Kontakt Lens Amazon ile sofistik tamamen aynı doku mu?amazon yeşil kullanan var mı?

teşekkür ederim sedefcim yanlız benim fotolarda lensleri fotodaki gibi değil böyle biraz daha koyu olarak düşün resimler biraz daha açık gösteriyo benimkilerde en azından diğerlerini bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada alırken sen yinede hepsini dene bence direk yeşilini alma derim opuyorumnanaktan

yakamoz ben göremedim canımm bidaha koyarmısn ?
ya ben denemiştim amazonu bende hiç belli olmadı gözlerim koyu kahve
acaba yanlıs bi lens mi denedim
fisfisfis

Canım b l nin green amzon u var (amazon yeşili) acaba onumu verdiler ki sana yalnışlıkla bu lensin rengi baya açık çünkü canım ...

Son düzenleme:
yakamozcum bende böyle olmadı canım galiba yanlıs denedim
herkeste görünüyor bende neden olmasınki
CADIARZU

quartzoya da benziyor aslında rengiCADIARZU

Quartzo çok açık ya kullanılacak gibi değil fotoğraflardaki rengi benziyor biraz ama takınca çok farklı birbirinden quartzo grimsi açık soluk bi yeşil amazon açık yeşil bende böyle durdu ama gözden göze farkeder tabi ...

amazon yeşili bende merak ediyorum ya benimde gözlerim koyu kahve nasıl duru acaba kızlar

amazon yesılını kullanan arkadasım cok memnun ve herkes kendı gozu sanıyor gercekten dogal duruyor .

Amazon Hazel lenslerim. ama ben de gri gibi görünüyor nedense. gözlerim koyu kahve. bi kaç gündür kullanıyorum fakat sağ gözümdeki kayıyor neden olablir fisfisfis

Eklentiler

• $1.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 215
yihuuu sonunda amazon hazel kullanan biri daha hihoyyyt bendede aynı böyle duruyo en sevdiğim lenslerim

peki amazonun koyu yeşili mi açık yeşili mi? bi arkadaşım sanırım koyu yeşil almıştı çok doğal duruyodu tam bi yeşildi.çok koyu da değil açık da değil.

arkadaşlar ben her iki rengini de kullandım green oldukça açık bir renk, grimsi duran çok açık yeşil, gözde duruşu doğal ama çok uzaktan bile rengi belli oluyor; lagoon green ise koyu bi yeşil ördek başı yeşil renginde (duydunuzmu bilmem ama bizde öyle derler:)) ama inanılmaz doğal siz söylemediğiniz sürece hiçkimse anlayamaz birde amazon lensler takıldığında öyle ölü balık gibi mat mat pörtlek falan durmuyor tavsiye ederim( bu arada gözlerim koyu kahve siyaha yakın)

bende kullanıyorum gayet memnunum çok doğal duruyor ama lensin duruşu birazda göz ve kirpiğe bağlı göz şekliniz çok güzelse ve kirpiklerinizde güzelse her lens yakışır diye düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…