Kontakt Lens Amazon Colors'ın hangi rengini önerirsiniz?

Hatich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
434
0
Kızlar sophistic lens almak istiyorum ama önce aylık versiyonu olan Amazon Colors ı deniyeyim diyorum :KK34: Fakat rengine karar veremedim :KK14: Bu lensi kullanan yada deniyenler yardımcı olursa çok mutlu olurum :nazar: Kendi göz rengimi de ekliyorum. bu arada saçlarım açık kestane ve beyaz tenliyim

Yeşilini tavsiye ediyorlar genelde ama ben sadece "Hazel" olanını kullanmıştım. Şimdiye dek gördüğüm fotoğraflarda da yeşil çok hoş duruyordu. Ben gri göz hastası bir insan olarak gri derim tabiki ama o da zombi gibi oluyor diyenler var... Yeşil diyorum ben...

Cevap için teşekkürler canım :KK34: griyi ben de çok seviyorum ama gerçekten zombi gibi duruyor diyorlar :KK43: yeşil benim de aklımda. 1 kaç foto gördüm, süperdi. şuan için number one ım yeşil :KK16:

cnm bende amazon almayı düşündüm biara :KK1: paso fikir değiştiriyorum :KK1: yeşili çok güzel duruyor. bide mavisi. sana mavide yakışıyor bi bak istersen :21::21:

cnm bende amazon almayı düşündüm biara :KK1: paso fikir değiştiriyorum :KK1: yeşili çok güzel duruyor. bide mavisi. sana mavide yakışıyor bi bak istersen :21::21:

Teşekkürler canım :KK71: maviden vazgeçilmez zaten :KK34: en çok blue, sky blue ve green arasında kaldım ben. şöyle net bi amazon fotosu da bulamadım bu renklerde. bi Burcu nun albümünde sky blue fotosu vardı ki o da çok hoştu :nazar: :nazar: :nazar:

Forumlarda bulmuştum bu fotoğrafları... Mavi ve gri. Normalde damarlarının bu kadar belirgin duracağını sanmıyorum, bu fotoğraflar oldukça ışıklı bir ortamda çekilmiş, sanırım ondan böyle gözüküyorlar.

Eklentiler

• $amazon mavi.jpg
    $amazon mavi.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 4.806
  • $amazon grey.jpg
    $amazon grey.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 7.066
Forumlarda bulmuştum bu fotoğrafları... Mavi ve gri. Normalde damarlarının bu kadar belirgin duracağını sanmıyorum, bu fotoğraflar oldukça ışıklı bir ortamda çekilmiş, sanırım ondan böyle gözüküyorlar.

Çok teşekkürler canım :KK71: ya grisini sevmedim :KK14: mavi gerçekten çok canlıymış :KK50: onu da eledim. geriye sky blue ile yeşil kaldı :nazar: koyu kahve gözde amazon green fotosu bulsam o renk hakkında da soru işaretlerim kalkıcak. Burcu nun da gözleri koyu kahve ve onda sky blue cidden çok hoş duruyor :KK16: ama bende nc grafite var zaten.

Bunlar da şimdi yabancı bir forumdan bulduklarım. Waicon Basic (Amazon) yeşil...

Eklentiler

• $cimg1003z.jpg
    $cimg1003z.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 5.888
  • $dscn1833w.jpg
    $dscn1833w.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 3.876
Bir de bunları buldum. Kullanan kişinin gerçek göz rengi orta kahveye yakın bir renk, senin göz rengine benziyor.

Eklentiler

• $img4272e.jpg
    $img4272e.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 3.530
  • $img4280u.jpg
    $img4280u.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 5.663
Bunlar da şimdi yabancı bir forumdan bulduklarım. Waicon Basic (Amazon) yeşil...

Morrison bi tanesin canım :nazar: vakit ayırdığın için çok teşekkürler :KK70: yeşil almak şart oldu artık :KK34: bayıldım bunlara :KK16: amazonlar yurtdışında waicon adıyla mı satılıyor?

Rica ederim canım =)) Evet Waicon Trikolor adı ile piyasaya sürülmüş yurtdışında. Waicon Annuals olanlar yıllık lensler ve çap seçeneği var. Türkiye'deki Sofistik markası bu waicon annuals'ın aynısı fakat nedense çap seçeneği koyulmamış Sofistik'e... Waicon Basic ise üç aylık kullan at lensler ve çap seçeneği yok. Amazon colors ile aynı...

hatich ben amazon sky blue denemiştim ,çok rahattı ve fena değildi de ama koyu olmuştu bende:KK43:
kardeşim kullanıyor ve çok hoş duruyor doğalda gayet duruşu onda..
kardeşimin gözleri koyu kahve,onda harika oluyorlar sky blue'lar, mavi ama car değil-,
çok soft bir mavilik oluyor ..

bendeki duruşu ise bu -siyah gözde;

lensler.jpg

Son düzenleme:
hatich ben amazon sky blue denemiştim ,çok rahattı ve fena değildi de ama koyu olmuştu bende:KK43:
kardeşim kullanıyor ve çok hoş duruyor doğalda gayet duruşu onda..
kardeşimin gözleri koyu kahve,onda harika oluyorlar sky blue'lar, mavi ama car değil-,
çok soft bir mavilik oluyor ..

bendeki duruşu ise bu -siyah gözde;

lensler.jpg

Teşekkürler canım :KK70: sky blue rengini sende görmüş ve bitmiştim :KK34: bu rengi araştırma sebebimsin. bu renkle ilgili tereddütüm bende nc grafite olması. yani birbirine çok yakın renkler gibime geliyor. sen ne dersin?

cnm yabancı siteden buldum bu resmi. açık yeşil olan renkmiş. fena değil sanki :44::44:

Eklentiler

• $IMG_0542.jpg
    $IMG_0542.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 1.079
cnm yabancı siteden buldum bu resmi. açık yeşil olan renkmiş. fena değil sanki :44::44:

teşekkürler canım. green diye geçen sanırım bu. bide Lagoon Green varmış ama o çok koyu diyorlar. belli olmuyormuş. sanırım green denicem :KK16:

Teşekkürler canım :KK70: sky blue rengini sende görmüş ve bitmiştim :KK34: bu rengi araştırma sebebimsin. bu renkle ilgili tereddütüm bende nc grafite olması. yani birbirine çok yakın renkler gibime geliyor. sen ne dersin?
bende koyu oldular ,aama kız kardeşimde ki duruşunun grafite ile alakası yoktu,buz mavisi gibiydi ama keskin bir renkte olmadı..şöyle anlatayım kız kardeşimde cor garfiteden daha açık mavi oldu ve solotıca kadar olmasa da doğala yakındı en azından 1 metereden görünüm o idi..

teşekkürler canım. green diye geçen sanırım bu. bide Lagoon Green varmış ama o çok koyu diyorlar. belli olmuyormuş. sanırım green denicem :KK16:

dene cnm. bende almak istiyorum amazon. sende bi görüyüm yeşili olmadı bende alıcam. :21:

X