SElam,bu ürünü geçende sipariş ettim.makinayı işyerinde bulunduruyorm.bebeğimin benden ayrı kaldığı zaman çalıştığm zaman oluyor sadece.
DAha önce,medela elektirikli yi de,kraft ın elektrkli olanını da kullandım.ikisi de tekliydi.çok kötü değillerdi ama çok da verimli değildi.iyice araştırdım.ameda yi buldum.iki göğüs için olması çok ama çok Iyi.15 dk da iki göğüs boşalıyor.çalışan bir anneyim,sırasıyla sağmak hem zaman kaybı,hem yorucu,hatta sinir bozucu.hele işyerinde isen.
ALacak olanlara en büyük tavsiyem,ev hanımı olsun,çalışan kadın olsun,tüm annelerin vakti çok değerli,ben ameda dan önce 2 tane elektirikli ,tekli makinakullandım.denedim diyelim,çünkü çok da memnun kalmadım.sorun çıkarması,zaman kaybı,vs..etkenler,kullanim için hiç de memnun edici değil.
BOŞuna deneyerek yanılarak ucuzdu,üçü,beşiydi hesabı yapmadan,biraz fazla verin derim,hem çift göğüslü makina olsun,hem az sesi olsun,hem zaman tasarrufu olsun,hem memnu kalın,hem bebeğnze 15 dk da süt yapmanın keyfini mutluluğunu yaşayın,hem de iki göğüsten.
HErşey den memnun kalın.
BEnim daha önce kullandığım diğer markalar,ameda ya göre çok sesli,onu da belirteyim.
IŞyerinde dikkat edilecek bi konu ses olayı.
KIsacası ben memnunum.çok araştrmadan alin derim.çocuklarımız herşeyimiz.