Kontakt Lens Amazon Colors'ın hangi rengini önerirsiniz?

Kızlar dayanamadım ve bugün amazon green siparişi verdim :KK66: elime geçer geçmez foto çekip buraya atarım :nazar:

Amazon colors greenlerim dün elime geçti. realde de böyle duruyor. rengine bittim. benim için tek eksi yönü pupili dar olduğu için hafif bombeli durması ama hayatımda kullandığım en rahat lens bunlar.

Eklentiler

• $100_1207.JPG
    $100_1207.JPG
    104,6 KB · Görüntüleme: 671
Amazon colors greenlerim dün elime geçti. realde de böyle duruyor. rengine bittim. benim için tek eksi yönü pupili dar olduğu için hafif bombeli durması ama hayatımda kullandığım en rahat lens bunlar.

hoş durmuş ama soloticanın yanında pek de doğal değil :)

soloticayla kıyaslanınca gerçekten de hiç doğal değil canım :KK43: ama B&L la kıyaslayınca bi harikalar :KK34: kısaca Amazon Colors; solotica kullananların uzak durması gereken, aylık kullanan arkadaşlarınsa hiç düşünmeden alabileceği bi lens :KK34:

içi simli gibi durmuş.ben bir kızda gördüm çok begenip sormuştum nedir diye .göz çapı solotika ya uymayanlar için düşünüleceke bir lens bence güle güle kullan bende almayı düşünüyorum ne kadara nerden aldın canım?

içi simli gibi durmuş.ben bir kızda gördüm çok begenip sormuştum nedir diye .göz çapı solotika ya uymayanlar için düşünüleceke bir lens bence güle güle kullan bende almayı düşünüyorum ne kadara nerden aldın canım?

sağol canım ama soloticayala kıyaslayınca ben pek sevmedim :KK43: 55 e aldım netten.

elbette canım solotica başka.ama yakışanada yakışıyor doğrusu:KK3:güle güle kullan.

Selam kızlar en doğal duran marka soloticamı? lens almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilemedim? daha önce B&L almıştım çok kötülerdi. mavi duran doğal bir renk arıyorum. bana yardımcı olurmusunuz:KK3::KK3::KK3::KK5::KK5::KK9: cavap verirseniz çok sevinirim:KK8:

eğer amazon alacağım diyorsan şayet ben skyblue kullanıyorum..çok hoş bir rengi var,hatta ekledim fotolarıda var forumda:KK34:

amazonu bı ara bende dusundıum pupılı dar oldugu ıcın sırf ama solatıcanın daha dogal oldugu savunuluyor bende onu denemek ısıtoyrum .ama sanırım solatıcanın da sadece n.c serısındekı renklerının pupılı darms dıgerlerının pupılı raınbovla aynıyms.n.c serısınden olusan renklerde bıraz ıddıalı gıbı kafam karstı .

amazon almayı düşünenlere tavsiyem aqua dır gerçekten çok hoş bir renk açık renk gözdede koyu renk gözdede harika duruyorlar

kızlar gözlerım kahverengii önce freshlook düşündm ama amazon daha doğalmıs diye duydum mavi yonları istiyorum aqua mı blue mu yoksa sky blue mu karar veremedm lutfen fikir veriinn foto olanlar yukleyebilir mi lutfeeenn:KK54:

ben amazon grey kullandım bayağı da memnun kaldım ama şimdi amazon lagoon green denemek istiyorum. Ne dersiniz ? kullanan varsa fotoğraf yükleyebilirmi acaba ?

Amazon Blue kullandım. Çok doğal ve güzel duran bir lens, benim gözlerim bal rengi bende gri gibi durdu, hatta eski lenslerimden sonra buna geçtim herkes bunu kendi gözüm sanmıştı, optikçi bile kendi gözün bu mu diye sordu düşünün :)
Bu lensi sürekli kullanmak isterdim ama öğrenciye 1 aylık 45 tl çok fazla malesef:KK31:
Bu da fotoğraf, bulanık ve birazda koyu durmuş bu kadar koyu durmuyor normalde:

Son düzenleme:
Amazon Blue kullandım. Çok doğal ve güzel duran bir lens, benim gözlerim bal rengi bende gri gibi durdu, hatta eski lenslerimden sonra buna geçtim herkes bunu kendi gözüm sanmıştı, optikçi bile kendi gözün bu mu diye sordu düşünün :)
Bu lensi sürekli kullanmak isterdim ama öğrenciye 1 aylık 45 tl çok fazla malesef:KK31:
Bu da fotoğraf, bulanık ve birazda koyu durmuş bu kadar koyu durmuyor normalde:
3 aylık diye biliyordum birde 45 değil 50m -60 arası değişiyor:)

X