Amcamın sonu...

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.195
14.947
498
Merhaba hanımlar, daha öncelerde bir konu açmıştım amcamın bekar bir kızla gezdiğinden şüpheleniyorum diye.
Ben ne yapıp ne ettim bu olayı bildiğimi hissettirdim amcama. Sonra daha da şüpheli davranışlar sergilemediler.
Amcam bu donemde de benim açıklarımı yakalamaya çalıştı tabi, once gittiğim mekanları falan soruşturdu etti, surekli alttan alttan tehtit etmeye çalıştı beni ama başaramadı. Bugün de herşeyin sonuna geldik. İyi mi yaptım ne yaptım bilmiyorum sizlere danışmak istedim.
İlk tehdidini akşama kadar gezdiğim bir gün yaptı, zannediyor ki ben gizli kapaklı işler çevirmişim bugün ne yaptın anlat dedi babamın yanında anlattım. Babam bu arada herşeyi bilir benim hakkımda, arkadaşlarımı falan. Neyse fos çıktı.
İkincisini bugün yaptı, bir cafeye gittim kahve falan içtik arkadaşla. Neyse check in'imden görmüş ve içkili bir mekan olduğunu görünce babamın yanında o mekanda neler içebilirim diye sordu bana. Bir de bu adam sözde Müslüman, içkiye karşı ama aldatmaya gelince ne ala. Tepemi attırdı tabi. Ben de kahve iç benim gibi dedim, güya babama benim içki içtiğimi söyleyerek tehdit edecek. Ki zaten ne alkol ne sigara kullanmıyorum. Ailemde de kullanan olmaz. Hani bu yüzden beni karalamaya çalışıyor.
Neyse ben dedim kahve var içki var herşey var git sen daha iyi bilirsin öyle yerleri diye. Ordan evden apar topar kaçtı gitti. Zannetti ki korkacağım, susacağım. Elimdeki tabağı fırlattım, susuyorum ama çok fena konuşacağım bir gün dedim. Babam bana alındı biraz neden tabağı fırlatıp kapıyı yüzüme kapatıyorsun diye. Ben de baba sana değil ona kızıyorum anlamıyor musun benle neden uğraşıyor sence dedim. Ağlamaktan anlatamadım ablam gitti anlattı herşeyi.
Babam yanıma geldi sonra, işte ben size güveniyorum ediyorum sen niye bana böyle davranıyorsun vs. Babama onla bir sorunum olmadığını sadece amcamın olaylarını bildiğim için beni tehdit ettiğini söyledim. Bilerek yapıyor görmüyor musun, geldi huzuru kaçırdı gitti dedim. Boşver sen onu ne halt yerse yesin karısı var bize ne dedi yakarsa kendi başını yakar dedi. Söyle o zaman benle uğraşmasın, kimseye gidip birşey diyeceğim yok zaten söylesem söylerdim dedim. Zaten amcam öyle bir insandır ki babam bile bişey diyemez ona anladım.
Lanet olsun böyle insanlara nefret ediyorum ondan.
Ama iyi yaptım, herkesi tehdit ederek yola getirdi bende başaramadı çünkü onun gibi değilim. Gizli saklı işler çevirdiğimi düşünerek girdi bir yola, ama fos..
Bir yandan tüm dünyanın yükü bende gibi, bir yandan da en rahat insan ben gibiyim.
Ne düşüneceğim bilemedim..

Benim ayni sekilde dayim vardı coluklu cocuklu adam bekar kizla geziyordu hemde dayim namazında niyazinda hic beklemezsin kiz başkasıyla evlendi cocugu oldu bunlar hala gorusmeye devam ediyordu bu arada dayim beni tehdit ediyor sevgilim var diye ne bicim insansin dedi bana ağzıma geleni saydim senin gibi 5 cocuk yapip elin kadinlariyla gezmiyorum bekarim ve sevgilim olması gayet normal bu namussuzluksa evlenip namusumu temizlerim senin sevgilin asil namussuz bi kocasiyla bi senle cocugu bile kimden Allah bilir arada senden başkalarının olmadığı ne malum dedim bi daha da bana bulasmadi 7 yil olucak o zamanlar sevgilim olan eşimle evleneli dayimla hala bayramdan bayrama meraba meraba o kadar

Amcaniz yengenizi aldatiyor mu?
Neden soylemiyorsun kadina?
Sen aldatilsan bilmek istemezmiydin?
Ben isterdim.

Ayy ne iyi yapmıssınız tebrikler sizi pıstıracağını sanmış ama kaçan o olmuş babanızla iletişiminizde iyi aranızda ne güzel

Kimsenin kimseyi salak yerine koymasına tahammül edemem. Bir şekilde karısına anlatılması gerekiyor aldattığı.

Ha anlatılmayacaksa, seni ailenle vuramayacağı zaten ortada. Kafaya takıp büyütülecek bir mevzu göremedim ben. Huzur kaçırmak için hamle yaparsa tekrar, verirsin ağzının payını gider.

Nefret ediyorum bunlardan, nasil insanlar anlayamiyorum. Basklaeini tehdit ederek aciklarini kapatiyorlar resmen ama bir yere kadar..

Amcaniz yengenizi aldatiyor mu?
Neden soylemiyorsun kadina?
Sen aldatilsan bilmek istemezmiydin?
Ben isterdim.
Kadin da biliyor belli. Herkesi tehdit etmis parasiyla puluyla resmen. Ayrilamaz da yengem zaten ben uzerime duseni yaptim emin degildim emin oldum sonra da ona belli ettim. Yengeme soylesem yalanlar, benim uzerime kalirdi hersey. Onlarin adi cikacagina benimkini cikarirlardi bu yuzden soyleyemedim. Hangi kadin tek basina kocasini tatile gonderir? Ne halt yediğini bilen kadin.. Kafalar basmiyor bu konuda cunku okumamis etmemisler..

Solemeden gecemeyecegim, babaniz cok tatliymis :) ve iyi yapmissiniz tebrik ederim susup kalmamissiniz.

Ayy ne iyi yapmıssınız tebrikler sizi pıstıracağını sanmış ama kaçan o olmuş babanızla iletişiminizde iyi aranızda ne güzel
Evet babam allaha sukur ben size guveniyorum sizden sorumluyum, birakin o naparsa yapsin karisi bilmiyo mu sanki dedi.

Evet ben eski konumda bunu savundum zaten, yengeme soylemeliyim kesinlikle dedim ama baktim ki hal ve hareketlerinden o da biliyor tahmin ediyor ama susuyor. Lanet olsun dedim ve madem o memnun birbirini bulmuslar dedim sustum. Alan razi veren razi ben konussam beni rezil edeceklerdi malesef..

Yengeye söylenirse arıza çıkacak madem, hiiiç yüz göz olmayın bence.
Yenge zaten o la la yani paf bulamiyorum, adam tek basina tatile gidiyor ses etmiyor, tek basina konserlere gidiyor ses etmiyor. Bildigi belli ama iste, ekonomik ozgurlugu yok gormemis, etmemis susuyor..

Solemeden gecemeyecegim, babaniz cok tatliymis :) ve iyi yapmissiniz tebrik ederim susup kalmamissiniz.
Evet babam cok iyidir, annem de o sekilde. Zaten tasinip gitmek istiyor beni birtek siz ilgilendirirsiniz diyor. Allaha sukurler olsun ki yanimizda..

Yapabileceğin bir şey yok bu durumda. Hiç takma amcanı falan kafana. Gerek yok.

Siz aldattığını duydunuz mu gördünüz mü
yani nasıl vardınız bu kanıya ?
oyle karisik seyler ki, yanyana fotograflari yok ama tatilde ayni yerdeler ne tesaduf ki. Yani amcamin anlattigi olaylarla kizin attigi tivitler olsun, gittigi yerler olsun ayni. Ama hicbirlikte fotograf yok. Yani biri gelse ispatla dese ispatlyamayiz. Araba kullanamiyorum ki takip edeyim falan yapamadim. Careyi de bildigimi hissettirmekle buldum ki ise yaradi aralari bozuldu geldi bu yuzden bana catti. Korkacagimi dusundu ama nafile, allaha sukur gizlim saklim yok babamdan annemden...

Amcanızın yakınında biri o zaman siz de tanıyorsunuz bayanı

Iyi yapmissin tehtitlere papuc birakmayarak..

Yengene soyle diyenlere katilmiyorum , sen soyleme bence hatta yengen biliyordur .
Ve ilk degildir bu yaptigi.

sizin bir açığınızı bulup çıkarmaya çalışan bu adama "amca" demeyi bıraktığınız anda içiniz rahat edecek, ondan bahsederken "o adam" deyin , yada sadece adıyla bahsedin, her yerde ve her zaman !

Amcanızın yakınında biri o zaman siz de tanıyorsunuz bayanı
Taniyorum, ve nefret ediyorum. Annesine belalar okuyan, öl de kurtulayim diyen bir kiz. Allahindan bulacak ne de olsa.. Hic ugrasamiycam onun gibi biriyle..

Iyi yapmissin tehtitlere papuc birakmayarak..

Yengene soyle diyenlere katilmiyorum , sen soyleme bence hatta yengen biliyordur .
Ve ilk degildir bu yaptigi.
Yengem bilir, hisseder eminim. Onceden bilmiyor diye dusunurdum ama eminim. Ve kizlari daha 4 yasinda belki de onun icin susuyor dedim.. Allaha havale o artik, insan yanındaki adamin ne haltlar yedigini bilir. Cunku cok sey var yani..

sizin bir açığınızı bulup çıkarmaya çalışan bu adama amca demeyi bıraktığınız anda içiniz rahat edecek, ondan bahsederken "o adam" deyin , yada sadece adıyla bahsedin, her yerde ve her zaman !
Artik demiyorum evet, tek dilegim bir an once buradan tasinip gitmek zaten.. Bir de babamin yuzunden agladigimi dusundu saka gibi. Babama diyor kizma falan diye zaten sonra cekti gitti cunku dusundugu gibi olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…