amcasıyla evlenicem.

arkadaşın şevkini kırmayın kızlar

yaaa sen bunlara bakma taarruza devam, gelişmelerdende bizi haberdar et ama.

Kusura Bakma Ama Senin Bir Şizofreni Hastası Olduğunu Düşünüyorum.. Sevdiğin İnsan Bunu Anlamış Demekki Senin Gibi Böyle Kumpascı Biriyle Evlenmek İstememiş..! Çok Tebrik Ediyorum İsabetli Karar Almış... Sana Gelince, Kendini Tam Olarak Nasıl Gördüğünü Merak Ettim Doğrusu.. Genelde Böyle Gereksiz Özgüven Patlaması (Sözde) Pek İyi Şeylere Yol Açmaz.. Kimsenin Hayatını Mahfetmeye Hakkın Yok..!:KK20: Sizin Gibi Yapışkan Sakızlar Varken; Erkeklere Üzüldüm Bile..! O Biriyle Evlenme Kararı Aldıysa Mutlaka Duygusallık Vardır.. O Bişeyler Hissettiği Kadının Tenine Dokunacak Her Gece Unutma.... Sana Da İnattan Dolayı Evleneceğin Adam Kalacak Geçmiş Ola..... :KK34:

Kusura Bakma Ama Senin Bir Şizofreni Hastası Olduğunu Düşünüyorum.. Sevdiğin İnsan Bunu Anlamış Demekki Senin Gibi Böyle Kumpascı Biriyle Evlenmek İstememiş..! Çok Tebrik Ediyorum İsabetli Karar Almış... Sana Gelince, Kendini Tam Olarak Nasıl Gördüğünü Merak Ettim Doğrusu.. Genelde Böyle Gereksiz Özgüven Patlaması (Sözde) Pek İyi Şeylere Yol Açmaz.. Kimsenin Hayatını Mahfetmeye Hakkın Yok..!:KK20: Sizin Gibi Yapışkan Sakızlar Varken; Erkeklere Üzüldüm Bile..! O Biriyle Evlenme Kararı Aldıysa Mutlaka Duygusallık Vardır.. O Bişeyler Hissettiği Kadının Tenine Dokunacak Her Gece Unutma.... Sana Da İnattan Dolayı Evleneceğin Adam Kalacak Geçmiş Ola..... :KK34:

ama evleneceği adamın ne suçu var onu kıskandırmak için o amcasını kullanacak bence biraz haince oldu :KK52:

ama evleneceği adamın ne suçu var onu kıskandırmak için o amcasını kullanacak bence biraz haince oldu :KK52:

Aynen Öyle Yazık Vallahi.... O Sebeple Dedim Bende Kimsenin Hayatını Mahfetmeye Hakkı Yok Diye... Yazık Hemcinslerim Bu Kadar Düşmüşş.....

sanki türk filmlerinden alma sahneler gibi,sırf intikam almak için mi evleniyorsun...eğer sevmiyorsan bırak bu oyunu derim....sanki sevgilin ömür boyu bekar mı duracak....o da evenecek zannediyormusun onun umrunda olacaksın...

Kociş, bebiş, hamiş, canım cicim den sonra iyice afişe olduk. Bitirsek mi reklamları burada.... Onlar bize 24 saat sonra cevap yazabilir ama biz hicbirşey yazamayız :S

Son düzenleme:
kızlar bence daha fazla bişeyler yazmayalım arkadaş çekip gitti galiba planlarını uygulasın hakkındada hayırlısı olsun diyorum...

Son düzenleme:
vay be ne mükemmel bir plan vallah... zekana hayret ediyorum, yani nasil böyle birsey düsünebildin BRAVO taktir edilecek birisin... örnek alalim kizlar :KK53:

ki hani amcanin henüz birseyden haberi yok ama olsun, tek sorun: ya manken gibi kizlardan hoslanmiyorsa:KK53: ne edcez acep??

önceki konuyu bilmiyorum ammaaaa cocugun seni niye terk ettigini anlayabiliyorum... :KK50:allah sana akil fikir versin ne diyim..

"...şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik..
ölü taklidi yapalım belki gider.."
diyerek sözlük ahalisine selam çakmak isterim..:)

madem amcasını aşık edicem diyecek kadar kendine güveniyorsun neden çocuğu elinden kaçırdın bu özgüveni elinde tutmak için kullansaydın... yoksa amca her önüne gelene aşık olan biri mi:KK52:

canım bu konuya yorum yazmayı bırakmıştım ama senin yorumu okuyunca söylemeden edemedim harika yazmışsın tebrik ederim tatlım:KK34: ama keşke konu sahibi bu kadar yazılandan azda olsa etkilense üzülüyorum gerçekten:KK50::KK50::KK50::KK50:

Arkadaşın içinde bulunduğu duygusal durum normal değil evet ama cevap verenlerin de hepsinin süper sağlıklı insanlar olmadıkları kanısına varmamak işten bile değil.

Konuyu açan arkadaş psikolojik bir travma geçirmekte ve kendisini kurban konumuna soktuğu için de aslında bilinçsizce kendisine zarar verecek işlere yönelmekte. Ancak, bu durumu şuursuz bir şekilde şizofreniye bağlayanları da ben sağlıklı bulmuyorum. Şizofreni nedir arkadaşım bilir misin? Var mı konuya dair 2 paragraf bir şey okumuşluğun? Ne kadar ciddi bir hastalık olduğunu bilir misin?

Arkadaş konuyu buraya taşıdığına göre insanlardan yorum beklemekte, bunun karşılığında da herkes dilediğini yazmakta özgür ancak rica ediyorum konuyu -sırf karşı tarafı aşağılamak adına- şizofrene falan getirmeyin, bu öyle dalgaya alınacak bir konu değildir.

Son olarak da konunun muhattabına şunu söylemek isterim,

Bu senin yaptığına intikam değil, insanın kendisini yok etmesi denir. Yok olursun, bitersin. Ama illa yapmak istiyorum diyorsan da hayat senin, sonuçlarına da sen katlanırsın.

madem amcasını aşık edicem diyecek kadar kendine güveniyorsun neden çocuğu elinden kaçırdın bu özgüveni elinde tutmak için kullansaydın... yoksa amca her önüne gelene aşık olan biri mi:KK52:

çok mantıklı,
bide zaten çocuk evlenecekmiş, o senden ayrılmaya karar vermiş, burda unutamayan sensin bu durumda omu seni eşinle görünce daha mutsuz olur yoksa sen onu karısıyla görüncemi

X