Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buradan alışveriş yapanlar var mı? uygun fiyatlıları nasıl buluyorsunuz. Giyim konusunda özellikle. Sanki bana TR deki fiyatlarla hemen aynıymış gibi geliyor.
Giyim almadım hiç, kitap dvd ve cd aalıyorum genelde. Fiyatlar uygun, bir de bulamadığım şeyleri bulabilşyorum diye tercih ediyorum. Sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Giyim almadım hiç, kitap dvd ve cd aalıyorum genelde. Fiyatlar uygun, bir de bulamadığım şeyleri bulabilşyorum diye tercih ediyorum. Sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Öncelikle amazondan alışverişle alakalı birkaç şey söyleyeyim.
Amazondan ürün aldıktan sonra ürünün gümrükten geçmeme sorunu olmaz. Amazondan gönderilen her ürün gümrükten geçer ve kapınıza kadar gelir. Aldığınız ürünler toplamı 100 altıysa amazona sadece kargo parası ödersiniz vergi ödemezseniz fakat 100 dolardan fazlaysa kargo parasının yanında gümrük vergisi de ödersiniz. Ödeceğiniz toplam vergi ve kargo bedelini ürünü almadan bir önceki sayfaya gelince görürsünüz. Bunu görebilmek için önceden kart bilgilerinizi girmiş olmalısınız.
Ayrıca amazondaki her ürün trye gönderilmez