- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
Site için teşekkürler iyi gecelerFree Compatibility Synastry Report – No Birth Times is a great Buna bakın mutlaka. Aşırı doğru.
Ben de yatıyorum kızlar bayilicam yoksa. Geberiyordum uykudan ama sohbetiniz çok tatlı geldi gidemedimyarın daha erken saatte spora hazır bir halde geleyim bari:) öpüyorum hepinizi, merhaba Allah rahatlık versin iyi geceler
Ayyy inanılmaz ya şoktayım ben şu an, bu kadar doğru çıkacağını beklemiyordum. Çok etkilendiğim başka şeyler de yazıyor. Biraz kendime gelmem lazımFree Compatibility Synastry Report – No Birth Times is a great Buna bakın mutlaka. Aşırı doğru.
Ben de yatıyorum kızlar bayilicam yoksa. Geberiyordum uykudan ama sohbetiniz çok tatlı geldi gidemedimyarın daha erken saatte spora hazır bir halde geleyim bari:) öpüyorum hepinizi, Allah rahatlık versin iyi geceler
Bakabildin mi canım? Seninki nasıl çıktı?Site için teşekkürler iyi geceler
Bende sana yazdım ya siteye giriyorum ya kadınlar kulübüne Mesajlar düşmüyor sonrada. GeliyorBakabildin mi canım? Seninki nasıl çıktı?
Bana özelden doğum tarihini ve baktırmak istediğin kişinin doğum tarihini yaz sana çıkarıp yollayayım canımBende sana yazdım ya siteye giriyorum ya kadınlar kulübüne Mesajlar düşmüyor sonrada. Geliyor
Okey babeBana özelden doğum tarihini ve baktırmak istediğin kişinin doğum tarihini yaz sana çıkarıp yollayayım canım
İçten içe biliyordum ne kadar dengeli olduğumuBunlar yanlış canım.
Doğum haritasından manuel hesapladım.Borellus80 aşırı dengeli bir insan çıktın element olarak
Ateş: 4
Su: 4
Toprak: 3
Hava: 4
o sıteyı bana da yazar mısınız ?Aman saçma işte kendimizi kandırıyoruz tatlı küçük heyecanlarbarnum etkisini duymuş muydunuz? Ben okuduğumdan beri burçlara çok kafa yormuyorum çok mantıklı geldi çünkü ama doğum haritası başka, kişiye özel ve cidden kaderle alakalı bir sürü şey yazıyor. Eski sevgilimle sinastri haritamiza bakmıştım, çok tehlikeli bir ilişki olduğunu ama çok büyük bir aşk olduğunu falan yazıyordu mesela, tehditler küfürler vs bir sürü detay yazıyor. Gerçekten de öyle bir ilişkiydi. Başka kimsede de öyle bi sonuç çıkmamıştı. Bi site var ben konusunu açmıştım bak onu paylaşayım mutlaka girin bakın sinastri haritaniza. Yabancı site ama chromedan girince Türkçeye çeviriyor
Bir kere kendini salak deme öyle şey mi olur canını da sıkma sakın biz o haritadan elemenltlere bakıyoruz hani bizde haritaya bakıp şöyle bi hayatımız var şununla evleneceğim şöyle kariyer hayatın var diye bizde anlamıyoruz sadece elementlerimize bakıyoruzarkadaşlar ucretli doğum haritama baktırdım ama cok canım sıkıldı. beklediğim gibi değildi.
yani ne bıleyım cok mutsuzum. kendım bıraz arastırdım ama cok karmasık geldi bana ya ben salagım anlayamıyorum. hani dogum tarıhı ve saatımızı yazınca harıtayı otomatık cıkartan sıtelr var ya onlar dogru mu cıkartıyor sızce ? oradan kendı harıtamı yorumlamaya calısıyorum ama yapamıyorum siz nereden yapıosunuz ?
Ben de hiçbir şey anlamıyorum inan ki,ama buradaki güzel kalpli kardeşlerim çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.Tek önerim,para tuzağı olan şarlatanlardan uzak durun.arkadaşlar ucretli doğum haritama baktırdım ama cok canım sıkıldı. beklediğim gibi değildi.
yani ne bıleyım cok mutsuzum. kendım bıraz arastırdım ama cok karmasık geldi bana ya ben salagım anlayamıyorum. hani dogum tarıhı ve saatımızı yazınca harıtayı otomatık cıkartan sıtelr var ya onlar dogru mu cıkartıyor sızce ? oradan kendı harıtamı yorumlamaya calısıyorum ama yapamıyorum siz nereden yapıosunuz ?
Valla öylesin ne mutlu sanaİçten içe biliyordum ne kadar dengeli olduğumu.
Mutsuz olmaya sebep arama ama ya ne var mutsuz olacak, mevzu neyse canını sıkan söyle buluruz bir çaresiniarkadaşlar ucretli doğum haritama baktırdım ama cok canım sıkıldı. beklediğim gibi değildi.
artık cok geç kallavi bir miktar cıktı cebımden :)Ben de hiçbir şey anlamıyorum inan ki,ama buradaki güzel kalpli kardeşlerim çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.Tek önerim,para tuzağı olan şarlatanlardan uzak durun.
tekrar yorumlama ıstıyorum . ne olacak degısecek mı duyduklarım muhtemelen hayır tabi amaMutsuz olmaya sebep arama ama ya ne var mutsuz olacak, mevzu neyse canını sıkan söyle buluruz bir çaresini
Burada takılın,iyi gelecektir size de.tekrar yorumlama ıstıyorum . ne olacak degısecek mı duyduklarım muhtemelen hayır tabi ama