ilk once basın sagolsun...bence hiç uzlme amcan ve yengenın bu davranısına sen fazlasıyle ıyı davranmıssın zaten onlar senın mutlu zamanında bıle yanında degıllermıs baksana...yengende senı suclayacagına kendısını suclasın cocugunun yanında kalmak senden once ona duserdı hiç takma kafana kendı aılenı kurmussun z-sen zaten ona sarıl baskası hıç umrunda olmasın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amcam ve yengem
- Konu Sahibi leylam123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evladına bile merhamet etmeyen ,hastane köşesinde yalnız bırakanlardan sen insanlık mı bekliyorsun canım?tabiki sen suçlu değilsin kuzeninin yanında kalmak annesinin görevi mi senin mi..bir de nasıl bunu utanmadan teklif edebiliyorlar ya ne kadar ayıp çok üzüldüm o vefat eden kuzenin için.amcan ve yengen belliki kendi öz evlatlarını bile sevmemişler seni de kullanmışlar artık ihtiyaçları kalmamış ve sırt çevirmişler sadece işleri düşünce aramışlar böyle insanlar için üzülmeye değmez.ben olsam selam bile vermem artık
Canım kendini hiç üzme çok çok haklısın ben senin hatanı göremedım. Çok afedersin ama bu nasıl bir zihniyet? Gece kondu gb ev arabamla gelemem al iştee! Etme bulma DÜNYASI bak. Çoçuğunun ölümüyle RABBİM sınamış. Çok üzüldüm mekanı cennet olsun.
Artık senin bir ailen var nasılsa hıc uzulme eşin var çoçuğun var aklını cok fazla yorma takılı kalma bu kadar. RABBİM yüzünü her daim güldürsün inşallah.
Artık senin bir ailen var nasılsa hıc uzulme eşin var çoçuğun var aklını cok fazla yorma takılı kalma bu kadar. RABBİM yüzünü her daim güldürsün inşallah.
evet zaten artik aklimi yormuyorum yasadiklarimla bi cocugum var ve hayat onunla guzel sizlerin dusuncesini almak istedim bu olayla ilgili iyiki varsiniz
Rica ederiz
öncelikle basın sagolsun sen aslında amcana ve kuzenlerine olan sevgınden degıl kendını mecbur hıs ettıgınden yapmıssın ha sevmıyorsun demıyorum ama kusmesınler dıye mahcubıyetınden yapmıssın yengenler acılarını hafıfletmek ıcın sucluyorlar senı sen ıcını rahat tut yoksa onlarda cok ıyı bılıyorlarkı sende cocugunu bırakıp gıdemezdın burda suclu yo gülüm allahın emrı ölüm bırak senın orda bulunmanı doktor sabaha kadarda basında beklese onun yasama saatı allahın katında ozamandı muhattabı kesmek ıstıyorum dıyorsun haklısın kemek ıstıyorsun ama bunu yapamayacagınıda bılıyorsun ...ne olursa olsun aklın onlarda olacak.AMA ARTIK ARAYA BI SINIR KOYMA VAKTI GELMIS ARTIK BIR AILEN VAR KENDINI UZME sımdı kalk oglusunu op ve esının yanına uzan ve uyumana bak bı kac saat sonra kalkar bebegın annesının enerjık ve guler yuzle ona sarılmasını bekler ıyı geceler...
BASINIZ SAGOLSUN ALLAH GERIDE KALANLARA SABIR VE SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH...AMIN
kendini suclamana gerek yok takdir-i ilahi canim hepimizin gidecegi yer orasi seni suclamalarida cok yanlis madem o kadar zenginler yanina ozel hemsire yada bir bakici koysalardi madem annesi kalmamis,senin ne gunahin var annesi once kendisini suclasin kendi evladinin yaninda kalmamis sen kalmadin die kendi vicdanini rahatlatmaya calisiyor herhalde...
kendini suclamana gerek yok takdir-i ilahi canim hepimizin gidecegi yer orasi seni suclamalarida cok yanlis madem o kadar zenginler yanina ozel hemsire yada bir bakici koysalardi madem annesi kalmamis,senin ne gunahin var annesi once kendisini suclasin kendi evladinin yaninda kalmamis sen kalmadin die kendi vicdanini rahatlatmaya calisiyor herhalde...
BASINIZ SAGOLSUN ALLAH GERIDE KALANLARA SABIR VE SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH...AMIN