amcasıyla evlenicem.

yaptığın yorumlardan anladığım kadarıyla babaanesi sevgilinin alt dairesinde oturuyormuş amcası 3. katta

bu durumda babaannesi ile evlenmen en mantıklısı gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hem kendinin hem onun hemde amcasının başını yakacaksın:KK20:..hayal dünyanız çok geniş ne kadar kendinden eminsin :KK51:arkadaşım hayat dizi film değil ne saçmalıktır bu evlendiğinde seni kıskanacağını kahrolacağını nerden biliyorsun yazık gerçekten..seni sevseydi zaten senin yanında olurdu ..sen intikam almayı bırak da unutmaya çalış..HİÇKİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR HAYATTA bu sözü çok seviyorum ..ne gemiler batırdık bu yaşımıza kadar her aşık olduğumuzla evlenmedik herşey kısmet ama bunun üstesinden gelmek marifet sen sadece ona odaklanmış onu mutsuz edeceğim diyorsun ama mutsuz olan sen olmayasın :KK19:

Son düzenleme:
amcasıylaevlencem diyorsun ya oistemezse seni kendi kendine nekadarda hayeller kurup yaşıyorsun bacım amcası olmazsa kimi düşünüyorsun enişte dayı olmadı babasıyla aşk yaşa bak ozamn çokacı çeker:KK60::KK60::KK60:

Ya bir de sunu soylemeden gecemeyecegim. Madem amcasini kendine asik edeceginden bu kadar eminsin, guzelliginden baska bir ozelligin olmamasina ragmen (asik etmek icin sadece manken gibi olmandan bahsetmissin) bunun bu kadar etkili oldugunu dusunuyorsun. Madem o kadar kolaydi eski sevgilini elinde tutsaydin onu kendine asik etseydin ya??

Sorma zeboş'cum inan %30 u da bende olaydı şimdi NASA uzay üssünde falandım herhal ...:KK53:

Ben teklif bile ettiremedim konu sahibi işi amcaya kadar ilerletmiş:KK25: güzellikle olmuyomuş işte

Bakın ben :KK3::KK5:

Son düzenleme:
Diyelimki amcasını tavladın. Evlenme aşamasına geldin. Çocuk amcasına demez mi seninle olan geçmişini. Amcası yeğeni ile olan geçmişini kaldırdı diyelim ailesi ne der. Olaylar büyür olan yine sana olur birde adın kötü ye çıkar. Erkekler senden yararlanmak için sana yaklaşır.

Ben teklif bile ettiremedim konu sahibi işi amcaya kadar ilerletmiş:KK25:

konu sahibibin çizdiği yol yanlış amcasına değil çocugun babasına aşık ettirsin kendini bide babadan bir bebek yapsın bebeğiyle sevgilisi kardeş olur ozaman çok acı çeker eski sevgilisi manken gibi çocuguda olur haa :KK1::KK1::KK1::KK35:

özgüveninize bayıldım yalnız şöle bişey var manken gibi olmanız amcanın sizi beğeneceği anlamına gelmez ki

ah be manken gibi güzel arkadaşım. gerçekten de seni alan yaşamış yani. seni alan derken, yani görmediğin amcası alacak ya, amcaya bayram geldi :)
ama olmazsa ne olacak? o zaman sırada kim var? dede mi? bi git hayallerin için kitap filan yaz

Yanlis yoldasin bunu sana kac kisi söylemis zaten,
yazdiklarin o kadar anormal ki eksi sözlüge bile düsmüs konun.
Hayat hic bi zaman planladigimiz gibi gitmiyor,
sen söyle böyle yapicam, o bana asIk olcak, su acik cekicek, ici yanicak bla bla bla... yazmisin
Nerden biliyorsun ki bunlari?
Gelecekte bunlarin yasanacagindan nasil bu kadar emin olabilirsin?
Ya kendine cok güveniyorsun, yada hayata tozpembe bakip istedigim hersey olur diyorsun
Istedigin herseyi oldurabilecek kadar gücün olsaydi (ki hicbirimizin yok) su an sevgilinden ayri olmazdin degil mi?

Bu sacma sapan düsünceleri at kafandan, yoluna bak... bu sectigin yol degil ucurum...

Toplam 620 kullanıcı konuyu okuyor. (37 üye ve 583 ziyaretçi)

Bu senin başarın, tebrikler! :KK52:

ve ben onunla evlendikten sonra da aynı zamanda çok mutlu biri olucak. beni tanıyanlar bilenler ' ne kadar çok güzelsin hem de manken gibisin.. seni alan yaşadı.. ' gibi şeyler söylerler hep.. yani müstakbel kocam benimle evli olduğu için gurur duyucak hep.

manken gibi (!) olduğun için gurur mu duyar -ne alakaysa-, ruhsal bozukluklarından dolayı endişe mi duyar bilemedim :/

X