- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi tersimpistir
Ev ustune ev olmaz , bastan kabul etmemesi gerekirdi. Simdi evi terketse dahi ters tepebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işin doğrusunu söylemek gerekirse babası bu kızı zorla verdi bu akrabasına sözde hatır meselesi. kızın ailesi destek olmaz aksine evi terkeder ise öldürmekten beter ederler. kızda diyor ki zaten hatır için sevmediğim bir adamla evlendirildim,bari evim ayrı olsun Eşimle zaman geçirelim onu sevmeye calisayim.
aayrıca çalışma şansı hiç yok maalesef.
eşinin ayrı işi var maddi durum iyi sayılır.Ayy kendimi öldüreceğim diyor Vallah yapar da ne yapacağım ben.
ne yanii ayrı eve cıkılınca ana baba bırakılmıs mı oluyo esı tek erkek heralde illa da ayrı ev dıosa ceksın restını muhtemelen konusulmustur bunlar adam nışanlıyken falan dememıs mı ben aılemden ayrılmam dıye amcanın kızı da kabul etmıs sanırım sımdı pişman ceksın restını aılesı arkasındaysa muhtemelen kocası nasıl olsa bıyere gıdemez dıyordurHerkese selam.benim derdim yok çok şükür.Amcamın kızı ayrı eve çıkmak istiyor ama bir türlü kocasini ikna edemiyor,beni öldürsen de annemi babamı bırakmam diyormuş. Oda evi terkedeceğini söylüyor. sizce ne yapmalı?Onu nasıl yönlendirmeliyim. Cevaplarınız benim için çok önemli.Simdiden teşekkürler.
Ise yararmi kiBiraz acik acik yazmis gibi olcam ama napalim. Bi kere kararli dursun esnin karsisinda. Ayri eve cikana kadar asla birlikte olmasin esiyle. Bir taraftan da kayinvslidesi ayri eve cikmalarini istesin diye, yemekleri kotu yapsin, altini yaksin, surekli sakarlik bahanesiyle tabak canak kirsin renklilerle beyazlari bir yikasin butun beyazlar renkli renkli olsun oh ne guzel. Ama asla ailesine bunlari bilincli yaptigini belli etmesin. Bi sure sonra annesiister zaten ayri eve cikmalarini.
Yarar cok buyuk ihtimal. Bir de savurgan olsun. Akla gelebilecek diger kotu ozellikler de. Benim aklima baska bisey gelmiyor su an.Ise yararmi ki