Bebek Beslenmesi ameda lactaline kullanan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
arkadaşlar benfde medelanın elektrikli süt sağma makinası var. hiç memnun değilim.göğsümü çok acıtıyor ve çok uzun zaman alıyor sağmak.ameda lactaline kullanan varmı? ne kadarzamanınızı alıyor sağmak ve acıtıyormu?çok acil cevaplarsanız sevinirim

Hahhaaa. Ayağını çek tam üstüne bastın canım. Şu anda onunla süt sağıyorum. Çok memnunum. 15'er dakikada sağılıyor. 4 aylık bebek emişini taklit ediyor Hiç acıtmıyor:enbuyukkk:

Hahhaaa. Ayağını çek tam üstüne bastın canım. Şu anda onunla süt sağıyorum. Çok memnunum. 15'er dakikada sağılıyor. 4 aylık bebek emişini taklit ediyor Hiç acıtmıyor:enbuyukkk:

sağol canım iki göğsüde aynı anda sağıyor dimi? kiraladınmı aldınmı yoksa

ben ameda kullanıyorum. memnunum. ama kullananlar, nasıl temizliyorsunuz?

bende aldım lactaline dan.acaba nasıl kullanıyorsun.kullanma talimatı ingilizcede.nasıl sterilize ediyorsun?şimdiden teşekkür ederim canım

makinayı getiren danışman; parçaları ayrı ayrı sıcak suyla yıka, sonra kaynamış suda 10 dk beklet demişti.

peki her kullanımdan sonra bu şekilde mi temizliyorsunuz?
benim işyerinde duruyo makine. 1-2 haftada bir kaynatıyorum ya da bulaşık makinesine atıyorum. günlük kullandıktan sonra da sadece suyla çalkalıyorum. inşallah yanlış yapmıyorumdur.

selam,

başlangıçta çok memnun kalmamıştım, sütüm az olduğundan pek çekemiyordu. hatta keşke almasaydım ya demiştim. sonra sonra iyi ki almışım dedim, başka markaları bilmiyorum ama memnunum. ikisini aynı anda kullanmıyorum. ama napıyorum, diyelim ki bir tanesini kullandım kirlendi, hemen yıkayamıyorsam diğerini kullanıyorum.

sıcak suyla ve bulaşık deterjanıyla yıkıyorum. iyice duruluyorum. kaynamış suda falan bekletmiyorum artık. bebeklerimizi çok steril yetiştirmemek gerektiğine inanıyorum.

SElam,bu ürünü geçende sipariş ettim.makinayı işyerinde bulunduruyorm.bebeğimin benden ayrı kaldığı zaman çalıştığm zaman oluyor sadece.
DAha önce,medela elektirikli yi de,kraft ın elektrkli olanını da kullandım.ikisi de tekliydi.çok kötü değillerdi ama çok da verimli değildi.iyice araştırdım.ameda yi buldum.iki göğüs için olması çok ama çok Iyi.15 dk da iki göğüs boşalıyor.çalışan bir anneyim,sırasıyla sağmak hem zaman kaybı,hem yorucu,hatta sinir bozucu.hele işyerinde isen.
ALacak olanlara en büyük tavsiyem,ev hanımı olsun,çalışan kadın olsun,tüm annelerin vakti çok değerli,ben ameda dan önce 2 tane elektirikli ,tekli makinakullandım.denedim diyelim,çünkü çok da memnun kalmadım.sorun çıkarması,zaman kaybı,vs..etkenler,kullanim için hiç de memnun edici değil.
BOŞuna deneyerek yanılarak ucuzdu,üçü,beşiydi hesabı yapmadan,biraz fazla verin derim,hem çift göğüslü makina olsun,hem az sesi olsun,hem zaman tasarrufu olsun,hem memnu kalın,hem bebeğnze 15 dk da süt yapmanın keyfini mutluluğunu yaşayın,hem de iki göğüsten.
HErşey den memnun kalın.
BEnim daha önce kullandığım diğer markalar,ameda ya göre çok sesli,onu da belirteyim.
IŞyerinde dikkat edilecek bi konu ses olayı.
KIsacası ben memnunum.çok araştrmadan alin derim.çocuklarımız herşeyimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…