amcam'ın kızı:-(

Bunu soran o kadar çok bayan var ki bu forumda hele şu bdv da
Ayrı ev olmadan evlenmeyecekti .:KK14:

O kendini zaten yönlendirmis bence dogru yolda. Ciksin gitsin. Adam sorumluluk alamayacaksa yeni bir ailenin duzenini kuramayacaksa evlenmeyip annesinin dizinde uyusaymis. Madem evlendi annesinin eteginden ayrilma vakti oldugunu ogrenmeli. Dedigi gibi ceksin gitsin. Boyle yurumez cunku. Ya dank edip adam yeni eve cikmaya tamam diyecek ya da ayrılırlar cunku boyle evcilik gibi evlilik olmaz.

Benim babam da annemi 2 yıl oturucaz diye kandırmış. Annem görümce ve kv ile tam 15 sene yaşadı yani ben 14 yaşımdayken ayrı eve çıktık. Toplam 6 kişiydk. Ev küçücüktü saf annem ağzını bile açıp babama hani 2 seneydi diyememiş. Ben çok bunalmaya başlamıştım kalabalıktan. En sonunda babam çıldırdı yetti be diyip çıktık. ayrılırken evden babanemle annem birbirlerine sarılıp ağladılar ayıramadık kaç saat. He bu arada 2 sokak öteye taşındığımız için her gün babanemdeydik yine annem yüzünden. okuldan ne zaman gelsem kapı duvar. Babaneme bi gidiyorum annem orda. Anneme niye gidiyosun devamlı dediğimde söylediği şey

benim gençliğim gitmiş kocakarıların yanında artık ben de kocakarı keyif alıyorum :)

Amca kızı da hala gençken çözsün bu meseleyi. Evden ayrılmama sebepleri maddi mi acaba. Kocasının babasından ayrı işi var mı? Ya da başka kardeşler? İş ayrı değilse çok zor. Ama daha büyük eve dublekse çıkmayı teklif edebilir. Ya da altlı üstlü oturmayı. Çocuk olunca iyi de zorlaşıyor bu işler. Çocuğun her şeyine dede karışıyor bi kere. İğrenç bi şey.

işin doğrusunu söylemek gerekirse babası bu kızı zorla verdi bu akrabasına sözde hatır meselesi. kızın ailesi destek olmaz aksine evi terkeder ise öldürmekten beter ederler. kızda diyor ki zaten hatır için sevmediğim bir adamla evlendirildim,bari evim ayrı olsun Eşimle zaman geçirelim onu sevmeye calisayim.

Eğitim durumu nasıl peki? Çalışma şansı var mı? Bu hayatta kendisini en çok sevmesi gereken insanlar onu zorla evlendirmişken, eşine söz geçirmesi konusunda nasıl bir taktik verilebilir bilmiyorum. Ancak çalışıyorsa belki her şeyden uzaklaşabilir ama bunun için de çok büyük cesaret ister. Eşinin maddi durumu nasıl?

eşinin ayrı işi var maddi durum iyi sayılır.Ayy kendimi öldüreceğim diyor Vallah yapar da ne yapacağım ben.

Evlenmeden önce keşke bu konuyu konuşup halletselermiş....
Malesef bir kere yerleşince çıkmak daha da zorlaşıyor..
Allah yardımcısı olsun inşallah uzlaşırlar.

aayrıca çalışma şansı hiç yok maalesef.

Öncelikle benim size tavsiyem ilk mesajınızı "Düzenle" kısmına tıklayarak düzenleyin. Oraya amcanızın kızının eğitim durumu ve çalışamama gibi bilgilerini sevmediği bir adamla zorla erken yaşta evlendirildiğini yazın. İnsanlar da ona göre yorum yapsın. Çünkü bu şekilde çok havada kalıyor.

Bir de birinden alıntı yapmak isterseniz. Kişinin yazdığının altında "Cevapla" kısmına tıklarsanız, alıntı yaptığınız kişiye bildirim gidiyor. Bu şekilde konu takibi daha kolay olur.

Herkese selam.benim derdim yok çok şükür.Amcamın kızı ayrı eve çıkmak istiyor ama bir türlü kocasini ikna edemiyor,beni öldürsen de annemi babamı bırakmam diyormuş. Oda evi terkedeceğini söylüyor. sizce ne yapmalı?Onu nasıl yönlendirmeliyim. Cevaplarınız benim için çok önemli.Simdiden teşekkürler.
ne yanii ayrı eve cıkılınca ana baba bırakılmıs mı oluyo esı tek erkek heralde illa da ayrı ev dıosa ceksın restını muhtemelen konusulmustur bunlar adam nışanlıyken falan dememıs mı ben aılemden ayrılmam dıye amcanın kızı da kabul etmıs sanırım sımdı pişman ceksın restını aılesı arkasındaysa muhtemelen kocası nasıl olsa bıyere gıdemez dıyordur

Biraz acik acik yazmis gibi olcam ama napalim. Bi kere kararli dursun esnin karsisinda. Ayri eve cikana kadar asla birlikte olmasin esiyle. Bir taraftan da kayinvslidesi ayri eve cikmalarini istesin diye, yemekleri kotu yapsin, altini yaksin, surekli sakarlik bahanesiyle tabak canak kirsin renklilerle beyazlari bir yikasin butun beyazlar renkli renkli olsun oh ne guzel. Ama asla ailesine bunlari bilincli yaptigini belli etmesin. Bi sure sonra annesiister zaten ayri eve cikmalarini.

Biraz acik acik yazmis gibi olcam ama napalim. Bi kere kararli dursun esnin karsisinda. Ayri eve cikana kadar asla birlikte olmasin esiyle. Bir taraftan da kayinvslidesi ayri eve cikmalarini istesin diye, yemekleri kotu yapsin, altini yaksin, surekli sakarlik bahanesiyle tabak canak kirsin renklilerle beyazlari bir yikasin butun beyazlar renkli renkli olsun oh ne guzel. Ama asla ailesine bunlari bilincli yaptigini belli etmesin. Bi sure sonra annesiister zaten ayri eve cikmalarini.
Ise yararmi ki

kayınvalide ve kayınpeder ile aynı evde yaşamanın düşüncesi bile iğrenç geliyor bana.iyi insanlar olsalar da, iyi geçinsek de yaşamak istemem ben.karı-kocanın ayrı evi olmalı, o zaman evlilikleri de daha huzurlu ve daha düzenli olur.aldatma gibi konular olmadığı sürece ayrılma ya da boşanma taraftarı değilim ama ben olsam evi terkederdim.terkederse başının belaya gireceğini söylüyorsunuz ama böyle de yaşanmaz.bilemedim ki ne diyeyim.

amcanızın kızı evlenirken kocasının ailesiylemi evlenmiş,tabiiki ayrı eve çıkma isteğinde haklı.baştan niye konuşmamışlar da evlendikten sonra evden ayrılmak istiyor onu da anlamış değilim,evlenmeden önce zaten beraber yaşamayı kabul etmeyecekti.:KK12:

eğer eşinin ailesiyle sorunlar yaşıyorsa ki mutlaka yaşıyordur,eşine resti çeksin ama evlenmeden önce bunu kabul ettiyse işi zor.

Back