amcasıyla evlenicem.

kocam artık benim oğlum.
yeni evliliğimle birlikte eski kocam hem damadım hem oğlum oldu. o şimdi yeni kocamın kızıyla evli. ben de onun karısının babasıyla evliyim. hepbirlikte yaşıyoruz.
bana anne diyor. ona oğlum diyorum. artık onun kayınvalidesiyim. kocamın çocuğu torunum olucak. yeni karısı hem üvey kızım hem öz gelinim. seviyoruz birbirimizi.

ağzım açık okudum pes diyorummm:105::105::105:

kocam artık benim oğlum.
yeni evliliğimle birlikte eski kocam hem damadım hem oğlum oldu. o şimdi yeni kocamın kızıyla evli. ben de onun karısının babasıyla evliyim. hepbirlikte yaşıyoruz.
bana anne diyor. ona oğlum diyorum. artık onun kayınvalidesiyim. kocamın çocuğu torunum olucak. yeni karısı hem üvey kızım hem öz gelinim. seviyoruz birbirimizi.

bu yazdığınız gerçekmiiii???? ve bu durumu bilerekmi yapıldı bu evlilikler yani yeni kocanız damadının eski eşiniz olduğunu biliyormu

Son düzenleme:
amcası benimmm olacaaakk binecem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacııı :KK1::KK1:

Nefarkeder yorumunu okudugumdan beri, gülme krizine girdim. Ama bunu anlamak icin Sezercigi seyretmek lazim.
Cok güldüm ya, sende gül emi. Süper yorum.:KK52::KK52: binecem üstüne, vurucam kirbaci, vurucam kirbaci..:122:

ağzım açık okudum pes diyorummm:105::105::105:

şaka gibi... yaprak dökümü, lale devri, aşk-ı memnu, vs... ben bunlara tahammül edemez iken bu olayı çözemedim. durumu okurken 4 veya 5 defa okudum öle anladım... kocası damadı olmuş, kızı gelini falan..

senaryoya bak... Komiklik falan mı yaptığınızı sanıyorsunuz? burdaki cevapları okuyup kahkaha falan mı atıyorsunuz ?

çok türk filmi izlediniz heralde intikam için evlilikler orda olurdu benim bildiğim onlar genelde tek bölüm olur ama sizinki ömür boyu hayatınızı mahvedecek bişey aklınıza bunun gelmesi bile şaşırtıcı:KK53:

inanamıyorum ya böyle bir konu okuduuma... cevap veren arkadaşların çoğu hayatını mahetme felan demiş ya ben senden çok karşı tarafı yani amcayı düşündüm de yazık değil mi o adama. bi de demişsin evlenirsem asla kötü bişey yapmam diye insanlar kaç yıldan sonra eski aşklarını bulup eşlerini aldatıyor.. sen ki hırsları bu kadar güçlü bir bayan sürekli eski sevgilini görünce ondan uzak durmayı mı başaracağını sanıyorsun???? kurduğun bu hayat kendi mutluluğun için değil başkasının üzüntüsü, intikamı üzerine.. ben senden korktum valla.. bi de manken gibi olabilirsin ama amcası seni umarım beğenmez, ya da içini görür de senden koşarak uzaklaşır... çok şeytanca fikir bunlar yaaa...allah ıslah etsin ve senin gibilerden korusun bizleri

yazdıklarınız çok komik ve çocukça... eski sevgilinize inat yapıcam diye başka bir insanı maşa olarak kullanıyorsunuz. bence siz evlenmeden önce bir psikiyatriye uğrayın.. kendi hayatınızı ve başkalarının hayatını mahvetmeyin.

KKda okuduğum en dehşet konu bu :26:
sağlıklı düşünemediğiniz ortada..
bu forum her geçen gün ufkumu açıyo benim walla :KK53:

yaa amcası 34 yaşında diyosun 34 yaşında adam olgundur aklı başındadır birazda olsaa
söz nişan durumu olsa muhakkak ailesi seni araştıracaktırr ayrıca zaten eski sevgilin bu durumu anlatır
anlatmaması için hiçbir sebep yokk
sen dizilerdeki gibi susar acı çeker eşiyle mutsuz olurr diye hesaplıyosun ama hiçte böyle olmazz
zatenn amcası senle bikaç kez görüşünce çözer seni o yaşa gelmiş insann sandığın kadarda toy değildirr
banamı inanır eski sevgilinemi diyosunyaa inan ona inanırr
eski sevgilin mukakkak senle yaşadığı ilişkiyi bi şekilde ispatlarr
manken gibiyim diyosunda ne güzel kızlarr varr amcasıda her güzel kıza aşık olacak kadar saf olsaydı bu yaşa gelmezdi
seni beyenebilir veya ilgisini çekebilirsin ama bu onun sana gözü kapalı aşık olacağı anlamına gelmezz
evlilik falan olmaz boşuna ümitlenme çok üzgünsün ama dahada hayellere kapılıp yıkılma
gerçi olmaz ama olaki söz nişan olsa birde rezil olduğunla kalırsın ailene yazık
düşünsene ailen ne zor durumda kalırr üstelik senin hakkında kimse iyi düşünmeyeceği gibi ilerdeki hayatınıda olumsuz etkilerr
ilerde yeniden seveceksin geçmişteki hatan geleceğini etkilerr eşin sevgilin nişanlın öğrenirr ve bu hatan yeni ilişkinide bitirir
hiçkimse böyle şeyler yapan biriyle evlenmek istemezz
ayrıca intikam diyosunya sen neler olacağını kafanda belirlediğin için intikam alıcam ümidiyle rahatlıyosun oysakii hiçbişey senin planladığın gibi olmayacaktırr
bunca yorumu dikkate almıyosun bildiğini okuyosun ama allah ailenin yüüzne baksın ve rezillik çıkmadan bu konu kapansın

Tek birşey bir erkek için hayatından olmaya değmez.. Allah'ımdan bulsun de geç..Allah'a havale etmeyi hiç mi öğretmediler sana.Canının acıması elbet gececek.Bekle zamana bırak.Hey Allahım ya..

saçmalık kusura bakma!

hadi en basta zevkli geldi diyelim bu evlilik oyunun, e zamanla ne olcak? tüm bu içinizdeki nefret sönünce, kocanız aşık olmadıgınız insan oldugunu idrak edince? eski sevgilinizde evlenip sizi kıskandırmaya çalışınca?

insan sevmediğiyle bırak aynı yataga girmeyi, elele bile tutaşamaz yahu!!! bi çocuk yüzünden deger mi? olabildiğince uzaklaş o aileden!

X