- 18 Şubat 2009
- 614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura Bakma Ama Senin Bir Şizofreni Hastası Olduğunu Düşünüyorum.. Sevdiğin İnsan Bunu Anlamış Demekki Senin Gibi Böyle Kumpascı Biriyle Evlenmek İstememiş..! Çok Tebrik Ediyorum İsabetli Karar Almış... Sana Gelince, Kendini Tam Olarak Nasıl Gördüğünü Merak Ettim Doğrusu.. Genelde Böyle Gereksiz Özgüven Patlaması (Sözde) Pek İyi Şeylere Yol Açmaz.. Kimsenin Hayatını Mahfetmeye Hakkın Yok..! Sizin Gibi Yapışkan Sakızlar Varken; Erkeklere Üzüldüm Bile..! O Biriyle Evlenme Kararı Aldıysa Mutlaka Duygusallık Vardır.. O Bişeyler Hissettiği Kadının Tenine Dokunacak Her Gece Unutma.... Sana Da İnattan Dolayı Evleneceğin Adam Kalacak Geçmiş Ola.....
ama evleneceği adamın ne suçu var onu kıskandırmak için o amcasını kullanacak bence biraz haince oldu
kızlar bence daha fazla bişeyler yazmayalım arkadaş çekip gitti galiba planlarını uygulasın hakkındada hayırlısı olsun diyorum...
Kusura Bakma Ama Senin Bir Şizofreni Hastası Olduğunu Düşünüyorum.. Sevdiğin İnsan Bunu Anlamış Demekki Senin Gibi Böyle Kumpascı Biriyle Evlenmek İstememiş..! Çok Tebrik Ediyorum İsabetli Karar Almış... Sana Gelince, Kendini Tam Olarak Nasıl Gördüğünü Merak Ettim Doğrusu.. Genelde Böyle Gereksiz Özgüven Patlaması (Sözde) Pek İyi Şeylere Yol Açmaz.. Kimsenin Hayatını Mahfetmeye Hakkın Yok..! Sizin Gibi Yapışkan Sakızlar Varken; Erkeklere Üzüldüm Bile..! O Biriyle Evlenme Kararı Aldıysa Mutlaka Duygusallık Vardır.. O Bişeyler Hissettiği Kadının Tenine Dokunacak Her Gece Unutma.... Sana Da İnattan Dolayı Evleneceğin Adam Kalacak Geçmiş Ola.....
madem amcasını aşık edicem diyecek kadar kendine güveniyorsun neden çocuğu elinden kaçırdın bu özgüveni elinde tutmak için kullansaydın... yoksa amca her önüne gelene aşık olan biri mi
"...şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik..
ölü taklidi yapalım belki gider.."
diyerek sözlük ahalisine selam çakmak isterim..:)