amcasıyla evlenicem.

canım bu konuya yorum yazmayı bırakmıştım ama senin yorumu okuyunca söylemeden edemedim harika yazmışsın tebrik ederim tatlım:KK34: ama keşke konu sahibi bu kadar yazılandan azda olsa etkilense üzülüyorum gerçekten:KK50::KK50::KK50::KK50:

Teşekkür Ederim Canım.. Aynı Fikirdeyim.. Keşke Söylenenleri Dinlese, En Azından Aklında Bi Yerde Tutabilse.. Yaşayacağı Yıkımı Tahmin Bile Edemiyorum.. Öfke Şeytan İşi Diye Boşuna Demiyorlar İşte.. :KK50:

Teşekkür Ederim Canım.. Aynı Fikirdeyim.. Keşke Söylenenleri Dinlese, En Azından Aklında Bi Yerde Tutabilse.. Yaşayacağı Yıkımı Tahmin Bile Edemiyorum.. Öfke Şeytan İşi Diye Boşuna Demiyorlar İşte.. :KK50:

o kadar çok şey yazılmış ki yani fikrinden hiçbirşey değiştirmiyor çok ilginç bir durum ya umarım aklı başına gelir canım ne diyebiliriz ki:KK50:

sevgili manken arkadaşım, sen beni güldürün allahta seni güldürür inşallah diyeceğim ama güldürecek olsa zaten en başta biraz akıl fikir verirdi di mi..... sana tavsiyem yarın ilk iş bir psikoloğa görün, bir süre hiç dizi/film vs izleme.. yok hala bu süper planın sana mantıklı geliyorsa arkadaşların dediği gibi babasıyla evlen.. sonra onu boşa dayısıyla evlen sonra varsa kuzenle evlen... en son amcayla evlenirsin.. hayır çünkü amcanın sana %100 aşık olacağına eminsin ya ondan onu sona bırak.. nasıl olsa cepte amca... hadi sana kolay gelsin tatlım....

o şimdi toprak olacak mezarında çiçek açacak çiçeği ..yiyecek cek ....cak ...

olacakla cekle peynir gemisi yürüseydi 23 yaşındaki kızlar kafalarını bunlarla meşgul etmeseydi ne güzel bi ülke olurduk

ya ne kadar saçma düşünüyorsun.senin yapacam dediğin şeyi ufacık çocuk bile yapmaz....hayatını mahvedersin başka da bişey olmaz...

amaaaaannn arkadaslar bu konu sahıbı arkadasın derelerınden daha cooooookk sular gecer...bırakın ne halı varsa görsün laftan anlamıyo leyla...

pardon da anacım sen kararını vermişsinde

amcası seni napsın ?

fare dağa küsmüş dağı bilmemiş gibi ne o öyle

hayal dünyan gelişmiş..

not: amcası biliyo mu seninle evleneceğini,söyledin mi adama :)

Son düzenleme:
yalnız diğer konunda da çocuğun seninle evleneceğinden haberi yokmuş sen yine evlenmeye karar vermişsin ama demek ki senin planlar pek yürümüyor ne dersin

çok dizi izliyorsunuz galba :KK20::KK20::KK20:
bence biraz ara verip farklı şeylerle ugraşıp yeni hayaller kurun...

Arkadaşın içinde bulunduğu duygusal durum normal değil evet ama cevap verenlerin de hepsinin süper sağlıklı insanlar olmadıkları kanısına varmamak işten bile değil.

Konuyu açan arkadaş psikolojik bir travma geçirmekte ve kendisini kurban konumuna soktuğu için de aslında bilinçsizce kendisine zarar verecek işlere yönelmekte. Ancak, bu durumu şuursuz bir şekilde şizofreniye bağlayanları da ben sağlıklı bulmuyorum. Şizofreni nedir arkadaşım bilir misin? Var mı konuya dair 2 paragraf bir şey okumuşluğun? Ne kadar ciddi bir hastalık olduğunu bilir misin?

Arkadaş konuyu buraya taşıdığına göre insanlardan yorum beklemekte, bunun karşılığında da herkes dilediğini yazmakta özgür ancak rica ediyorum konuyu -sırf karşı tarafı aşağılamak adına- şizofrene falan getirmeyin, bu öyle dalgaya alınacak bir konu değildir.

Son olarak da konunun muhattabına şunu söylemek isterim,

Bu senin yaptığına intikam değil, insanın kendisini yok etmesi denir. Yok olursun, bitersin. Ama illa yapmak istiyorum diyorsan da hayat senin, sonuçlarına da sen katlanırsın.

Birkac cevap okuduktan sonra inanin bende ayni seyler düsündüm,KK kadinlari niye bu kadar acimasiz,neden düsen hemcinslerimize ilk tekmeyi atan yine biz kadinlar oluyoruz,anlamak mümkün degil.Bu olgun cevabiniz icin tesekkürler,azda olsa akli basinda insanlarin yorumlarini okumak güzel oluyor.

Sana gelince konu sahibi arkadasim:hemen hemen ayni yaslardayiz.Sanmaki bu yasadigin aciyi birtek sen cekiyorsun bu dünyada.Hemen hemen her kadinin basindan gecmistir böyle bir ask vakasi.Ama terkedilen yada mutsuz olan her kadin intikam almak icin eski sevgilisinin amcasiyla evlenecek olsaydi isimiz vardi.
Lütfen aklini basina al,toparlan ve hayatina devam et.Milyonlarca kadin bunu basarmis,istersen sende basarabilirsin,yürekten inaniyorum buna.Süslen püslen sokaga cik söyle rüzgarda havali bir bicimde saclarini arkaya atip "ben dünyanin en gozel garisiyam" de,gör bak bakalim moralin yerine geliyormu gelmiyormu :KK34:

Ay canım kusura bakma ama çok komiksin bence,
yeni bi dizi mi başlıyor ne,
yaşına veriyorum bu düşüncelerini,
başka yorum yapmayada gerek duymuyorum

konuyu açan arkadaşın psikolojik rahatsızlığı olduğu kanısındayım .gereksiz yere topikleri işgal etmeyelim lütfen...

Seni sevmeyen seni oyalayan seni bir anda yüz üstü bırakan çocuktan amcasıyla mı intikam alacaksın. Buna en güzel yerlerimle gülüyorum.:KK4:

O çocugun bu duruma izin vereceğini mi sanıyorsun? Belli ki onun için anlam ifade etmiyorsun amcasına diyiverir herşeyi sen rezil olduğunla kalırsın cümle aleme!

Hem amca salak mı da araştırmadan senin geçmişini öğrenmeden senle evlensin Nasıl bu kadar basit düşünceler de olabiliyorsun??

Kimse kusura bakmasın ama ben böyle kadınları acımasızca herşeyi söylerim. Kadın dediğin gururlu olmalı. Şu fikre yapılacak zikre bak yaşına göre davran!
Gururlu ol hayat senin için bir erkekten çok daha fazla anlamlar ifade etsin.

Son düzenleme:
belki de sen onu görüp daha çok üzüleceksin, o takmayacak( erkekler bize göre daha duygusuz) o evlenince sen de onun eşini göreceksin sen daha çok üzülüp göreceksin gününü, belki de senin eşin kaba saba davranacak o eşine iyi olacak vs.. hayatını mahvedeceksin..onun çevresinden ayrıl bırak , değmez biriymiş. ondan daha çok seveceğin çook iyi bir insanla karşılacağına eminim..ben de sevgilimin üstüne kimseyi sevemeyeceğimi düşünürdüm 23 yaşımdayken ama şimdi kocamı çooook seviyorum. lütfen hayatını mahvetme

Çok dizi izlemişsin sen :KK1:
Ayrıca iyi bi insan olsan sevmediğin bi adamla başkasına inat evlenmezsin.

kocam artık benim oğlum.
yeni evliliğimle birlikte eski kocam hem damadım hem oğlum oldu. o şimdi yeni kocamın kızıyla evli. ben de onun karısının babasıyla evliyim. hepbirlikte yaşıyoruz.
bana anne diyor. ona oğlum diyorum. artık onun kayınvalidesiyim. kocamın çocuğu torunum olucak. yeni karısı hem üvey kızım hem öz gelinim. seviyoruz birbirimizi.

X