle hafif yana bakiyor

KIZLARRRR NE GÜZEL ANLATIYORUM YAAA, ceviz kadar diyorum , ayrık diyorum, tahta diyorum... Diyorum da diyorum ....ohhhhh ne güzel .... Deşarj oluyorum, rahatlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…