Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amazon colors greenlerim dün elime geçti. realde de böyle duruyor. rengine bittim. benim için tek eksi yönü pupili dar olduğu için hafif bombeli durması ama hayatımda kullandığım en rahat lens bunlar.
içi simli gibi durmuş.ben bir kızda gördüm çok begenip sormuştum nedir diye .göz çapı solotika ya uymayanlar için düşünüleceke bir lens bence güle güle kullan bende almayı düşünüyorum ne kadara nerden aldın canım?
elbette canım solotica başka.ama yakışanada yakışıyor doğrusugüle güle kullan.
amazon almayı düşünenlere tavsiyem aqua dır gerçekten çok hoş bir renk açık renk gözdede koyu renk gözdede harika duruyorlar
ben amazon grey kullandım bayağı da memnun kaldım ama şimdi amazon lagoon green denemek istiyorum. Ne dersiniz ? kullanan varsa fotoğraf yükleyebilirmi acaba ?
3 aylık diye biliyordum birde 45 değil 50m -60 arası değişiyor:)Amazon Blue kullandım. Çok doğal ve güzel duran bir lens, benim gözlerim bal rengi bende gri gibi durdu, hatta eski lenslerimden sonra buna geçtim herkes bunu kendi gözüm sanmıştı, optikçi bile kendi gözün bu mu diye sordu düşünün :)
Bu lensi sürekli kullanmak isterdim ama öğrenciye 1 aylık 45 tl çok fazla malesef
Bu da fotoğraf, bulanık ve birazda koyu durmuş bu kadar koyu durmuyor normalde: