Kontakt Lens Amazon Colors'ın hangi rengini önerirsiniz?

Dün amazon green rengini aldım ama takmamla optiğe geri götürmem bir oldu çünkü lensin teki inanılmaz battı gözüm lensi dışarı attı o derece yani.optik firmaya geri gönderdi bugün.bakalım ne zaman geri gelecek.takamadan geri gitti lensler :KK43:

cnm gözlerım koyu kahve..ama kardeşimde kullanıor onunkı açık kahve onda daha guzel duruyor ..ben memnunum başka marka düşünmem herkes doğal buluyor tavsıye ederım...bende mavisi nasıl duruyor dıye merak edıyorum resım olanlar ekleyebılırmı

cnm gözlerım koyu kahve..ama kardeşimde kullanıor onunkı açık kahve onda daha guzel duruyor ..ben memnunum başka marka düşünmem herkes doğal buluyor tavsıye ederım...bende mavisi nasıl duruyor dıye merak edıyorum resım olanlar ekleyebılırmı

tesekkurler sedacım benımamazon greenlerım dun geldı taltım guzel oldu.tabı yakından bıraz tuhaf oluyo ne de olsa lens.amazonarın pupil boslugu bıraz genıs galıba bıraz ordan kaybedıyor ama sonucta renk cok guzel

amazon hazel kullanan var mı kızlar? kampanyası var da burda, yanında eşek kadar lens solusyonuyla birlikte 50 lira :KK52:

bende bugün amazon lagoon greenleri sipariş ettim yarın bi sorun çıkmazsa elimde olucaklar ama burda hiç kullanan arkadaşlara rastlamadım acaba kötü mü duruyo diyede bi endişeye düştüm kullananlar ya da bilenler varsa cevap yazabilirler mi ? bu arada gözüm açık kahverengi şimdiden teşekkürleerr

kızlar bunlarda benim amazonlarım kendi gözüm orta kahve umarım sizede fikir olur amazon gri :KK16:
$554428_3847274614126_1332293160_n.jpg

arkadaşlar koyu kahve-siyah gözleri olup da amazon yeşil kullanan varsa foto koyabilir mi yada fikirleri nelerdir yazabilir mi
LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

ARAKADAŞlarrrrrrrr koyu kahve- siyah gözde kimse Amazon yeşil kullanmadı mı lütfeeen? internette hep waicon basic color resimleri var amazonla aynı olduğu söyleniyor ama waicon basiclerle ilgili yorumlar yabancı sitelerde falan olumluyken amazonla ilgili forumda çok yapay olduğu söylenmiş
kullanna varsa foto koyabilir mi???

amazon colours lagoon green aldım ben bugün elime ulaştı fotoğraf koyuyorum şimdi ama beklediğim gibi durmadı çok yapay lagoon green in koyu olduğunu söyleyenler vardı alakası yok çok çiğ bir renk bu:KK43: hele flashla iğrenç durdu

bunlar da fotoğraflar kendi göz rengim koyu kahve

Eklentiler

• $DSC_0052a.jpg
    $DSC_0052a.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 1.318
  • $DSC_0054a.jpg
    $DSC_0054a.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 711
  • $DSC_0055a.jpg
    $DSC_0055a.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 671
teşekkür ederimm:) kaç günde koyulaştırır ne kadar beklemem gerekir ki acaba bir fikrin var mı

Tanita tikaram yeşil lenslerim vardı uzun süredir kullanmamıştım opti free solüsyonda beklemişti hakikaten koyulaştırmış şu an takınca belli olmuyor gözümde şeffaf lens takmışım gibi :KK43:

amazon colours lagoon green aldım ben bugün elime ulaştı fotoğraf koyuyorum şimdi ama beklediğim gibi durmadı çok yapay lagoon green in koyu olduğunu söyleyenler vardı alakası yok çok çiğ bir renk bu:KK43: hele flashla iğrenç durdu

canım nerden aldığını söyleyebilir misin lensleri.yaklaşık 1 senedir amazon colours lagoon green kullanıyorum ama şu an türkiye tedarikinde sorun olduğu için 2 aydır deli gibi heryerde arıyorum ama bulamadım :KK43: nerden aldın

X